ŠAPUTANJA o mogućim novim horor filmovima...

Razgovori ugodni o horor temama
Wendigo

Post by Wendigo » 07 Oct 2008, 08:59

nažalost, romero što ide dalje sa svojim zombie opusom, to sve gore i gore.. :?

jeba

Post by jeba » 15 Nov 2008, 11:22

Evo ovako.

Svakih toliko se na teletekstu pojavi neki natpis o horor filmu. Jutros sam skužio tri-
1. Steven Spilberg i Clint Eastwood snimaju horor prema scenaiju Petera Morgana, a trebalo bi biti nešto slično Šestom čulu - mislim da bi to moglo biti zanimljivo, ako ništa drugo produkcija bi trebala biti vrhunska
2. Marc Foster, redatelj novog Bonda snima horor o zombijima pod nazivom World War Z prema romanu Maxa Brooksa - to bi opet trebal biti neka bad ass produkcija
3.Kažu da se sprema vampirska franšiza filma Twiglight. Iako se čeka premijera prvog dijela piše da već u planu imaju i tri nastavka. (zna m da se o ovom već pisalo na horror.hr)

Eto, toliko.

A$H

Post by A$H » 02 Mar 2009, 12:20

A$H wrote:Cloverfield 2 Talk At Comic Con

Ever since Cloverfield was released to the massess people have been wondering about the possibility of a sequel. JJ Abrams has remained very tight lipped about the whole situation and always tries to dodge questions about it. But while at Comic Con promoting his new television series Fringe he was asked about the sequel. He of course was very guarded about the whole thing but /Film heard him say, "There’s something we’re playing with now that may or may not happen. There’s an idea we have that plays with… it’s not a literal sequel.“

Now this could mean any number of things that have been thrown around. But I'm going to assume that it possible that they may go ahead with the idea to follow a different group of people during the same events. That would definitely not be a literal sequel. But I could be entirely wrong. All the same no one knows for sure what is going on but Abrams. But some
"We're actually working on an idea right now," Abrams told the packed crowd. "The key obviously at doing any kind of sequel, certainly this film included, is that it better not be a business decision. If you're going to do something, it should be because you're really inspired to do it. It doesn't really have to mean anything, doesn't mean it will work, but it means we did it because we cared, not because we thought we could get the bucks. We have an idea that we thought was pretty cool that we're playing with, which means there will be something that's connected to Cloverfield, but I hope it happens sooner than later because the idea is pretty sweet."
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 14 Mar 2009, 00:42

Stephen King's 'It' Heading to the Big Screen
Thursday, March 12, 2009

By: MrDisgusting

Warner Bros. is bringing Stephen King's landmark horror novel It to the big screen in an adaptation being produced by Lin Pictures and Vertigo Entertainment. Dave Kajganich (The Invasion) has been hired pen the script, which follows a group of kids called the Losers Club that encounter a creature called It, which preys on children and whose favorite form is that of a sadistic clown called Pennywise. When the creature resurfaces, the kids are called upon to regroup again, this time as adults, even though they have no memory of the first battle. The novel is set in 1958 and 1985, though the feature version will be set in the present day. "It" was the best-selling book of 1986 and in 1990 was turned into an ABC miniseries that starred John Ritter, Harry Anderson, Tim Reid, Annette O'Toole and Richard Thomas. Tim Curry played Pennywise.
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "

- Charles Bukowski -

callac

Post by callac » 16 Mar 2009, 22:32

A čemu to???? IT je kao mini serija sasvim zadovoljavajuć, gledala sam ga kao osnovnoškolka i čak osnovala klub od frendova iz razreda, napravili kolibu u šumi, ukrala mamine naušnice kojima smo trebali ubiti čudovište :lol: . Usrala sam se od straha kada sam prvi put gledala IT. Bio je dan u tjednu i kasno je počeo, sama sam ležala u dnevnom boravku i mogu reći da se nisam naspavala za školu drugi dan :) I da, još sam se bila zaljubila u onog klinca što muca :) :oops:
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

