ot: planirah pogledati the omen (original) i skuzim da ga posudih nekome... pa se bacam na the howling
Koji ste horror zadnji gledali?
- elrania
- bakero
triba ga prvo nabavit, potrudit ću se!Aryx wrote:pogledaj onda obavezno Kairo - Pulse ali original azijskibakero wrote:Pulse, ugodno iznenađenje po meni, premda ocjene sa imdba ne ukazuju na to, ko ih jebe!
Meni je večeras na rasporedu Number 23 koji je vrlo hvaljen!
FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.
R.I.P.
- elrania
- bakero
sinoć sam ga gleda negdi pola sata a i nije baš nešto posebno bio!elrania wrote:hvaljen? ma od koga? ja sam naletavala posvuda na kritike koje ga bas ne izdizu ko nesto osobito
al idem ga i ja pogledati ... nisam u raspolozenju za the howling, a ovaj film mi stoji vec neko vrijeme u buntu dvda
i pardon na offtopicu
FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
R.I.P.
R.I.P.
- AlabamaSmokeOne
moje gledanje horrora zadnjih dana:
Guinea Pig 2 : Flowers Of Flesh & Blood
bezvezno rezanje lutke...
Tales from the crypt
Only sin deep - neka kurva ubije svog pimpa, opljacka ga pa pokusa prodat njegov nakit i sat u zalogajnici no lik koji radi tamo joj ponudi puno para da uzme otisak/kalup (kako god to nazvati) s njenog lica...najlosija epizoda zasada u prvoj sezoni
Dig that cat, he's real gone - dosta dobra i zabavna epizoda, donner rezirao, radnja o nekom pijanduri kojem znanstvenik ponudi pare da izvrsi pokus na njemu, ovaj pristane, a pokus je s mackom i lik dobije 9 zivota pa pocne zaradjivati u cirkusu tako da ga ubiju (izgubi 1 od 9 zivota) pa ozivi/uskrsne..
Lover come hack to me - lik i zena idu nakon vjencanja na medeni mjesec no neko drvo im se isprijeci na cesti, a posto je oluja potraze zaklon u obliznjoj kuci koja se cini napustenom...jedina epizoda koja pomalo plasi...mada ne znam za onu sestu jer jos to nisam pogledao jedino iz 1. sezone
A nightmare on elm street 4 - freddy je zabavan no film u cjelini najlosiji dio (( za sada) na ponovno gledanje))
Guinea Pig 2 : Flowers Of Flesh & Blood
bezvezno rezanje lutke...
Tales from the crypt
Only sin deep - neka kurva ubije svog pimpa, opljacka ga pa pokusa prodat njegov nakit i sat u zalogajnici no lik koji radi tamo joj ponudi puno para da uzme otisak/kalup (kako god to nazvati) s njenog lica...najlosija epizoda zasada u prvoj sezoni
Dig that cat, he's real gone - dosta dobra i zabavna epizoda, donner rezirao, radnja o nekom pijanduri kojem znanstvenik ponudi pare da izvrsi pokus na njemu, ovaj pristane, a pokus je s mackom i lik dobije 9 zivota pa pocne zaradjivati u cirkusu tako da ga ubiju (izgubi 1 od 9 zivota) pa ozivi/uskrsne..
Lover come hack to me - lik i zena idu nakon vjencanja na medeni mjesec no neko drvo im se isprijeci na cesti, a posto je oluja potraze zaklon u obliznjoj kuci koja se cini napustenom...jedina epizoda koja pomalo plasi...mada ne znam za onu sestu jer jos to nisam pogledao jedino iz 1. sezone
A nightmare on elm street 4 - freddy je zabavan no film u cjelini najlosiji dio (( za sada) na ponovno gledanje))
- bakero
- A$H
- Aryx
da totalno razocaranje. jedinica je zbilja bila odlicna ovo jeA$H wrote:Hoste 2 smeće totalno gledah ga sam da vidim gore scene a na kraju ih ni nema..prvi dio koji mi je isto bedast sa malo gore scena je sad car naspram ovog..Eli kao da se uplašio pa sad ide na manje kasapljenja..razočaran..
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]