Ma ja sam šesticu više gledao kao trash zabavu i nije mi došlo da je usporedim sa TCM.Aryx wrote:da ali tcm je terror ovo je bilo po meni totalno skomercijalizirani horror ...
Koji ste horror zadnji gledali?
- Aryx
ma znam , niti ja ne usporedujem jasona i tcm , kruske i jabukeUnreal wrote:Ma ja sam šesticu više gledao kao trash zabavu i nije mi došlo da je usporedim sa TCM.Aryx wrote:da ali tcm je terror ovo je bilo po meni totalno skomercijalizirani horror ...
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
-
Unreal
Meni je Jason od tog filma postao prejebenAryx wrote:]ma znam , niti ja ne usporedujem jasona i tcm , kruske i jabukebas dugo nisam gledao neki film s jasonom i onda mi ovaj sve zasere ... morat cu mozda drugi nastavak pogledati da mi se jason digne u ocima
- Aryx
bas cu pogledati ... inace slabo se sjecam petice ali ostala mi je u sjecanju kao puna krvi i gora , tocno ili patkaUnreal wrote:Meni je Jason od tog filma postao prejebenAryx wrote:]ma znam , niti ja ne usporedujem jasona i tcm , kruske i jabukebas dugo nisam gledao neki film s jasonom i onda mi ovaj sve zasere ... morat cu mozda drugi nastavak pogledati da mi se jason digne u ocima
,onako neuzaustavljiv je,veči,opakiji i itd(no ne sviđa se to svakome). Jason ti je u 2 do 4 bio kao neka mješovina Letherfacea i Michaela(više ljudski),možda ti se tamo više svidi
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.
- metallicat
pa kakve to veze imadodo wrote:Pa vjerojatno zato jer je film dobarjigsaw wrote:Što ima biti nevjerojatno?dodo wrote: nevjerojatno da su neki ljudi tek sada gledali taj film.![]()
Film nije izašao 2006-2007 ili tamo negdje u osamdesetima pa da je star i da ga nemožeš nabaviti,pa mi zato nije jasno,kako još neki ljudi nisu gledali.

- dodo
Ma sve ja to kužim ali film je fakat ok pa me čudi da mu netko nije rekao ili na ovom forumu napisao do sada.metallicat wrote:pa kakve to veze imadodo wrote:Pa vjerojatno zato jer je film dobarjigsaw wrote: Što ima biti nevjerojatno?![]()
Film nije izašao 2006-2007 ili tamo negdje u osamdesetima pa da je star i da ga nemožeš nabaviti,pa mi zato nije jasno,kako još neki ljudi nisu gledali.nisam ni ja gledala brdo filmova, ima vremena
i možda jigsaw nije ni stigao jer ima 15 a ti 29
![]()
![]()
- bakero
je stari, navika, šta mogu!!!!jigsaw wrote:Bakero, primjetih da tebi svaki post završava sa uskličnikombakero wrote:P2 - stvarno odličan film, vrlo zanimljiv, ima nešto u tom Alexandru Aji, svaka čast majstore!
8-10![]()
![]()
FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.
- Freddy
Attack Of The Beast Creatures-koje sranje od film....na nekom otoku putnički brod se zaustavi...i onda ih napadnu neka kao čudovišta koja izgledaju poput krpenih lutaka,3-10
You can kill a rapper, but not his music.
You can kill an actor but not his work.
You can kill a poet but not his poetry.
You can kill a Tupac but he'll live in our hearts forever.
Rest In Peace, PAC, Thug love 4 you...
You can kill an actor but not his work.
You can kill a poet but not his poetry.
You can kill a Tupac but he'll live in our hearts forever.
Rest In Peace, PAC, Thug love 4 you...
- horkolerbus
- maddjuro
- Boby
Baš sam nedavno spominjao ovaj film na forumu. Gledao sam ga dok sam išao u osnovnu; bio sam zgrožen kao rijetko kada. Čuo sam da je film gotovo zaobišao samu poantu knjige ali i dalje držim da je dobarDjuro21 wrote:Flowers in the attic- 4/5
Po mei odličan film, zanimljiv, ne pre strašan ili rval, al svejedno super. Ali ako ste čtaliistoimenu knjigu neće vam se svidit, jer pema wikipediji, film se dosta razlikuje od knjige i zato je dosta loše prošao. Ali inače super film
-
GreenHornet
- AlabamaSmokeOne