ako se dobro sjećam u šestici se napočetku drkari oko nekih kultova i rođenja djeteta.Wendigo wrote:p.s. u vezi ove Halloween teme. u kojem se nastavku obrazloži kako je MM postao "zao", a sve to navodno ima veze sa njegovim rođenjem za vrijeme nekog posebnog položaja zvijezda, pa neki druidski kult itd..
Koji ste horror zadnji gledali?
- HorrorHR
- Site Admin
- jigsaw
- Boby
Je, o šestici je riječ. Bila je par puta na Novoj i meni je jedan od najgorih nastavakaHorrorHR wrote:ako se dobro sjećam u šestici se napočetku drkari oko nekih kultova i rođenja djeteta.Wendigo wrote:p.s. u vezi ove Halloween teme. u kojem se nastavku obrazloži kako je MM postao "zao", a sve to navodno ima veze sa njegovim rođenjem za vrijeme nekog posebnog položaja zvijezda, pa neki druidski kult itd..
@HorrorHR - super je ovaj maraton slashera ali jel možemo očekivati uskoro neku recenziju iz "Halloween" serijala?
- jigsaw
Objasnio nam je da će prvo ići slasheri na slikama sa stranice....ne znam hoće li biti još njih kasnije...Boby wrote:Je, o šestici je riječ. Bila je par puta na Novoj i meni je jedan od najgorih nastavakaHorrorHR wrote:ako se dobro sjećam u šestici se napočetku drkari oko nekih kultova i rođenja djeteta.Wendigo wrote:p.s. u vezi ove Halloween teme. u kojem se nastavku obrazloži kako je MM postao "zao", a sve to navodno ima veze sa njegovim rođenjem za vrijeme nekog posebnog položaja zvijezda, pa neki druidski kult itd..
@HorrorHR - super je ovaj maraton slashera ali jel možemo očekivati uskoro neku recenziju iz "Halloween" serijala?
- Freddy
- HorrorHR
- Site Admin
- Wendigo
naravno da se cijene, 80´ FTW za sve podžanrove horrora. ako se mene pita, zlatno doba žanra.HorrorHR wrote:dankešenBoby wrote:@HorrorHR - super je ovaj maraton slashera ali jel možemo očekivati uskoro neku recenziju iz "Halloween" serijala?ajd da još netko cijeni 80s slashere, pa bar pročitat nešto o njima
Halloween, hm, to mi je ono - kad počnem lupim sve u šutu... kao amityville prije tjedan dva
- Vorador
- metallicat
- Scarface
Wendigo wrote:naravno da se cijene, 80´ FTW za sve podžanrove horrora. ako se mene pita, zlatno doba žanra.HorrorHR wrote:dankešenBoby wrote:@HorrorHR - super je ovaj maraton slashera ali jel možemo očekivati uskoro neku recenziju iz "Halloween" serijala?ajd da još netko cijeni 80s slashere, pa bar pročitat nešto o njima
Halloween, hm, to mi je ono - kad počnem lupim sve u šutu... kao amityville prije tjedan dva
Slažen se, nema do slashera, najdraži podtip horrora, uz vampirske filmove.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Boby
E da, bila je posveta toj sceni u "Halloween H2O" u kojoj digne onog smješnog dečka od Curtisice.Vorador wrote:Evo, baš pogledao Halloween II. Sasvim OK nastavak. Izravno se nastavlja na jedinicu što je OK. Ima više Michaela Myersa i više zabavnih ubojstava ( kad digne trebu na skalpel) ali i počinju se pojavljivati standardni nadnaravni "ne-možeš-ga-nikako-ubit" elementi. 4/5
Inače, slasheri su po meni jedna od najboljih razbibriga samo kaj ih baš na našem tržištu i nema za kupit. Nađe se par (tj. zadnja dva) nastavka "Halloweena", te serijal "Fridaya" ali ostatka 80-tih nema tak da sve kaj sam do sada uspio pogledati bilo je na TV-u. Nadam se da će se i kod nas nakon određenog vremena početi prodavati kolekcije takvog tipa. Možda ova poplava remakeova barem malo tome pripomogne
-
Unreal
Ja isto sam fan slashera makar mi to nije najdraži tip horror žanra. Što se tiće najboljeg slashera,Nightmare on elm street šiša ostale dosta,a nakon Nightmara ide Texas Chain Saw Massacre orginal
.
Kada sam već kod Texas Chain Saw Massacre upravo sam si nabavio nastavke pa nabacim serijal, ali bez orginala jer nije puno prošlo o kada sam ga zadnji put gledao.
Kada sam već kod Texas Chain Saw Massacre upravo sam si nabavio nastavke pa nabacim serijal, ali bez orginala jer nije puno prošlo o kada sam ga zadnji put gledao.
-
Unreal
Ne znam baš po ćemu nije. Dobro nije tipičan slasheri,ali i dalje ako se mene pita pripada pod žanar. Mislim film gdje lik naganja curu s motornom pilom je po meni barem slasherHorrorHR wrote:nije slasherUnreal wrote:Što se tiće najboljeg slashera,Nightmare on elm street šiša ostale dosta,a nakon Nightmara ide Texas Chain Saw Massacre orginal