Koji ste horror zadnji gledali?
- carver
- maddjuro
I am omega- 2,4/5 film je tak tak. Isto neki "flesh eating virus" navodno mutira ljude u nekakve zombie, glavni lik, unatoč tom što je velika većina ljudi zobmiji, ima struju, čak i satelitsku vezu na internet. Film je dobar za ubit sat i pol, čak i zanimljiv za gledati, zombiji su solidno napravljeni.
I may be an idiot, but i am no fool.
- john_constantine
Wrong turn 2 - pa čak bolje od originala s više krvi i nasilja i akcije, ali pri kraj dozlaboga dosadan, samo sam čekao da se konačno završi. Loši potezi kamerom kao kada jedna djevojka pogiba, loša scena trčanja, pa sjekira u glavu. A sam vojnik niti nije tako loš.
A tek kada vegetarijanka odgrize komad grkljana?
Ali bezveze sam bacio 129 kn na to sranje.
Michel puši karu.
-
Unreal
Pa zakaj si kupio taj nastavakza 129 kn kada ti je prvi bio sranje i jesu li bar dodaci dodaci dobri ako film nije?john_constantine wrote:Wrong turn 2 - pa čak bolje od originala s više krvi i nasilja i akcije, ali pri kraj dozlaboga dosadan, samo sam čekao da se konačno završi. Loši potezi kamerom kao kada jedna djevojka pogiba, loša scena trčanja, pa sjekira u glavu. A sam vojnik niti nije tako loš.A tek kada vegetarijanka odgrize komad grkljana?
- AlabamaSmokeOne
Bad Taste - ok je film, ali ni blizu braindeada
Tales From The Darkside : The New Man - zbunj zbunj epizoda..mada kraj uopce nisam skontao tko je zapravo onaj klinac
Nightmares & Dreamscapes : Umney's Last Case - zabavan william h. macy u dvije uloge..volim tu "staru" atmosferu u filmovima..meni je cisto ok epizoda
Twilight Zone : Night Route - zena napravila krivi izbor hehe
dobra epizoda, hm..spram prvih par, ove zadnje dvije koje sam gledao jako su dobre
Tales From The Darkside : The New Man - zbunj zbunj epizoda..mada kraj uopce nisam skontao tko je zapravo onaj klinac
Nightmares & Dreamscapes : Umney's Last Case - zabavan william h. macy u dvije uloge..volim tu "staru" atmosferu u filmovima..meni je cisto ok epizoda
Twilight Zone : Night Route - zena napravila krivi izbor hehe
- bakero
kaže na početku da je bolji od originala pa se upita zašto je kupio to sranje???Unreal wrote:Pa zakaj si kupio taj nastavakza 129 kn kada ti je prvi bio sranje i jesu li bar dodaci dodaci dobri ako film nije?john_constantine wrote:Wrong turn 2 - pa čak bolje od originala s više krvi i nasilja i akcije, ali pri kraj dozlaboga dosadan, samo sam čekao da se konačno završi. Loši potezi kamerom kao kada jedna djevojka pogiba, loša scena trčanja, pa sjekira u glavu. A sam vojnik niti nije tako loš.A tek kada vegetarijanka odgrize komad grkljana?
he koji kralj
FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.
- dr_gonzo
WT 2 vrlo slab film...iako ima par scena i Kena vrlo slab film...
Pogledah City of rotten - nije loše da ej kojih 15 minuta kraći...
Pogledah City of rotten - nije loše da ej kojih 15 minuta kraći...
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
- john_constantine
prvo zato što je bilo jedino što je valjalo u šugavom izboru u algoritmu, 90 % sam već gledao ili ima. A drugo, čujem kritike da je nastavak bolji nego original, pa ipak nabavim.Unreal wrote:Pa zakaj si kupio taj nastavakza 129 kn kada ti je prvi bio sranje i jesu li bar dodaci dodaci dobri ako film nije?john_constantine wrote:Wrong turn 2 - pa čak bolje od originala s više krvi i nasilja i akcije, ali pri kraj dozlaboga dosadan, samo sam čekao da se konačno završi. Loši potezi kamerom kao kada jedna djevojka pogiba, loša scena trčanja, pa sjekira u glavu. A sam vojnik niti nije tako loš.A tek kada vegetarijanka odgrize komad grkljana?
Hm, meni je bad taste pomalo bolji od braindead.
Michel puši karu.
- Betmen
Moja procjena da ga ne skidam izgleda da se isplatilaDjuro21 wrote:I am omega- 2,4/5 film je tak tak. Isto neki "flesh eating virus" navodno mutira ljude u nekakve zombie, glavni lik, unatoč tom što je velika većina ljudi zobmiji, ima struju, čak i satelitsku vezu na internet. Film je dobar za ubit sat i pol, čak i zanimljiv za gledati, zombiji su solidno napravljeni.
- metallicat
Vacancy- hm, u početaku sam mislila da neće bit nešto ali kad su se naglo počele stvari razvijat bila sam iznenađena kako je dobro
dobre su mi forice lupanje na vrata, ti neki ljudovi što ih proganjaju...ali ima 2-3 scene skroz tipične i očekivane, a kraj je debilan. šteta jer je mogao bit puno bolji.

- dr mladjo
Dead End (2003/I)-vrlo dobar low budget horror.obitelj u autu putuje na božično slavlje i nailze na probleme kad su krenuli prečicom..vrlo dobra gluma i glazba.sam gore je bio offscreen ,što podržavam.
8,5/10
8,5/10
http://www.imdb.com/user/ur4554045/ratings
- maddjuro
meni se film svidio, al nije ništa posebno. nije mi žao što sam ga skinuo,skini i pogledaj možda ti se i svidiBetmen wrote:Moja procjena da ga ne skidam izgleda da se isplatilaDjuro21 wrote:I am omega- 2,4/5 film je tak tak. Isto neki "flesh eating virus" navodno mutira ljude u nekakve zombie, glavni lik, unatoč tom što je velika većina ljudi zobmiji, ima struju, čak i satelitsku vezu na internet. Film je dobar za ubit sat i pol, čak i zanimljiv za gledati, zombiji su solidno napravljeni.
I may be an idiot, but i am no fool.
- John_Tate's_bitch
Mmmm...vratila se ja ovdje!! Zadnje kaj sam gledala je Hitcher. Odličan film, svaka pohvala!
Vidim da sam bila u pravu, pričalo se ovdje o meni nakon odlaska....mmmm...very nice
Vidim da sam bila u pravu, pričalo se ovdje o meni nakon odlaska....mmmm...very nice
[img]http://img170.imageshack.us/img170/5939/i188980659890107ov4.gif[/img]
[color=violet][b]My Fairy King[/b][/color]
“I'm just a musical prostitute, my dear.”~Freddie Mercury
[color=violet][b]My Fairy King[/b][/color]
“I'm just a musical prostitute, my dear.”~Freddie Mercury