japanci ?John_Ryder wrote:Eat The School Girl (1997) - ovo je bolesno,tko uopće radi ovakve filmove.
Koji ste horror zadnji gledali?
- Aryx
-
John_Ryder
- Aryx
i zato ih volimoJohn_Ryder wrote:japanci su čudni ljudiAryx wrote:japanci ?John_Ryder wrote:Eat The School Girl (1997) - ovo je bolesno,tko uopće radi ovakve filmove.![]()
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
-
John_Ryder
-
Ghrall
- john_constantine
Maximum overdrive - zabavna crna komedija s puno akcije, uništavanja i zabavnih scena.
Emilio estevez, gaženje ljudi, odličan početak filma, nasilne smrti, crni humor, eksplozije, kamioni... Šteta što ima par loših dijelova, i ne baš previše kvalitetna priča. Da je film bio kraći, pola sata najmanje, i s više akcije, ovako bi ispala popcorn zabava. Vrijedno gledanja više puta.
Michel puši karu.
- jigsaw
- john_constantine
Halloween 4 - hm, izgleda da michael myers sada ima 33 godine.
Koja nelogičnost to za scenarijem... Znam da je prošlo 10 godina. Ali nekako mi se ne poklapa to da je žrtva iz originala dobila kćer. Pa kako je poginula? što joj je bilo? Tko joj je otac i sve to? I kako je završila kod njih?
Naivno je rješen način na koji michael myers doznaje da ima nećakinju. Kuda bi baš medicinska "tetka" znao da ima nećakinju? A michael myers je sada sposoban palcem probiti kožu na glavi?
Hm, michael myers je puno jači, brži i efikasniji nego u drugom nastavku, s manje naglaska na neuništivosti. ali opet ima glupih fora kao ono da puškom probije trbuh curi... Jbt. I čemu klanje tolikih ljudi ako joj je cilj nećakinja?
I čim sam vidio kostim koji nosi nećakinja, odmah sam znao kakav će biti završetak, koji je naravno ispao više smiješan i preglup...
Sada me baš zanima idući nastavak - nećakinja ubojica protiv ubojice Michaela Myersa. biti će zanimljivo.
Naivno je rješen način na koji michael myers doznaje da ima nećakinju. Kuda bi baš medicinska "tetka" znao da ima nećakinju? A michael myers je sada sposoban palcem probiti kožu na glavi?
Hm, michael myers je puno jači, brži i efikasniji nego u drugom nastavku, s manje naglaska na neuništivosti. ali opet ima glupih fora kao ono da puškom probije trbuh curi... Jbt. I čemu klanje tolikih ljudi ako joj je cilj nećakinja?
I čim sam vidio kostim koji nosi nećakinja, odmah sam znao kakav će biti završetak, koji je naravno ispao više smiješan i preglup...
Sada me baš zanima idući nastavak - nećakinja ubojica protiv ubojice Michaela Myersa. biti će zanimljivo.
Michel puši karu.
-
Unreal
Zaboravio si spomenuti scenu kada se teleportira iz škole u stražnji dio auta,pred kraj filmajohn_constantine wrote:Halloween 4 - hm, izgleda da michael myers sada ima 33 godine.Koja nelogičnost to za scenarijem... Znam da je prošlo 10 godina. Ali nekako mi se ne poklapa to da je žrtva iz originala dobila kćer. Pa kako je poginula? što joj je bilo? Tko joj je otac i sve to? I kako je završila kod njih?
Naivno je rješen način na koji michael myers doznaje da ima nećakinju. Kuda bi baš medicinska "tetka" znao da ima nećakinju? A michael myers je sada sposoban palcem probiti kožu na glavi?![]()
- john_constantine
ah da, to je stvarno bilo prejako.Unreal wrote:Zaboravio si spomenuti scenu kada se teleportira iz škole u stražnji dio auta,pred kraj filmajohn_constantine wrote:Halloween 4 - hm, izgleda da michael myers sada ima 33 godine.Koja nelogičnost to za scenarijem... Znam da je prošlo 10 godina. Ali nekako mi se ne poklapa to da je žrtva iz originala dobila kćer. Pa kako je poginula? što joj je bilo? Tko joj je otac i sve to? I kako je završila kod njih?
Naivno je rješen način na koji michael myers doznaje da ima nećakinju. Kuda bi baš medicinska "tetka" znao da ima nećakinju? A michael myers je sada sposoban palcem probiti kožu na glavi?![]()
Sada me baš zanima idući nastavak - nećakinja ubojica protiv ubojice Michaela Myersa. biti će zanimljivo..
Michel puši karu.