također. sjetio sam se scene kada probijaju kupolasti štit koji izgleda kao da je od saća napravljen sa nekakvim laserskim topovima..Vorador wrote:joj sjećam se tog filma. gledao kao klinac.shogo wrote:evo početak filma, ljubitelji sf-a će znati...
grad pod kupolom, ratnici izlaze van da bi odbili napad bića ili robota koji pokušavaju probušiti štit koji gubi energiju u obliku pčelinjih saća, uglavnom ratuje se za taj posljednji grad, glavni lik odlazi u prošlost to jest naše vrijeme da bi spriječio invaziju tih bića...koja u manjem broju stižu za njim....I NIJE TIME RUNNER...???
Bio bih jako zahvalan ukoliko netko zna....
Koji je to film?
- Wendigo
- Dragonrage
Pa to je već riješeno...potvrdio čovjek da se radi o filmu The Time Guardian - http://www.imdb.com/title/tt0094152/Wendigo wrote:također. sjetio sam se scene kada probijaju kupolasti štit koji izgleda kao da je od saća napravljen sa nekakvim laserskim topovima..Vorador wrote:joj sjećam se tog filma. gledao kao klinac.shogo wrote:evo početak filma, ljubitelji sf-a će znati...
grad pod kupolom, ratnici izlaze van da bi odbili napad bića ili robota koji pokušavaju probušiti štit koji gubi energiju u obliku pčelinjih saća, uglavnom ratuje se za taj posljednji grad, glavni lik odlazi u prošlost to jest naše vrijeme da bi spriječio invaziju tih bića...koja u manjem broju stižu za njim....I NIJE TIME RUNNER...???
Bio bih jako zahvalan ukoliko netko zna....
- A$H
brijem da su vidjeli,ali samo se prisjecaju tog filma koji su davno gledali..Dragonrage wrote:Pa to je već riješeno...potvrdio čovjek da se radi o filmu The Time Guardian - http://www.imdb.com/title/tt0094152/Wendigo wrote:također. sjetio sam se scene kada probijaju kupolasti štit koji izgleda kao da je od saća napravljen sa nekakvim laserskim topovima..Vorador wrote: joj sjećam se tog filma. gledao kao klinac.
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- Dragonrage
- Kalma
Ovako stoje stavri, ne znam koja je godina taj film, pretpostavljam 90-e (ali ne uzimajte me za reč). Mislim da u filmu glumi Jean Reno, a sve što znam je da on u filmu živi sa nekom klinkom, koju je negdje pokupio. I njega valjda žele ubiti. Mala je ošla u kupovinu i uperili su joj pištolj u glavu i rekli da pokuca i da kaže da je ona na vratima. No oni su spremili zamku i dogovorili se da ako je stvarno ona kuca neki odreženim znakom, a ako je neka frka neka pokuca brzo 3 puta. Ne znamviše detalja, gledao sam film kao mali pa se i ne siječam, jel' zna netko o ćemu pričam?
-
GreenHornet
- Dragonrage
Jesi siguran da je auto? Možda je helikopter...jer postoji film koji se zove "Blue Thunder" u koje glumi Roy Scheider a radi se o prototip novog helikoptera koji je sav fancy, uključujući i otporan na metke.shogo wrote:dragon evo za tebe jedno, mislim da roy scheider glumi, radi se o prototipu automobila, dakle kradu ga iz jedne zgrade i u jednoj sceni preskaču u drugu zgradu, mislim je bio prototip otporan na metke.
ako netko zna
- Dragonrage
Ahaha...milsim da znam o čem je riječ...ali pobrkao si neš hehe...shogo wrote:ma znam da je auto, imam blue thunder, ali prilično sam siguran da postoji nekad high budget movie s autom, mislim da scheider glumi ali nisam siguran.
ali scena ima gdje skaču sa zgrade na zgradu, gl junak i neka treba
"The Peacekeeper" sa Dolphom Lundgernom...Scheider tamo glumi predsjednika i ima scena gdi se naganjaju sa autima po krovu zgrada i skaču sa zgrade na zgradu...ali auti nisu niš posebno...samo je riječ o B filmu pa "preživljavaju" salve metaka haha
- Dragonrage
A ček...možda je i "Executive Target" http://www.imdb.com/title/tt0119088/
Scheider opet glumi predsjednika a Madsen stunt vozača kojem otmu ženu pa on mora voziti getaway u atentatu na predsjednika...
Scheider opet glumi predsjednika a Madsen stunt vozača kojem otmu ženu pa on mora voziti getaway u atentatu na predsjednika...
- Dragonrage