Koga biste htjeli za remake Evil dead - a?

Razgovori ugodni o horor temama
Post Reply
undying

Post by undying » 20 Nov 2006, 12:07

Zombiemachine wrote:Da i? Teksaški je utabao put mnogima a hoćeš reći da Evil dead nije?
Meni je osobno Tcm bolji od Evil dead-a, ali to ne znači da Evil dead nema svoje prednosti. Uostalom filmovi o kojima se govori nisu uopće usporedivi, jedino im je zajedničko da su horror. I uopće mi nije jasno što želiš sa ovom polemikom. Počeo si s time da Bruce Campbell ne zaslužuje uloge i da Evil dead nije dobar a završio sa branjenjem Tcm. Pa ko uopće napada Tcm ili Exorcista? To su super filmovi a Evil dead je baš tamo s njima, u vrhu.
Evil dead ima svoje prednosti samo u prici koja se nije dobro realizovala na platno! A i ta mi prica nije nesto, vec je stvar ukusa pa zato i kazem :wink: Naravno da ti filmovi nisu uporedivi po prici.. Ja sam tim htio reci koji film sadrzi jacinu, sirinu i dubinu!!! To Evil nazalost nema :D + Pa jel nije katastrofa nekom glumcu reci da nije dorastao ulozi jebenog Darkmana :mrgreen: Jebote pa sta bi mu reklo da se kandidovao za ulogu Jack La Mote u ulozi Razjarenog bika 2 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

A$H

Post by A$H » 20 Nov 2006, 12:17

undying wrote:
Zombiemachine wrote:Da i? Teksaški je utabao put mnogima a hoćeš reći da Evil dead nije?
Meni je osobno Tcm bolji od Evil dead-a, ali to ne znači da Evil dead nema svoje prednosti. Uostalom filmovi o kojima se govori nisu uopće usporedivi, jedino im je zajedničko da su horror. I uopće mi nije jasno što želiš sa ovom polemikom. Počeo si s time da Bruce Campbell ne zaslužuje uloge i da Evil dead nije dobar a završio sa branjenjem Tcm. Pa ko uopće napada Tcm ili Exorcista? To su super filmovi a Evil dead je baš tamo s njima, u vrhu.
Evil dead ima svoje prednosti samo u prici koja se nije dobro realizovala na platno! A i ta mi prica nije nesto, vec je stvar ukusa pa zato i kazem :wink: Naravno da ti filmovi nisu uporedivi po prici.. Ja sam tim htio reci koji film sadrzi jacinu, sirinu i dubinu!!! To Evil nazalost nema :D + Pa jel nije katastrofa nekom glumcu reci da nije dorastao ulozi jebenog Darkmana :mrgreen: Jebote pa sta bi mu reklo da se kandidovao za ulogu Jack La Mote u ulozi Razjarenog bika 2 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

to je bilo mišljenje producenta,jer je htio nekog poznatijeg glumca...a ne da Bruce nezna glumit...

@Zombiemachine pusti ga vidiš da sa svim kaj može doć na kraju je samo da je to blesav film...neznam za druge...ali nakon sveg ovog teško da ću i jedan tvoj post smatrat ozbiljnim ubuduće....

:mrgreen: A$H out..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

undying

Post by undying » 20 Nov 2006, 12:32

A$H wrote:
undying wrote:

to je bilo mišljenje producenta,jer je htio nekog poznatijeg glumca...a ne da Bruce nezna glumit...

@Zombiemachine pusti ga vidiš da sa svim kaj može doć na kraju je samo da je to blesav film...neznam za druge...ali nakon sveg ovog teško da ću i jedan tvoj post smatrat ozbiljnim ubuduće....

:mrgreen: A$H out..
:mrgreen: :mrgreen: Pa ovaj je ubijedjen da je Bruce dobar glumac :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Eeeee utuvi u tu svoju glavu da je Bruce KATASTROFA GLUMAC!!!!! :mrgreen: :mrgreen: +Koliko citam ovaj forum, mogu slobodno reci da sam ja jedan od rijetkih koji objasni i pojasni svoje misljenje!!! :mrgreen: + Ti iz mojih postova mozes samo nauciti, pa stoga nemoj ni komentirati moje postove, jel ce ti sve biti objasnjeno, kao i uvijek :wink: :mrgreen:

Zombiemachine

Post by Zombiemachine » 20 Nov 2006, 12:35

Zašto katastrofalan? U svim cameo ulogama je bio dobar. U Bubba Hotepu je bio zakon.
Ako je tebi poanta svađa, onda i ja odustajem.
Krv je moje svjetlo i moja tama.

