Koji ste horror zadnji gledali?

Razgovori ugodni o horor temama
Post Reply
Aryx

Post by Aryx » 05 Jan 2008, 17:24

John_Ryder wrote:Eat The School Girl (1997) - ovo je bolesno,tko uopće radi ovakve filmove.
japanci ? :lol: :lol:
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.

[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]

John_Ryder

Post by John_Ryder » 05 Jan 2008, 17:28

Aryx wrote:
John_Ryder wrote:Eat The School Girl (1997) - ovo je bolesno,tko uopće radi ovakve filmove.
japanci su čudni ljudi :D
ZNA LIVAJA ŠTA TREBA LJUBIT, ZNA SE KOJI JE NAJVEĆI KLUB!

Image
Image

Aryx

Post by Aryx » 05 Jan 2008, 17:45

John_Ryder wrote:
Aryx wrote:
i zato ih volimo :lol: :lol:
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.

[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]

John_Ryder

Post by John_Ryder » 05 Jan 2008, 18:10

Aryx wrote:
John_Ryder wrote:
Aryx wrote:japanci ? :lol: :lol:
i zato ih volimo :lol: :lol:
True, true, :D :D :D
ZNA LIVAJA ŠTA TREBA LJUBIT, ZNA SE KOJI JE NAJVEĆI KLUB!

Image
Image

Ghrall

Post by Ghrall » 05 Jan 2008, 18:36

The monolith monsters - standardni sci-fi horor iz 50-tih.Nije baš nešto dobar ali ajde da se pogledati.

john_constantine

Post by john_constantine » 05 Jan 2008, 21:33

Maximum overdrive - zabavna crna komedija s puno akcije, uništavanja i zabavnih scena. :D Emilio estevez, gaženje ljudi, odličan početak filma, nasilne smrti, crni humor, eksplozije, kamioni... Šteta što ima par loših dijelova, i ne baš previše kvalitetna priča. Da je film bio kraći, pola sata najmanje, i s više akcije, ovako bi ispala popcorn zabava. Vrijedno gledanja više puta.
Michel puši karu.

A$H

Post by A$H » 05 Jan 2008, 23:09

Doom koliko god pljuju po njemu meni je ultra/mega zabavan..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

maddjuro

Post by maddjuro » 05 Jan 2008, 23:27

A$H wrote:Doom koliko god pljuju po njemu meni je ultra/mega zabavan..
same here
I may be an idiot, but i am no fool.

jigsaw

Post by jigsaw » 06 Jan 2008, 01:54

maddjuro

Post by maddjuro » 06 Jan 2008, 02:21

malo preletih preko evil dead 1,2,3
legendaran serijal bio i ostao
I may be an idiot, but i am no fool.

A$H

Post by A$H » 06 Jan 2008, 02:36

Pacte des loups, Le 5/5
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

john_constantine

Post by john_constantine » 06 Jan 2008, 14:44

Halloween 4 - hm, izgleda da michael myers sada ima 33 godine. :wink: Koja nelogičnost to za scenarijem... Znam da je prošlo 10 godina. Ali nekako mi se ne poklapa to da je žrtva iz originala dobila kćer. Pa kako je poginula? što joj je bilo? Tko joj je otac i sve to? I kako je završila kod njih?
Naivno je rješen način na koji michael myers doznaje da ima nećakinju. Kuda bi baš medicinska "tetka" znao da ima nećakinju? A michael myers je sada sposoban palcem probiti kožu na glavi? :roll:
Hm, michael myers je puno jači, brži i efikasniji nego u drugom nastavku, s manje naglaska na neuništivosti. ali opet ima glupih fora kao ono da puškom probije trbuh curi... Jbt. I čemu klanje tolikih ljudi ako joj je cilj nećakinja?
I čim sam vidio kostim koji nosi nećakinja, odmah sam znao kakav će biti završetak, koji je naravno ispao više smiješan i preglup...
Sada me baš zanima idući nastavak - nećakinja ubojica protiv ubojice Michaela Myersa. biti će zanimljivo. :D
Michel puši karu.

Wendigo

Post by Wendigo » 06 Jan 2008, 14:55

Return The Living Dead
3,5/5

Unreal

Post by Unreal » 06 Jan 2008, 15:23

john_constantine wrote:Halloween 4 - hm, izgleda da michael myers sada ima 33 godine. :wink: Koja nelogičnost to za scenarijem... Znam da je prošlo 10 godina. Ali nekako mi se ne poklapa to da je žrtva iz originala dobila kćer. Pa kako je poginula? što joj je bilo? Tko joj je otac i sve to? I kako je završila kod njih?
Naivno je rješen način na koji michael myers doznaje da ima nećakinju. Kuda bi baš medicinska "tetka" znao da ima nećakinju? A michael myers je sada sposoban palcem probiti kožu na glavi? :roll:
Hm, michael myers je puno jači, brži i efikasniji nego u drugom nastavku, s manje naglaska na neuništivosti. ali opet ima glupih fora kao ono da puškom probije trbuh curi... Jbt. I čemu klanje tolikih ljudi ako joj je cilj nećakinja?
I čim sam vidio kostim koji nosi nećakinja, odmah sam znao kakav će biti završetak, koji je naravno ispao više smiješan i preglup...
Sada me baš zanima idući nastavak - nećakinja ubojica protiv ubojice Michaela Myersa. biti će zanimljivo. :D
Zaboravio si spomenuti scenu kada se teleportira iz škole u stražnji dio auta,pred kraj filma :lol: .

john_constantine

Post by john_constantine » 06 Jan 2008, 15:27

Unreal wrote:
john_constantine wrote:Halloween 4 - hm, izgleda da michael myers sada ima 33 godine. :wink: Koja nelogičnost to za scenarijem... Znam da je prošlo 10 godina. Ali nekako mi se ne poklapa to da je žrtva iz originala dobila kćer. Pa kako je poginula? što joj je bilo? Tko joj je otac i sve to? I kako je završila kod njih?
Zaboravio si spomenuti scenu kada se teleportira iz škole u stražnji dio auta,pred kraj filma :lol: .
ah da, to je stvarno bilo prejako. :prayer: Skoro me podsjetilo na Indiana jones. On uskoči na kamion i ubija sve po redu, kao akcijski junak. A ovi iza ništa ne primjećuju. :D Ili završnica, jbt...
Michel puši karu.

Post Reply