Koji ste horror zadnji gledali?

Razgovori ugodni o horor temama
Post Reply
HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 08 Jan 2008, 00:36

Ode gledati nešto sa Christineom Ricci , gathering ili kako već :wink:

Aryx

Post by Aryx » 08 Jan 2008, 00:37

John_Ryder wrote:
Aryx wrote:
John_Ryder wrote:Alien vs.Hunter - šrot šrotova,taj film sam skinuo samo zato jer u imenu sadrži riječ alien, pa sam
se nadao da će nešto bit od toga. Ispalo je da taj alien zgleda ko neki mutavi pauk,a Hunter je zakon,smiješan je,
U ovom filmu apsolutno ništa nije valjalo. 2/10, previsoku ocijenu sam mu dao.
Na imdb je dobio čak 1.5/10.

The deaths of ian stone - oduševio me film,nisam očekivao ovo,odlična priča,napeto do kraja.
8.5/10
meni prica totalna socka , mogli su puno bolje isfurati ovo da lik nemoze umrijeti , odigraj planescape : torment za prejebenufackingkickass pricu i atmosferu ako volis rpg :D slicna fora s umiranjem samo prejebeno!
hm...volim rpg-ove , trebam nabavit tu igru :D
ja je igram po 4 put , a i razmisljam o jednom tattoo na tu temu ;) pogledaj si uvodnu animaciju i malo reviewve samo ;) bolje od fallouta BG i svih rpgova koje sam igrao
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.

[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]

John_Ryder

Post by John_Ryder » 08 Jan 2008, 00:40

Aryx wrote:
John_Ryder wrote:
Aryx wrote:meni prica totalna socka , mogli su puno bolje isfurati ovo da lik nemoze umrijeti , odigraj planescape : torment za prejebenufackingkickass pricu i atmosferu ako volis rpg :D slicna fora s umiranjem samo prejebeno!
hm...volim rpg-ove , trebam nabavit tu igru :D
ja je igram po 4 put , a i razmisljam o jednom tattoo na tu temu ;) pogledaj si uvodnu animaciju i malo reviewve samo ;) bolje od fallouta BG i svih rpgova koje sam igrao
meni je diablo rpg svih rpg-ova :D :D :D koliko sam ja sati proveo igrajući tu igru, pogtovo nastavak Lord of Destruction,
uf..
ZNA LIVAJA ŠTA TREBA LJUBIT, ZNA SE KOJI JE NAJVEĆI KLUB!

Image
Image

Aryx

Post by Aryx » 08 Jan 2008, 00:47

John_Ryder wrote:
Aryx wrote:
John_Ryder wrote: hm...volim rpg-ove , trebam nabavit tu igru :D
meni je diablo rpg svih rpg-ova :D :D :D koliko sam ja sati proveo igrajući tu igru, pogtovo nastavak Lord of Destruction,
uf..
ja nisam bas volio nikad diablo , previse hack and slash m ja se volim rijecima izvlaciti iz mnogih fightova kao u tormentu... ja obozavam tekst - It is estimated that the game's script contains around 800,000 words. :D za neke prezahtjevno :lol:

John_Ryder

Post by John_Ryder » 08 Jan 2008, 00:49

Aryx wrote:
John_Ryder wrote:
Aryx wrote:ja je igram po 4 put , a i razmisljam o jednom tattoo na tu temu ;) pogledaj si uvodnu animaciju i malo reviewve samo ;) bolje od fallouta BG i svih rpgova koje sam igrao
uf..
ja nisam bas volio nikad diablo , previse hack and slash m ja se volim rijecima izvlaciti iz mnogih fightova kao u tormentu... ja obozavam tekst - It is estimated that the game's script contains around 800,000 words. :D za neke prezahtjevno :lol:
malo smo offtopic.
budem pogledao za tu igru. :D
ZNA LIVAJA ŠTA TREBA LJUBIT, ZNA SE KOJI JE NAJVEĆI KLUB!

