Koji ste horror zadnji gledali?
- Asfodel
-
Gosp.
Luther the Geek.
Tip koji se glasa poput kokoši i grize ljudima vratove.
Dialozi su svedeni na minimum, sve se vrti oko Luthera i teroriziranja jedne obitelji.
Film nije ništa posebno, ali ako ništa drugo glumac koji prikazuje Luthera (Edward Terry) je vrijedan spomena.
Izgledom i glumom je savršeno predočio tog psihotičnog manijaka.
Pogledajte, barem da bi čuli Lutherovo kokodakanje!
3.5/5
Dialozi su svedeni na minimum, sve se vrti oko Luthera i teroriziranja jedne obitelji.
Film nije ništa posebno, ali ako ništa drugo glumac koji prikazuje Luthera (Edward Terry) je vrijedan spomena.
3.5/5
Better to reign in Hell than to serve in Heaven.
- Knatchbull
Saw II
prvi dojam je da sam ga trebao puno, puno prije pogledati. očekivao sam klasičnu reciklažu a dobio dostojan nastavak skoro bolji od originala. jigsaw je u ušao u moju listu top 5 negativaca, jednostavno je odličan u ovom filmu. Priča i obrati su neočekivani a glumci jako dobri 10/10
prvi dojam je da sam ga trebao puno, puno prije pogledati. očekivao sam klasičnu reciklažu a dobio dostojan nastavak skoro bolji od originala. jigsaw je u ušao u moju listu top 5 negativaca, jednostavno je odličan u ovom filmu. Priča i obrati su neočekivani a glumci jako dobri 10/10
[i]Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from a religious conviction.[/i]
- jigsaw
- Asfodel
- Studeni
Jebote, sjećam se tog filma....bio mi sjajan prije nekih 15ak godina...moram nabavit to opet i pogledat!Gosp. wrote:Luther the Geek.
3.5/5
Gledala se Miikevoa epizoda "Three extremes!".....ne briljira, ali i tad je dobar!
Another swig,
One last gulp,
One more tablet to pop,
Anything to get me to start
working on what I’ve been putting off
One last gulp,
One more tablet to pop,
Anything to get me to start
working on what I’ve been putting off
-
John_Ryder
-
†Something Wicked†
-
GreenHornet
- Boby
"1408"
Odličan film; znam da su ga mnogi nahvalili ali nisam previše očekivao od filma gdje se radnja zbiva u hotelskoj sobi. Od samog početka ostao sam ugodno iznenađen; film ne započinje s hotelom već životopisnim putovanjem i promocijom knjige (s klasičnim Kingovskim stilom) a i ne sjećam se kada mi se je zadnji puta Cusack toliko svidio. Poput Toma Hanksa gotovo da cijeli film može sam nositi; iako nije na odmet niti pojava Samuela Jacksona.
Svakako treba cjeniti što film ne obiluje krvlju a uspjeva stvoriti jezu. Sve u svemu, jedna od bolji ekranizacija Kinga kao i jedan od boljih mainstream horrora u zadnje vrijeme. Jedva čekam da izađe "The Mist"
Odličan film; znam da su ga mnogi nahvalili ali nisam previše očekivao od filma gdje se radnja zbiva u hotelskoj sobi. Od samog početka ostao sam ugodno iznenađen; film ne započinje s hotelom već životopisnim putovanjem i promocijom knjige (s klasičnim Kingovskim stilom) a i ne sjećam se kada mi se je zadnji puta Cusack toliko svidio. Poput Toma Hanksa gotovo da cijeli film može sam nositi; iako nije na odmet niti pojava Samuela Jacksona.
Svakako treba cjeniti što film ne obiluje krvlju a uspjeva stvoriti jezu. Sve u svemu, jedna od bolji ekranizacija Kinga kao i jedan od boljih mainstream horrora u zadnje vrijeme. Jedva čekam da izađe "The Mist"
- elrania
daj mi objasni ovo:
prvo kopiras kometar o filmu i onda ga prevedes na ovakav nacin. koji je smisao toga? bilo bi ti bolje da sam u 2-3 recenice sazmes radnjuSadržaj filma:
A young man hitchhiking back home to visit his mother is picked up by a mysterious stranger. As the ride goes on, the young man uncovers a terrible secret about the stranger, and is given a choice by the stranger. A choice that can mean life or death.
Mladić koji je autostopirao kako bi vidio svoju bolesnu majku pokupljen je od misterioznog stranca. Dok traje vožnja, mladić otkriva groznu tajnu o strancu i dobio je izbor od stranca. Izbor koji znači život ili smrt.
- Vorador
potpisujem ovo iako nisam neki preveliki ljubitelj sawKnatchbull wrote:Saw II