a jebiga...John_Ryder wrote:GreenHornet wrote:"Vacancy"
3,5/5
Jedan od onih koji idu u kategoriju "dobar za ubiti sat i pol"
Jedino je žalosno što čovjek shvati da stvarno postoje jadnici,bolesnici koji vole gledati sniff filmove....
Koji ste horror zadnji gledali?
-
GreenHornet
- metallicat
one missed call, am. - hm, neznam dal tu ima nekog kome nije bio loš. meni je sasvim ok film, ne odličan, ali bome ni loš. nisu bili nikakvi traljavi, dosadni teen klinci i sl. jedna scena mi je bila glupava pred kraj ali na ostalo se čak moglo i zadrmat
ima i par jezvih scena, npr ona beba u krevetiću
nije uzalud potrošenih 22 kn

- Asfodel
metallicat wrote:one missed call, am. - hm, neznam dal tu ima nekog kome nije bio loš. meni je sasvim ok film, ne odličan, ali bome ni loš. nisu bili nikakvi traljavi, dosadni teen klinci i sl. jedna scena mi je bila glupava pred kraj ali na ostalo se čak moglo i zadrmatima i par jezvih scena, npr ona beba u krevetiću
![]()
Ja sam danas slušala neke mačke u vlaku o tome kak je film glup
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- metallicat
pa koga god sam pitala i ko god je tu napisao, svi rekli toAsfodel wrote:metallicat wrote:one missed call, am. - hm, neznam dal tu ima nekog kome nije bio loš. meni je sasvim ok film, ne odličan, ali bome ni loš. nisu bili nikakvi traljavi, dosadni teen klinci i sl. jedna scena mi je bila glupava pred kraj ali na ostalo se čak moglo i zadrmatima i par jezvih scena, npr ona beba u krevetiću
![]()
Ja sam danas slušala neke mačke u vlaku o tome kak je film glup

- jigsaw
-
GreenHornet
"28 dana kasnije"
Početak u bolnici neodoljivo podsjeća na kraj iz "Resident evil"
Do dolaska u dvorac-fenomenalan film!Odlična radnja sa onim jezivim postapoka. ugođajem...Posebno bi naglasio scenu kad u tunelu mijenjaju gumu dok ne vide u sjenama zombije kako jure prema njima...Baš sam masu navijao da im pobjegnu...
Po dolasku u dvorac sam očekivao epski dvoboj ljudi i zombija kad ono...(da ne spoilam)
8,5/10
Početak u bolnici neodoljivo podsjeća na kraj iz "Resident evil"
Do dolaska u dvorac-fenomenalan film!Odlična radnja sa onim jezivim postapoka. ugođajem...Posebno bi naglasio scenu kad u tunelu mijenjaju gumu dok ne vide u sjenama zombije kako jure prema njima...Baš sam masu navijao da im pobjegnu...
Po dolasku u dvorac sam očekivao epski dvoboj ljudi i zombija kad ono...(da ne spoilam)
8,5/10
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!
- Freddy
znam....kad sam ja to pogledo.....nisam mogo vjerovat da mogu snimit takav dosadan filmjigsaw wrote:![]()
![]()
Howling III: The Marsupials (1987) - 1,2/5
![]()
![]()
![]()
http://recenzijefilmova.blog.hr/2008/03/index.html#dan5
You can kill a rapper, but not his music.
You can kill an actor but not his work.
You can kill a poet but not his poetry.
You can kill a Tupac but he'll live in our hearts forever.
Rest In Peace, PAC, Thug love 4 you...
You can kill an actor but not his work.
You can kill a poet but not his poetry.
You can kill a Tupac but he'll live in our hearts forever.
Rest In Peace, PAC, Thug love 4 you...
- Bad Seed
- Knatchbull
I Am Legend
osim par dobrih scena tučnjave dosadno, puno rupa, nelogičnosti i gluposti. Zombiji su napravljeni katastrofalno, kao da igram nekakvu igru
na kraju mi je najviše žao psa. 3/5 samo zbog dobrih scena fighta pri kraju
osim par dobrih scena tučnjave dosadno, puno rupa, nelogičnosti i gluposti. Zombiji su napravljeni katastrofalno, kao da igram nekakvu igru
[i]Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from a religious conviction.[/i]
- Scarface
bakero wrote:u nedostatku dobrih horora ponovo sam iša ponovit gradivo sa Dead silence - 8/10
glazba je prejebena
Dead silence osim odličnog preokreta (šta je i bilo za očekivat s obziron da se zna ko je radija film) i mračne atmosfere po meni nema ništa dobro, ni radnju koja je prelinearna, blesava i nedovoljno kompleksna, i glumce i likove koji su iritantni poput onog policajca, pa i glavnog lika. 4/10
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Boby
Halloween (2007)
Posudih ga u videoteci da ga pogledam sa sekom i imam kaj vidjeti; verzija na DVD-u ne odgovara onoj iz kina. Mnoge scene su izmjenjene i to na gori način te neke nove ubačene (sasvim nepotrebne poput onog usranog silovanja). Dojam mi je gori nego onaj iz kina ali sve skupa i dalje solidan slasher
Cat People
Opet Malcom McDowell. Dobar film; da su u pitanju vukodlaci umjesto pantera bio bi mi to jedan od najboljih vukodlak filmova. Erotika i tjeskoba su na mjestu. Za preporuku ak ga netko do sada nije pogledao
Posudih ga u videoteci da ga pogledam sa sekom i imam kaj vidjeti; verzija na DVD-u ne odgovara onoj iz kina. Mnoge scene su izmjenjene i to na gori način te neke nove ubačene (sasvim nepotrebne poput onog usranog silovanja). Dojam mi je gori nego onaj iz kina ali sve skupa i dalje solidan slasher
Cat People
Opet Malcom McDowell. Dobar film; da su u pitanju vukodlaci umjesto pantera bio bi mi to jedan od najboljih vukodlak filmova. Erotika i tjeskoba su na mjestu. Za preporuku ak ga netko do sada nije pogledao
- Wendigo
i meni je bilo wtf kada sam ga nedavno pogledao.. ono silovanje u ludari je baš nepotrebno.Boby wrote:Halloween (2007)
Cat People
e vidiš taj cat people me sad zanima, iz nekog razloga mi ga se nije dalo gledati kada je došao u videoteku prije par godina. ma pogledat ću ga zbog mc dowella.