Image
Image

Aryx

Post by Aryx » 08 Jan 2008, 00:49

John_Ryder wrote:
Aryx wrote:
John_Ryder wrote: meni je diablo rpg svih rpg-ova :D :D :D koliko sam ja sati proveo igrajući tu igru, pogtovo nastavak Lord of Destruction,
uf..
malo smo offtopic.
budem pogledao za tu igru. :D
istina :shock: :oops: :oops:

horrorhr sry na offtopicu :cry: :oops:

elrania

Post by elrania » 08 Jan 2008, 01:50

Aryx wrote:a i razmisljam o jednom tattoo na tu temu ;)
vidim, jos uvijek se premislja :lol:

ot: the deaths of ian stone (2007)
osjecam se ko da sam provela 1,5h gledajuci jedno te istu epozodu buffy na fast foward
film cak izgleda skroz fora u pocetku dok ne pocnu mahat s onim krakovima...
monsteri su zbilja zgodni (sve dok doticni krakovi ne dodu u igru) i jako mi se svidaju oni sjenoliki efekti, ali sami likovi pocnu toliko zamarati prije sredine filma pa sve do samoga kraja, te su me jos vise uspavali...
lik medee je dosadan i razocarana sam u potpunosti nacinom na koji prezentira tu svoju opakost ili stovec. mucenje je smijesno, a i ono dvoje u pvcu s naocalicama izgledaju ko da isfuravaju dark verziju futuristickih srebrnih odijela...ne znam zasto, ali na trenutak su me asocirali na pet shop boyse
zgodna ideja, dosadan film... idemo dalje

GreenHornet

Post by GreenHornet » 08 Jan 2008, 04:14

"Turistas"
Koje ugodno iznenađenje...
8/10
Dosta dobra tematika,uvod,zaplet i poprlican obrat na kraju. :D
Jest da su me pri kraju iživcirale borbe u podvodnim špiljama,ali ok... 8)
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!

A$H

Post by A$H » 08 Jan 2008, 04:38

HorrorHR wrote:Ode gledati nešto sa Christineom Ricci , gathering ili kako već :wink:
The Gathering nikaj posebno..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

Unreal

Post by Unreal » 08 Jan 2008, 10:16

Dracula (1958) ili znano kao Horror of Dracula -fakat je dugo prošlo od kada sam gledao film.BTW odlična gluma posebno Peter Cushing i Christopher Lee,dobra atmosfera,glazba i odlična režija. Znači super film. Morma pogledatai nastavke 8)

GreenHornet

Post by GreenHornet » 08 Jan 2008, 13:03

A$H wrote:
HorrorHR wrote:Ode gledati nešto sa Christineom Ricci , gathering ili kako već :wink:
a mogao je biti... :wink:
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!

metallicat

Post by metallicat » 08 Jan 2008, 13:04

GreenHornet wrote:
A$H wrote:
a mogao je biti... :wink:
meni je bezveze :D
prije tj dana gledala one missed call, neznam dal sam napisala pa evo :lol:
Image

Wendigo

Post by Wendigo » 08 Jan 2008, 13:07

A$H wrote:
to sam si i mislio, i dalje ga ga mislim izbjegavati u videoteci..

Freddy

Post by Freddy » 08 Jan 2008, 14:36

Unreal wrote:Dracula (1958) ili znano kao Horror of Dracula -fakat je dugo prošlo od kada sam gledao film.BTW odlična gluma posebno Peter Cushing i Christopher Lee,dobra atmosfera,glazba i odlična režija. Znači super film. Morma pogledatai nastavke 8)
to sam gledao nedavno....predobro...jedan od boljih dracula meni
You can kill a rapper, but not his music.
You can kill an actor but not his work.
You can kill a poet but not his poetry.
You can kill a Tupac but he'll live in our hearts forever.
Rest In Peace, PAC, Thug love 4 you...

Unreal

Post by Unreal » 08 Jan 2008, 14:44

Freddy wrote:
Unreal wrote:Dracula (1958) ili znano kao Horror of Dracula -fakat je dugo prošlo od kada sam gledao film.BTW odlična gluma posebno Peter Cushing i Christopher Lee,dobra atmosfera,glazba i odlična režija. Znači super film. Morma pogledatai nastavke 8)
to sam gledao nedavno....predobro...jedan od boljih dracula meni
Nisam čitao roman duže vrjeme,zapravo uopče nisam čitao orginalnu verziju(samo neki strip sa Draculom) pa ne znam koliko prati kjnigu i nije me baš briga. Meni je osobno ova verzija bolje sjela nego ona iz 1992.. 8)

Post Reply