Koji je to film?

Razgovori ugodni o horor temama
Post Reply
john_constantine

Post by john_constantine » 04 Dec 2007, 21:45

da, zona sumraka. Prvu udari autobus, a drugi, bili su nekakvi besmrtnici koji su živjeli od posebne vode.
Michel puši karu.

pure_evil

Post by pure_evil » 04 Dec 2007, 21:46

horkolerbus wrote:glava je kao iznad kamina ili peci ,nesto kao sa rogovima ,djavo ili slicno nisam siguran,mozda je i na nekom zidu,samo znam da je u dnevnoj sobi gde svi sede i svi su na skupu
http://film.purger.com/recenzije/filmovi/01042.shtml

??

john_constantine

Post by john_constantine » 04 Dec 2007, 21:50

pure_evil wrote:
horkolerbus wrote:glava je kao iznad kamina ili peci ,nesto kao sa rogovima ,djavo ili slicno nisam siguran,mozda je i na nekom zidu,samo znam da je u dnevnoj sobi gde svi sede i svi su na skupu

??
SPOILER

da, bila je nekakva lavlja glava ispod peći koja otkine glavu owenu wilsonu.
Michel puši karu.

pure_evil

Post by pure_evil » 04 Dec 2007, 21:52

john_constantine wrote:da, zona sumraka. Prvu udari autobus, a drugi, bili su nekakvi besmrtnici koji su živjeli od posebne vode.
samo zona sumraka ili ima jos kakav dodatak na ime??i na engleskom ako moze da znam sto skinut i godinu ako mozda znas??

john_constantine

Post by john_constantine » 04 Dec 2007, 21:57

pure_evil wrote:
john_constantine wrote:da, zona sumraka. Prvu udari autobus, a drugi, bili su nekakvi besmrtnici koji su živjeli od posebne vode.
samo zona sumraka ili ima jos kakav dodatak na ime??i na engleskom ako moze da znam sto skinut i godinu ako mozda znas??
http://former.imdb.com/title/tt0111520/
Michel puši karu.

horkolerbus

Post by horkolerbus » 04 Dec 2007, 22:09

john_constantine wrote:
pure_evil wrote:

??
SPOILER

da, bila je nekakva lavlja glava ispod peći koja otkine glavu owenu wilsonu.

u tom filmu nije bilo nikakvog istrazivanja od strane nekog doktora,vec su je mladi par kupili i ostali dosli da je sredjuju,ostalo je sve kako sam napisao
Istina postoji. Izmisljati se moze samo laz

Mamoorlook

Post by Mamoorlook » 05 Dec 2007, 08:25

i plus, koliko vidim, oo je snimljeno '99, a ja sam taj film gledo jos u osamdesetima. i ostalo mi je par scena bas zapecaceno u glavu. al jbg...
All right then, roll! ROLL through the gates of hell. Must you take the fun out of everything?

Boby

Post by Boby » 07 Dec 2007, 02:45

Ovo kaj me zanima nije horror; nije čak ni igrani film već animirani s lutkama. Riječ je o adaptaciji Robinsona Crusoea. Prikazivao se je kod nas nedje na prijelazu iz 80-tih u 90-te. Bio je dosta dugačak, obuhvatio je i priču prije brodoloma kao i onu nakon što se je izbavio s otoka (obje su ispričane u crtanom obliku). Znam da je Robinson imal psa po imenu Žučko i papigu Polly. Ma dosta se dobro sjećam filma samo kaj ne znam imena autora ili godinu nastanka pa ga nigdje na webu nemrem naći. Bio bih jako zahvalan na bilo kakvoj informaciji

john_constantine

Post by john_constantine » 07 Dec 2007, 16:52

Boby wrote:Ovo kaj me zanima nije horror; nije čak ni igrani film već animirani s lutkama. Riječ je o adaptaciji Robinsona Crusoea. Prikazivao se je kod nas nedje na prijelazu iz 80-tih u 90-te. Bio je dosta dugačak, obuhvatio je i priču prije brodoloma kao i onu nakon što se je izbavio s otoka (obje su ispričane u crtanom obliku). Znam da je Robinson imal psa po imenu Žučko i papigu Polly. Ma dosta se dobro sjećam filma samo kaj ne znam imena autora ili godinu nastanka pa ga nigdje na webu nemrem naći. Bio bih jako zahvalan na bilo kakvoj informaciji
da nisu bili i oni zečevi ili što već? Nekakav par životinja koji je čuvao stražu... Jer sam gledao animiranog crusoa dva puta, ako ima završna scena gdje kanibal pojede vlastitu kost, to je to.
Michel puši karu.

Boby

Post by Boby » 07 Dec 2007, 17:20

john_constantine wrote:
Boby wrote:Ovo kaj me zanima nije horror; nije čak ni igrani film već animirani s lutkama. Riječ je o adaptaciji Robinsona Crusoea. Prikazivao se je kod nas nedje na prijelazu iz 80-tih u 90-te. Bio je dosta dugačak, obuhvatio je i priču prije brodoloma kao i onu nakon što se je izbavio s otoka (obje su ispričane u crtanom obliku). Znam da je Robinson imal psa po imenu Žučko i papigu Polly. Ma dosta se dobro sjećam filma samo kaj ne znam imena autora ili godinu nastanka pa ga nigdje na webu nemrem naći. Bio bih jako zahvalan na bilo kakvoj informaciji
da nisu bili i oni zečevi ili što već? Nekakav par životinja koji je čuvao stražu... Jer sam gledao animiranog crusoa dva puta, ako ima završna scena gdje kanibal pojede vlastitu kost, to je to.
Nije to; ne znam baš dal sam se dobro izrazio s tim da je film animiran. U filmu su likovi lutke (mislim da su čak na koncima) ali izgledaju dosta realistično kao i krajolik. Film završava da Crusoe ne može podnjeti London pa se s papigom i Petkom vraća na otok. Svejedno, hvala na pokušaju

Wendigo

Post by Wendigo » 07 Dec 2007, 17:44

ukratko; radnja se odvija u nekoj ogromnoj kući u kojoj je ako se ne varam izbio požar.. nakon toga je neka ekipa došla na vikend ili su se preselili tamo, ne sjećam se više ali film pamtim po scenama zumiranja nekavog ogromnog dubokog podruma i po liftu za hranu u kojem je bio sklupčan neki izgorjeli tip. mislim da se film zvao Zlo ili tako nešto.. jedna riječ je naslov mislim.. iz 80-tih je, gledao sam ga kao klinac na Tuškancu..

dr mladjo

Post by dr mladjo » 09 Dec 2007, 00:11

nekoliko osoba zaključano u velikom skaldištu.ganja ih robot koji ima glavu sličnu t rexu..mislim da samo ubija one koji pokažu strah pred njim. nastanak od 1985-1999.ne bih znao na kojem je jeziku jer sam ga davoooo gledao na nekom njemačkom programu...
http://www.imdb.com/user/ur4554045/ratings

Ghrall

Post by Ghrall » 09 Dec 2007, 10:35

Gledao sam to i imao čak snimljeno na kazeti.Probati ću naći kazetu pa budem pogledal.

Boby

Post by Boby » 09 Dec 2007, 11:09

Ghrall wrote:
Gledao sam to i imao čak snimljeno na kazeti.Probati ću naći kazetu pa budem pogledal.
Hvala :wink:

Ghrall

Post by Ghrall » 11 Dec 2007, 17:12

Boby wrote:
Ghrall wrote:
Hvala :wink:
Kvragu ne znam gdje je kazeta ali ovo mi definitivno vuče na to : http://www.imdb.com/title/tt0384923/

Post Reply