A$H

Post by A$H » 20 Nov 2006, 12:36

pogledaj prijašnje strane,potreži moje postove pa pogledaj na koje si odgovorio,a na koje nisi i kako si odgovorio,nikako,samo nabrajaš jedne te iste gluposti...

undying

Post by undying » 20 Nov 2006, 12:50

Zombiemachine:

O kakvoj svadji pricas??? Ne treba biti previse pametan da se zakljuci, da je Bruce nizerazredan glumac, to jest=los! Da u njemu ima imalo kvalitete on bi glumio i u jacim filmovima! Sta hoces da kazes da je Evil Dead treba biti vrh u bilo cijem glumackom dosijeu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Taj film moze posluziti kao odskocna daska za vece filmove, to je miljama daleko od vrha! Koji vrh bog te :mrgreen: :mrgreen:

A$H:

:mrgreen: Ajde nadji mi samo jedan tvoj post koji je upucen meni a na koji ti nisam odgovorio kvalitetno :mrgreen: :mrgreen: Ja se sjecam tvojih koji su bili upuceni meni a zvucali su otprilike ovako: ne bi ulazio u rasprave kfyfyluyflcuiylfciu ne bi ulazio u rasprave lukfylcbuhcfuhlfcg necu da se svadjam fluyflbkuycfgcvftv hfgkjgdkfffvk :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ajde prijatelju odspavaj malo............................ :mrgreen:

john_constantine

Post by john_constantine » 20 Nov 2006, 13:07

undying wrote:Zombiemachine:

O kakvoj svadji pricas??? Ne treba biti previse pametan da se zakljuci, da je Bruce nizerazredan glumac, to jest=los! Da u njemu ima imalo kvalitete on bi glumio i u jacim filmovima! Sta hoces da kazes da je Evil Dead treba biti vrh u bilo cijem glumackom dosijeu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Taj film moze posluziti kao odskocna daska za vece filmove, to je miljama daleko od vrha! Koji vrh bog te :mrgreen: :mrgreen:
I što onda? Zašto bi morao glumiti u jačim filmovima da bi bio višekvalitetan glumac? Ipak su takvi filmovi sve više katastrofa kao taj fantastic four, WTC Olivera Stonea, sve što je viskobudžetno, sve je lošije i lošije. A on glumi ipak u zabavnim filmovima....
A jedva čekam ovaj njegov novi Bubba nosferatu and the curse of the she vampire. :lol: http://www.imdb.com/title/tt0457295/

A glumio je u dosta dobrih i zabavnih filmova kao taj Bubba Ho tep, evil dead serijal, onaj western serijal, Waxwork 2... Čak je bio odličan i u Bijeg iz L.A. u ulozi "mesara". Gdje god se pojavi, jednostavno je cool. Radi njega sam i gledao određene epizode idiotske Xene.
Michel puši karu.

A$H

Post by A$H » 20 Nov 2006, 13:08

A$H:

:mrgreen: Ajde nadji mi samo jedan tvoj post koji je upucen meni a na koji ti nisam odgovorio kvalitetno :mrgreen: :mrgreen: Ja se sjecam tvojih koji su bili upuceni meni a zvucali su otprilike ovako: ne bi ulazio u rasprave kfyfyluyflcuiylfciu ne bi ulazio u rasprave lukfylcbuhcfuhlfcg necu da se svadjam fluyflbkuycfgcvftv hfgkjgdkfffvk :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ajde prijatelju odspavaj malo............................ :mrgreen:
eto o tome prićam..imaš dva posta na prošloj strani koja nisi odgovorio a i nemoraš,jer će odgovor bit "Evil Dead je blesav"..vidim da neznaš normalno raspravljat...javi se kad te prođe pubertet i kad prestaneš drkat na sve kaj se kreće..tak da i ja odustajem(pametniji popuštaju) moš se sad sam sa sobom raspravljat..

