Koji ste horror zadnji gledali?
- la terza madre
- jigsaw
Ne možeš mu reći da nema blage. To je njegovo mišljenje, možda se čovjeku sviđaju noviji filmovi i original iz 1978 mu nije pasao.pure_evil wrote:Nemas ti blage sta je dobro.John_Ryder wrote:The Omen (2006), 5/10 ,dosadan film,prije bi rekao da je to neka drama.
Halloween (1978), 4/10,još dosadnije od The Omen, samo sam čekao da film što prije završi,a ovaj novi
Halloween od R.Zombie je tri puta bolji.
-
John_Ryder
pure_evil wrote:Nemas ti blage sta je dobro.John_Ryder wrote:The Omen (2006), 5/10 ,dosadan film,prije bi rekao da je to neka drama.
Halloween (1978), 4/10,još dosadnije od The Omen, samo sam čekao da film što prije završi,a ovaj novi
Halloween od R.Zombie je tri puta bolji.
Zato ti imaš blage. Mora da si ponosan na sebe.

- Boby
- Wendigo
- The Undertaker
- dodo
Slažem seThe Undertaker wrote:Plane dead - zombiji u avionu, loša gluma, avion nekoliko puta u glavnoj ulozi, standardan kraj filma. Nije baš gubljenje vremena ali nije ni ništa posebno. Moja ocena 4.5 od 10.
-
jasa
Slažem se, ali su zombiji ispali prilično dobri, samo one žute leće upadaju u oči,vidi se da su vještačke!The Undertaker wrote:Plane dead - zombiji u avionu, loša gluma, avion nekoliko puta u glavnoj ulozi, standardan kraj filma. Nije baš gubljenje vremena ali nije ni ništa posebno. Moja ocena 4.5 od 10.
- jigsaw
- carver
- elrania
- Aryx
po meni kopija dead endaelrania wrote:reeker
hmpf... procitah jedan osvrt na film koji ga je nahvalio, ali meni je bio cisto...pa ne mogu rec bzvz, ali nije mi bas...
doticni monster je zgodan, ali cijeli film mi je bio toliko nezanimljiv da sam jedva cekala da zavrsi pa da odem lec
ocekivala sam nesto zabavno, heh
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
- The Undertaker
Kad sam malo porazmislio o filmu (a to uvek radim, pa udjem i u neke nebitne detalje) film je baš glup ali činjenica je da ga zombiji izvlače. Prvo, avion se pojavljuje jedno desetak puta u kadru dok je u oluji, posle kopilotovog bekstva iz kandži zombija niko mu ne veruje iako je isprskan krvlju pa neki čak ponovo silaze u tovarni deo aviona, ili šta reći o sceni kada u WC-u zombiji kidaju dva ortaka kroz ogledalo i ovi momci ne uspevaju da im se otrgnu iz zagrljaja, a onda uleće krhka stjuardesa da ih iščupa i naravno biva ugrižena? Pa onda ubacivanje časne sestre i njeno ponašanje tokom napadadodo wrote:Slažem seThe Undertaker wrote:Plane dead - zombiji u avionu, loša gluma, avion nekoliko puta u glavnoj ulozi, standardan kraj filma. Nije baš gubljenje vremena ali nije ni ništa posebno. Moja ocena 4.5 od 10.kopija je snakes on the plane koji mi isto nije baš nešto ali barem bolji od ovog sa zombijima.
None off you all seem to understand.
I'm not locked in here with you,
you're locked in here with me!
I'm not locked in here with you,
you're locked in here with me!
- dodo
Šta nisu bili žena i tip ono žvaljakali se u wc pa su onda iskočili zombiji.The Undertaker wrote:Kad sam malo porazmislio o filmu (a to uvek radim, pa udjem i u neke nebitne detalje) film je baš glup ali činjenica je da ga zombiji izvlače. Prvo, avion se pojavljuje jedno desetak puta u kadru dok je u oluji, posle kopilotovog bekstva iz kandži zombija niko mu ne veruje iako je isprskan krvlju pa neki čak ponovo silaze u tovarni deo aviona, ili šta reći o sceni kada u WC-u zombiji kidaju dva ortaka kroz ogledalo i ovi momci ne uspevaju da im se otrgnu iz zagrljaja, a onda uleće krhka stjuardesa da ih iščupa i naravno biva ugrižena? Pa onda ubacivanje časne sestre i njeno ponašanje tokom napadadodo wrote:Slažem seThe Undertaker wrote:Plane dead - zombiji u avionu, loša gluma, avion nekoliko puta u glavnoj ulozi, standardan kraj filma. Nije baš gubljenje vremena ali nije ni ništa posebno. Moja ocena 4.5 od 10.kopija je snakes on the plane koji mi isto nije baš nešto ali barem bolji od ovog sa zombijima.
I još mnogo toga, nažalost. Ipak, otkrio sam važnu stvar - kad imaš horor film sa zombijima zabava je zagarantovana. Ima li šta zabavnije od razucavanja zombijeve glave Smith & Wessonom .44? Ili ako je kopija Tajger Vudsa u avionu - odrubljivanje glave štapom za golf?
Najači mi je onaj japanac zombie zavezan za sjedalo koji pokušava nekog ulovit joj kakosam se kidao na to
Film je ok za pogledat ali nije niš posebno .
[url=http://userbars.org][img]http://img141.imageshack.us/img141/3151/wolfenrb5.gif[/img][/url]