Boby

Post by Boby » 16 Mar 2009, 22:44

callac wrote:A čemu to???? IT je kao mini serija sasvim zadovoljavajuć, gledala sam ga kao osnovnoškolka i čak osnovala klub od frendova iz razreda, napravili kolibu u šumi, ukrala mamine naušnice kojima smo trebali ubiti čudovište :lol: . Usrala sam se od straha kada sam prvi put gledala IT. Bio je dan u tjednu i kasno je počeo, sama sam ležala u dnevnom boravku i mogu reći da se nisam naspavala za školu drugi dan :) I da, još sam se bila zaljubila u onog klinca što muca :) :oops:
Ovo što spominješ podsjeća me i na moje dana kada sam bio manji ali to je bilo tada. Jesi li pogledala IT u zadnje vrijeme? Ja jesam, film nije strašan niti za ondašnje standarde. Naravno, nakon što sam pročitao knjigu još sam shvatio koliko se je bitnih elemenata ispustilo a koji bi baš začinili priču i učinili je daleko strašnijom i bolesnijom. Primjera radi, navodim onaj pokolj u birtiji ili priču o psihotičnom dječaku koji je ubio svog bebu brata. Drugim riječima, ako išta zaslužuje reinterpretaciju onda je to ova priča. Problem je u tome što će ova mini-serija trajati samo 4 sata što opet smatram premalenim prostorom da se uspije sve obuhvatiti ali još uvijek polažem nade; nakon "1408" i "Mist" vjerujem u uspješne ishode kada su u pitanju adaptacije Kinga

Deimos

Post by Deimos » 16 Mar 2009, 22:49

1408 je priča od neki 40 strana, Mist od 100tinjak, a It od 1200. To bi znači bilo 400 strana na 1 sat filma. teško, kak i boby veli, to je premalo vremena. Trebali su film razdjelit u 3 dijela.

dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 16 Mar 2009, 22:52

Moglo bi se to ugurati u 4 sata sigurno ili lijepo u dva filma od dva ipo sata ako bi baš sve željeli ubaciti... Knjiga to zasigurno zaslužuje.
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "

- Charles Bukowski -

callac

Post by callac » 16 Mar 2009, 23:01

1408 mi je jedan od glupljih filmova! A, ok, neka naprave novu ekranizaciju IT-a, al mora stvarno biti strašnija, jer, u pravu si, pogledala sam film prije par godina opet i crkla od smijeha. Ipak mi je super je me podsjeća na to razdoblje života kada sam ga prvi put gledala. Niš, vidjet ćemo!
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

jeba

Post by jeba » 16 Mar 2009, 23:51

Iako sam protiv remakova, događa se ono što sam najavio u kolumni, a to je da se počinju rimejkati stariji filmovi od Kinga.
To mi u potpunosti ima smisla zato što ih je većina jako dobra (barem što se tiče priče), a sada će ju i novija tehnologija u snimanju (specijalni efekti i slična sranja) pratiti tako da će biti i kvalitetniji.
Što se tiče filma, sve ispod tri sata je premalo, a i zanima me odabir glumačke ekipe.
U svakom slučaju volim Kinga, tako da bring it on... :supz:

E, da! Vjerujem da je ovo samo prvi u nizu rimejka Kinga.

goonies

Post by goonies » 17 Mar 2009, 02:50

jeba wrote:Iako sam protiv remakova, događa se ono što sam najavio u kolumni, a to je da se počinju rimejkati stariji filmovi od Kinga.
To mi u potpunosti ima smisla zato što ih je većina jako dobra (barem što se tiče priče), a sada će ju i novija tehnologija u snimanju (specijalni efekti i slična sranja) pratiti tako da će biti i kvalitetniji.
Što se tiče filma, sve ispod tri sata je premalo, a i zanima me odabir glumačke ekipe.
U svakom slučaju volim Kinga, tako da bring it on... :supz:

E, da! Vjerujem da je ovo samo prvi u nizu rimejka Kinga.
slažem se

GreenHornet

Post by GreenHornet » 18 Mar 2009, 00:01

Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!

Deimos

Post by Deimos » 21 Mar 2009, 01:24

e kad smo već kod remejkova kinga, evo nove poslastice :

http://www.imdb.com/title/tt0837563/

baš me zanima...

Boby

Post by Boby » 21 Mar 2009, 12:47

Deimos wrote:e kad smo već kod remejkova kinga, evo nove poslastice :