stariji horori

Razgovori ugodni o horor temama
bakero

Post by bakero » 25 Jun 2007, 23:04

Unreal wrote:Što se tiče Alone in Darka da film izgleda dobro čak je i dobio dosta pohvali.
No nemojte zabooravit ko vas je obavjestio o filmu. A s emula da skinem. Emul je po meni spor no dobro mogu se strpiti .
A redatelj filma je bio Jack Sholder koj je napravio po meni loš nastavak na Wishmaster. Nije loš redatelj ali u Wishmasteru 2 je scenarij koj je napisao bio vrlo loš. A i ovdje je sudjelovao u pisanju scenarija s nekim čovjekom. No po kritikama kažu da je priča dobra i zanimljiva jedino malo predvidljiva pa se za priču i scenarij ne moram brinut.
ž

odakle bi ja moga skinit koji film?
FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.

Unreal

Post by Unreal » 26 Jun 2007, 11:10

Dahmer

Post by Dahmer » 26 Jun 2007, 11:51

dr_gonzo wrote:
Unreal wrote:Dali tko zna gdje mogu nabaviti Alone in a dark iz 1982
http://www.imdb.com/title/tt0083542/
Ja ga upravo nabavio, a s time što skidam The Town That.... još mi fali samo "Warning Sign" (1985)... Shape jel možeš ti šta nać?
(meni samo još ovaj film fali od horora sa wanted liste...)
sorry...tražio sam ali nigdje nema...

Unreal

Post by Unreal » 01 Jul 2007, 15:29

Ja bi tražio ljude na forumu da mi preporuče neki fantasy ,Sf Horror tipa Nightmare on elm street 3 i Hellrasier

john_constantine

Post by john_constantine » 01 Jul 2007, 15:35

Unreal wrote:Ja bi tražio ljude na forumu da mi preporuče neki fantasy ,Sf Horror tipa Nightmare on elm street 3 i Hellrasier
leprechaun, puppet master...
Michel puši karu.

Unreal

Post by Unreal » 01 Jul 2007, 15:41

john_constantine wrote:
Unreal wrote:Ja bi tražio ljude na forumu da mi preporuče neki fantasy ,Sf Horror tipa Nightmare on elm street 3 i Hellrasier
Leprechaun sam gledao , film je podnošljiv a ne baš dobar. Nastavke ću nabaviti , jesu bolji od orginala?
A pod pupet master misliš li na ovo http://www.imdb.com/title/tt0098143/
ili na ovo http://www.imdb.com/title/tt0111003/

john_constantine

Post by john_constantine » 01 Jul 2007, 15:42

Unreal wrote:
john_constantine wrote:
Leprechaun sam gledao , film je podnošljiv a ne baš dobar. Nastavke ću nabaviti , jesu bolji od orginala?
A pod pupet master misliš li na ovo http://www.imdb.com/title/tt0098143/
ili na ovo http://www.imdb.com/title/tt0111003/
pa gledao si wishmaster i ostale serijale, ne može biti loše. :wink: A na horror flixu ima skoro sve epizode. A puppet master, ono prvo -
Michel puši karu.

Unreal

Post by Unreal » 01 Jul 2007, 15:46

john_constantine wrote: pa gledao si wishmaster i ostale serijale, ne može biti loše. :wink: A na horror flixu ima skoro sve epizode. A puppet master, ono prvo -
Puppet master serijal, znam da ima 9 nastavaka ,ali kakav je serijal opčenito :wink: .

john_constantine

Post by john_constantine » 01 Jul 2007, 15:58

Unreal wrote:
john_constantine wrote: pa gledao si wishmaster i ostale serijale, ne može biti loše. :wink: A na horror flixu ima skoro sve epizode. A puppet master, ono prvo -
Puppet master serijal, znam da ima 9 nastavaka ,ali kakav je serijal opčenito :wink: .
a kao i svaki serijal - najgore od najgorih. Ali ja bi baš rado pogledao cijeli serijal, pa ti to obavi umjesto mene. :D
Michel puši karu.

