Koji ste horror zadnji gledali?
- Vorador
The Fly 2 - genijalan šund od filma. Uživao sam od početka do kraja. 100 puta gori od prethodnika i jedan od najglupljih nastavaka ali me oduševio fušerski izgled filma, loši efekti i zanimljive gore scene. Kao nastvaku dao bih mu 1/5 a kao neovisnom filmu 5/5 zbog nezaboravnog trash/ fuš/ šund ugođaja.
Alien vs. Predator - 3/5 ,niš posebno, film lijepo izgleda ,čak ima i nešto solidne akcije ali sveukupni dojam kvari iznimno loših zadnjih 15ak minuta.
Alien vs. Predator - 3/5 ,niš posebno, film lijepo izgleda ,čak ima i nešto solidne akcije ali sveukupni dojam kvari iznimno loših zadnjih 15ak minuta.
- Betmen
Return to House on Haunted Hill http://www.imdb.com/title/tt0827782/
Novinarka u zenskom casopisu i njezin gej boj fotograf se uspiju nekako naci u ukletoj kuci
Nakon sto sam gledo low buget hrrorac di 5 striptizeta ode na izlet na jezero, i di jedna u kupaonici dok kenja, tepa svojoj pickici kako je voli i onda ne obrise guzicu!! holy shit! Neg ovaj film mi je bio pravo osvjezenje. Tipican americki hororac, sve puno silikona, blesavih smrti, i scena di bradavice strse.. al nekako mi je draze to nego gledati neke sugave eperimente snimljene za 100$
Novinarka u zenskom casopisu i njezin gej boj fotograf se uspiju nekako naci u ukletoj kuci
Nakon sto sam gledo low buget hrrorac di 5 striptizeta ode na izlet na jezero, i di jedna u kupaonici dok kenja, tepa svojoj pickici kako je voli i onda ne obrise guzicu!! holy shit! Neg ovaj film mi je bio pravo osvjezenje. Tipican americki hororac, sve puno silikona, blesavih smrti, i scena di bradavice strse.. al nekako mi je draze to nego gledati neke sugave eperimente snimljene za 100$
- Boby
Aha, gledao sam Cronenbergovu "Muhu" i znao sam da nastavak ne bu bio tak dobar ali nisam očekivao da će biti toliko loš. Da se mene pita, preporučio bih za gledanje radije neki dokumentarac o kućnim muhama nego taj propali nastavak. Žalosno je to kaj kad obično ljudima spomenem "Muhu" sve se sjete tog nastavka jer prvi dio nisu ni gledaliVorador wrote:The Fly 2 - genijalan šund od filma. Uživao sam od početka do kraja. 100 puta gori od prethodnika i jedan od najglupljih nastavaka ali me oduševio fušerski izgled filma, loši efekti i zanimljive gore scene. Kao nastvaku dao bih mu 1/5 a kao neovisnom filmu 5/5 zbog nezaboravnog trash/ fuš/ šund ugođaja.
- metallicat
- john_constantine
potpisujem.Vorador wrote:The Last House on the Left - 1/5; smeće od filma; dosadnjikav; izgleda i zvuči očajno; gluma je očajna; montaža je očajna; hrpa besmislenih scena i priglupih dijaloga te povrh svega očajno bedasta priča. Užas od filma.
Michel puši karu.
- Betmen
Fido http://www.imdb.com/title/tt0457572/
E ovo je jedan od najorginalnijih filmova ikad! Stavili su zombije u 50 te, i to su ih uspjeli ukrotiti i koristiti kao robove da im rade jednostavne poslove, naravno dok se neki zombi ne oslobodi i ugrize nekog
Film definitivno rpeporucujem.
E ovo je jedan od najorginalnijih filmova ikad! Stavili su zombije u 50 te, i to su ih uspjeli ukrotiti i koristiti kao robove da im rade jednostavne poslove, naravno dok se neki zombi ne oslobodi i ugrize nekog
-
FilmTV
Da, baš je fora. Šteta što Connolly nema dijaloga, čovjek je inaće opako smiješanBetmen wrote:Fido http://www.imdb.com/title/tt0457572/
E ovo je jedan od najorginalnijih filmova ikad! Stavili su zombije u 50 te, i to su ih uspjeli ukrotiti i koristiti kao robove da im rade jednostavne poslove, naravno dok se neki zombi ne oslobodi i ugrize nekog![]()
- Betmen
Da...FilmTV wrote:Da, baš je fora. Šteta što Connolly nema dijaloga, čovjek je inaće opako smiješanBetmen wrote:Fido http://www.imdb.com/title/tt0457572/
E ovo je jedan od najorginalnijih filmova ikad! Stavili su zombije u 50 te, i to su ih uspjeli ukrotiti i koristiti kao robove da im rade jednostavne poslove, naravno dok se neki zombi ne oslobodi i ugrize nekog![]()
drustvo su prejebeno napravili
Fakat genijalna ideja
- jigsaw
- AlabamaSmokeOne
- bakero