iako znam da u dubini srca i duše voliš Bruce Campbella...

undying

Post by undying » 20 Nov 2006, 13:11

john_constantine wrote:

I što onda? Zašto bi morao glumiti u jačim filmovima da bi bio višekvalitetan glumac? Ipak su takvi filmovi sve više katastrofa kao taj fantastic four, WTC Olivera Stonea, sve što je viskobudžetno, sve je lošije i lošije. A on glumi ipak u zabavnim filmovima....
A jedva čekam ovaj njegov novi Bubba nosferatu and the curse of the she vampire. :lol: http://www.imdb.com/title/tt0457295/

A glumio je u dosta dobrih i zabavnih filmova kao taj Bubba Ho tep, evil dead serijal, onaj western serijal, Waxwork 2... Čak je bio odličan i u Bijeg iz L.A. u ulozi "mesara". Gdje god se pojavi, jednostavno je cool. Radi njega sam i gledao određene epizode idiotske Xene.
Pa nista. :mrgreen: :mrgreen: Hoces da kazes da su Bruce-u nudili milione za uloge, ali on je ipak ostao fan nizarazrednih i filmova B produkcije!!! Covjek se nije dao prodati :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Nije se prodao zato sto mu nisu nudili, a nisu mu nudili zato sto nije kvalitetan :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: To ti je kao 1+1=2

john_constantine

Post by john_constantine » 20 Nov 2006, 13:12

A$H wrote:

A$H:

eto o tome prićam..imaš dva posta na prošloj strani koja nisi odgovorio a i nemoraš,jer će odgovor bit "Evil Dead je blesav"..vidim da neznaš normalno raspravljat...javi se kad te prođe pubertet i kad prestaneš drkat na sve kaj se kreće..tak da i ja odustajem(pametniji popuštaju) moš se sad sam sa sobom raspravljat..

Ipak je čovjek glumio u više filmova, undying, nego ćeš ti snimiti u svom životu. :lol: :lol:
Michel puši karu.

john_constantine

Post by john_constantine » 20 Nov 2006, 13:14

Pa nista. :mrgreen: :mrgreen: Hoces da kazes da su Bruce-u nudili milione za uloge, ali on je ipak ostao fan nizarazrednih i filmova B produkcije!!! Covjek se nije dao prodati :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Nije se prodao zato sto mu nisu nudili, a nisu mu nudili zato sto nije kvalitetan :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: To ti je kao 1+1=2[/quote]

Ja mislim da je tako i najbolje. Sigurno bi ga uništili kao što su Johna Wooa, Roberta De Niroa, Petera Jacksona i sve ostale... :lol: A u hollwodu ne bi mogao snimati tako zabavne filmove u kojima on glumi.

A tko zna? Možda su mu ponudili novce, samo ih je odbio kao Alan Moore. on je mogao dobiti zaradu za prava na svoje stripove za film, ali je odbio.
Michel puši karu.

undying

Post by undying » 20 Nov 2006, 13:17

A$H wrote:

A$H:

Naravno da sam zaljubljen u Brucea ali to mu ne daje za pravo da kazem da je dobar glumac+ Otidjoh ja na predhodne strane i nista ne vidi? Osim sto sam ti objasnio da je lakse glumiti negativca i da svaki glumac voli da glumi negativca! To sam ti objasnio, gdje sam falia :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Punih 18 sam napunio juce!!! Kad ces ti?

Zombiemachine

Post by Zombiemachine » 20 Nov 2006, 13:20

Evil dead je još uvijek 732 puta bolji od Halloweena.
:twisted: :twisted: :twisted:
Krv je moje svjetlo i moja tama.

undying

Post by undying » 20 Nov 2006, 13:22

Zombiemachine wrote:Evil dead je još uvijek 732 puta bolji od Halloweena.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Jest kad bi djeca glasala :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

john_constantine

Post by john_constantine » 20 Nov 2006, 13:31

undying wrote:
Zombiemachine wrote:Evil dead je još uvijek 732 puta bolji od Halloweena.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Jest kad bi djeca glasala :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
A da napravimo anketu Evil dead vs Hallowen, pa neka drugi odluče? :D
Michel puši karu.

Post Reply