Koji je to film?

Razgovori ugodni o horor temama
Post Reply
gogoCK

Re: Koji je to film?

Post by gogoCK » 14 Sep 2011, 17:39

Tražim film,kasne sedemdesete-rane osamdesete.Tip ima snove u kojima ubija ljude.Pojavljuje se u obliku magle.Na kraju se sam strpa u zatvor da ne bi ubio voljenu ženu ali pošto je glup ko kurac(zaboravio da ubija u snovima) ipak je napadne.Ali prije nego je ubije javi joj kroz maglu,ona se okrene i ispali sa sačmaricom(u maglu).Naravno,u zatvoru mu nastane rana i umre. :wink:

Info

Post by Info » 14 Sep 2011, 19:09

"I saved your life Jesse... are you gonna save mine?"
http://www.youtube.com/watch?v=582TR2N_sPM

Josef K

Post by Josef K » 14 Sep 2011, 19:19

Info wrote:Moguće da je ovo http://www.imdb.com/title/tt0088763/
Ajde nek netko zove Asha tko ga ima na fesju da stera ovog idiota.

john_constantine

Post by john_constantine » 14 Sep 2011, 19:48

ma nema pretjerano koristi od A$H - a, treba naći novog moderatora.
Michel puši karu.

Info

Post by Info » 14 Sep 2011, 20:12

Zadro wrote:
Čemu vrijeđanje? :facepalm:

Jebote, jel ti rade kompleksi, frustracije i onda tražiš ban, a ti vrijeđaš :)

Info

Post by Info » 14 Sep 2011, 20:13

john_constantine wrote:ma nema pretjerano koristi od A$H - a, treba naći novog moderatora.
Eto, ovo je vrijeđanje moderatora, bravo Cons :?

electric_eye

Post by electric_eye » 14 Sep 2011, 23:11

zbog cega se raspravljate sa ovim tipom vidite da je obicni troll !?
valjda ima neko da ga banuje

metallicat

Post by metallicat » 15 Sep 2011, 00:35

ma ima vraga. horror je tu svake prijestupne, a mod nikad :lol: možemo i tulum napravit :mrgreen:
Image

Ašow

Post by Ašow » 15 Sep 2011, 00:40

Info wrote:
Zadro wrote:
Čemu vrijeđanje? :facepalm:

Jebote, jel ti rade kompleksi, frustracije i onda tražiš ban, a ti vrijeđaš :)
Si vidio? Vrijeđa tvoj intelekt, postojanje i povrh svega to što nemaš desnu ruku. Ja bi mu opsovao!
--------
Last.fm

Asfodel

Post by Asfodel » 15 Sep 2011, 00:42

SpoilerShow
metallicat wrote:ma ima vraga. horror je tu svake prijestupne, a mod nikad :lol: možemo i tulum napravit :mrgreen:
Možemo i orgije
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

Ašow

Post by Ašow » 15 Sep 2011, 00:44

Asfodel wrote:
SpoilerShow
metallicat wrote:ma ima vraga. horror je tu svake prijestupne, a mod nikad :lol: možemo i tulum napravit :mrgreen:
Možemo i orgije
Fight Club. Niste vi žene za orgije, samo bi se žalile.
--------
Last.fm

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 15 Sep 2011, 19:56

mir mir mir, niko nije kriv... kako je ono već išlo :mrgreen:

intercepts

Post by intercepts » 17 Sep 2011, 18:49

Pozdrav.
Novi sam na ovome forumu i nadam se vašoj pomoći u svezi jednoga filma kojega već jako dugo tražim i po ostalim forumima,ali očito bezuspiješno,nadam se vašoj suradnji te međuostalom ugodno provedenome vremenu na ovome forumu.
Da skratim,još uvijek se ježim od same pomisli na taj film iako sam imao niti 5 godina kada se film vrtio na našoj tadašnjoj htv televiziji tj u insertima koliko se sječam,u emisiji "noćne straže".Bio bih jako zahvalan ako bi itko znao o kome se filmu radi.
Dakle,radi se o periodu 1991.-1992. godine,sjećam se da se film najavljivao dobrih tjedan dana u najavama,prije njegovog samo prikazivanja,te film nije stariji(njegova proizvodnja od te godine,možda i malo mlađi 1990.,1989.).Radnja u globalu i žanr je definitivno hororski,sjećam se da od šoka prikazivanja filma tu večer nisam mogao spavati,iako film nisam gledao :D :mrgreen:
Ako se ne varam,a možda se i varam,radi se o predapokaliptičnome svijetu,u kojemu se sa zemlje vidi "crveni mjesec(ili možda planet-Mars?)",u filmu je cijelo vrijeme neka crvenkasta atmosfera,mislim ne baš cijelo vrijeme ali prevladava.Glavni akteri u filmu su muškarac i žena,za koje neznam da li su zli ili dobri,no sječam se scene u kojoj oni dvoje sijede na velikim stolcima,tj veoma visokim,nešto poput onim stolcima iz dvora,te sa njih nešto promatraju,da li je to zemlja i ponašanje na zemlji neznam.U drugoj sceni je fokus na nekoj rampici maloj sa kućicom i scenom gdje taj glavni negativac-muškarac(vampir,sotona,stvor infiltriran) ubija tog nekog tipa a ovaj se pokušava obraniti.Sječam se poljupca njega i te žene nakon kojeg je ženi išla krv iz usta,usne.Cijelo vrijeme je opet fokus na taj nekakav crveni planet,crveni mjesec,crvenu stranu mjeseca,crvenu stranu zemlje?Sječam se kako se pred zadnjom scenom opet vidi kako tip sjedi u toj stolici no nema žene do njega.Pred kraj samog inserta,tip se gromoglasno,šokantno i neobično smije(što je i u meni izazvalo šok)-nešto u smislu-"Its only mine".Sječam se i dijela gdje žena govori tome negativcu u jednome dijelu-isto tako veoma požudnim glasom-"I love you baby",i da on se nakon toga nasmije.Sječanje me jako slabo služi jer se to ipak desilo pred dobrih 20 godina,no imam neopisivu želju doći do imena toga filma i pogledati ga te se riješiti šoka i pošteno se nasmijati :mrgreen: .Zato vas molim pomoć.Ugl mislim da je taj tip izlazio van iz te jazbine,što je mjesec više postajao crveniji tj kao da mu je on davao moć,ili mars.
Hvala na odgovorima ako ih bude.

john_constantine

Post by john_constantine » 17 Sep 2011, 18:52

Planet of the Vampires

http://www.imdb.com/title/tt0059792/

prvo što je cijeli film bio u crvenkastoj atmosferi s obzirom da se događala na Marsu, ako se ne varam. A drugo, u pitanju su bili vampiri. I završetak je bio nešto u tom stilu. Vjerojatno je to taj film. Isto sam ga gledao na televiziji prije puno godina.
Michel puši karu.

intercepts

Post by intercepts » 17 Sep 2011, 20:24

Nažalost nije,ali hvala na pokušaju.Ne događa se radnja u svemiru niti na mjesecu koliko mi se čini(možda malo na mjesecu-oni u nekim momentima sa mjeseca prate radnju i događanje na zemlji ako se ne varam),već večinu na zemlji.No ova njihova odijela su me podsijetila na odijelo muškog negativca u tome filmu.I da film nije iz tako starog vremena,novije je produkcije(1987. na dalje).Da nije možda "pomračina crvene zemlje","pomračina crvenog planeta","pomračina crvenog mjeseca"?

Post Reply