Unreal

Post by Unreal » 01 Jul 2007, 16:10

john_constantine wrote: a kao i svaki serijal - najgore od najgorih. Ali ja bi baš rado pogledao cijeli serijal, pa ti to obavi umjesto mene. :D
Dobro ako nađem vremena.
Jesi li pogledao ijedan od Wishmastera? Ako ne dali namjeravaš 8) ?

john_constantine

Post by john_constantine » 01 Jul 2007, 16:14

Unreal wrote:
john_constantine wrote: a kao i svaki serijal - najgore od najgorih. Ali ja bi baš rado pogledao cijeli serijal, pa ti to obavi umjesto mene. :D
Dobro ako nađem vremena.
Jesi li pogledao ijedan od Wishmastera? Ako ne dali namjeravaš 8) ?
ma počeo sam gledati prvi dio - prvo je bio loš divix, i otišlo u kurac sva četiri nastavka. :wink: Pređe pet minuta i onda se vrati na početak, pa tako dalje... Pa sam skinuo drugu verziju i jebeš titlove, loša sikronizacija. Pa počnem gledati, dobar početak, a nakon onog dijela kada se jadnik muči, a nekakvo aliensko stvorenje baljezga, odustao sam. :wink: Ali mislim da ću danas opet gledati.
Michel puši karu.

Unreal

Post by Unreal » 01 Jul 2007, 16:20

john_constantine wrote:
ma počeo sam gledati prvi dio - prvo je bio loš divix, i otišlo u kurac sva četiri nastavka. :wink: Pređe pet minuta i onda se vrati na početak, pa tako dalje... Pa sam skinuo drugu verziju i jebeš titlove, loša sikronizacija. Pa počnem gledati, dobar početak, a nakon onog dijela kada se jadnik muči, a nekakvo aliensko stvorenje baljezga, odustao sam. :wink: Ali mislim da ću danas opet gledati.
Imam i ja probleme sa sinkrionizacijom. No dobro morat ču sve sredit u Subtitle workshopu. Orginal je meni jako dobar , a nastavke bolje sve izbjegni jel mislim da ti se neče svidjet ili daj možda četvorci priliku .

Malo previše postavljam pitanja ,no zanimam me kakav je Child's play serijal?

john_constantine

Post by john_constantine » 01 Jul 2007, 16:27

Unreal wrote:
john_constantine wrote:
Imam i ja probleme sa sinkrionizacijom. No dobro morat ču sve sredit u Subtitle workshopu. Orginal je meni jako dobar , a nastavke bolje sve izbjegni jel mislim da ti se neče svidjet ili daj možda četvorci priliku .

Malo previše postavljam pitanja ,no zanimam me kakav je Child's play serijal?
ma nije bed, bilo bi lakše da imaš msn. :wink:

a i zanima me serijal, a i takav sam, moram sve pogledati što ima. A to za subtitle workshop, je, probao sam, ali pizdu, uvijek se dogodi nekakav paradoks ili što već, svaki čas moram podešavati u bs playeru ono, left + CTRL. A i nisam baš nešto posebno zahtjevan, he, he

A child play - ups, trebao sam to recenzirati, sranje. Prvi dio je dosta zanimljiv i za uznemirujućom temom, ipak lutka ubije dječakovu majku i pokušava njega ubiti, a i povezane su priče u vezi njega, kako su djeca ubijala radi tog filma. Drugi dio je dosta dobar nastavak, ali slasher. Treći dio je baš glup s par iritatnih likova, ali dobrih štoseva. A poslije trojke su postali više crna komedija, nego horor i tada su postali najjači. :wink:
Michel puši karu.

john_constantine

Post by john_constantine » 01 Jul 2007, 16:57

e pa da, znaš što bi morao gledati? Tremors serijal. :D Jedan od najboljih i zabavnih serijala od kojih svaka ima neki novitet. :D
Michel puši karu.

Unreal

Post by Unreal » 01 Jul 2007, 18:24

john_constantine wrote:e pa da, znaš što bi morao gledati? Tremors serijal. :D Jedan od najboljih i zabavnih serijala od kojih svaka ima neki novitet. :D
To imam u planu pogledati u budučnost. Upravo sam pogledao Waxwork, fakat zabavan film.

E da gledao sam radove od redatelja Anthony Hickoxa i sjetio sam se još jednog serijala.
Kakav je Warlock serijal ? Navodno ima tri djela.
Prvi je režirao Steve Miner http://www.imdb.com/title/tt0098622/
A drugi Anthony Hickox http://www.imdb.com/title/tt0108517/
A treči je navodno sranje http://www.imdb.com/title/tt0157171/

Post Reply