Razgovori ugodni o horor temama
-
Evil Xander
-
bakero wrote:ja sam ko dite gleda jedan film, naš prijevod je bio Metež na groblju, uglavnom ekipa ide u neki dvorac u kojem tribaju preživiti noć da bi dobili neku nagradu a u tom dvorcu su zombiji i ostale spodobe, mene bi zanima originalni naziv filma!
Graveyard disturbance.
http://www.imdb.com/title/tt0093114/
Chuck Norris puts the 'fun' in the 'funeral'.
-
Aryx
joj upravo se sjetio, nekog filma u dvorcu. kao ekipa ide nekim busem u sklopu neke agenciju odmoriti se u nekom dvorcu. tamo im vlasnici agenciji kao prireduju duhove vitezove bez glave i takve stvari ali fake , nakon nekog vremena sve postane stvarno , neka khorror komedija ? anyone help
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
-
john_constantine
bakero wrote:ja sam ko dite gleda jedan film, naš prijevod je bio Metež na groblju, uglavnom ekipa ide u neki dvorac u kojem tribaju preživiti noć da bi dobili neku nagradu a u tom dvorcu su zombiji i ostale spodobe, mene bi zanima originalni naziv filma!
Hm, priča mi je baš poznata. A podsjetilo me na stari klasik Vincenta Pricea gdje su ljudi za lovu trebali preživjeti noć, ali nisam gledao film, pa ne znam. Napravljen je i onaj solidan remake.
Michel puši karu.
-
bakero
Evil Xander wrote:bakero wrote:ja sam ko dite gleda jedan film, naš prijevod je bio Metež na groblju, uglavnom ekipa ide u neki dvorac u kojem tribaju preživiti noć da bi dobili neku nagradu a u tom dvorcu su zombiji i ostale spodobe, mene bi zanima originalni naziv filma!
Graveyard disturbance.
http://www.imdb.com/title/tt0093114/
tako je, hvala care, koji simpatičan filmić!
FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.
-
HorrorHR
- Site Admin
Aryx wrote:joj upravo se sjetio, nekog filma u dvorcu. kao ekipa ide nekim busem u sklopu neke agenciju odmoriti se u nekom dvorcu. tamo im vlasnici agenciji kao prireduju duhove vitezove bez glave i takve stvari ali fake , nakon nekog vremena sve postane stvarno , neka khorror komedija ? anyone help
Podjsetilo me na Haunted Honeymoon ali tamo je bila familja od Gene Wilder ako se dobro sjećam, a ne agencija. A što je najgore na nešto me podsjeća ta tvoj opis, zaisgurno sam gledao al pojma nemam.
-
Aryx
HorrorHR wrote:Aryx wrote:joj upravo se sjetio, nekog filma u dvorcu. kao ekipa ide nekim busem u sklopu neke agenciju odmoriti se u nekom dvorcu. tamo im vlasnici agenciji kao prireduju duhove vitezove bez glave i takve stvari ali fake , nakon nekog vremena sve postane stvarno , neka khorror komedija ? anyone help
Podjsetilo me na Haunted Honeymoon ali tamo je bila familja od Gene Wilder ako se dobro sjećam, a ne agencija. A što je najgore na nešto me podsjeća ta tvoj opis, zaisgurno sam gledao al pojma nemam.
sjecam se jos par scena. kada se onaj stari dvorski krevet vrti u krug te kao fol leti . onda autobus poludi il itako nesto pa kaos pa zavrse u nekom jezeru... zbilja bi ga opet pogledao

aj horror sjeti se
-
Aryx
-
Mairosu
- Location: Ministarstvo za istrazivanje ruda i gubljenje vremena
-
Jes to je to, gledao ja.
[i]Ako vidite duha, napijte se Pik piva do uha ![/i]
-
Donnie Darko
ovako dva teska......
1.jedino sto o ovom filmu znam da je iz 90 ih mozda osamdeste kasne al ne vjerujem..radi se o nekom ubojici koji leti i ima neko crveno odijelo a ubija nekim siljkom ko wolverine iz x-mena..i da bio je kod nas na videu taj ubojica izgleda ko onaj iz highlandera.Prva scena ..zenska il lik vozi auto cd pocne stekat u playeru(defintely 90s) neki poozar na cesti je tak nes i onda iz te vtre dođe ta ubojica za kojeg sumnjem da je covjek al ima covjecju glavu....i jedna scnu ubojstva je kod mehanicara..
2. ime ima veze sa apokalipsom il amrmagedonom ,glumi isto slican lik ko onom iz Highlandera i on moa zaustavit da se otvore nek vrata u podzemlju (kao vrag je unutra) new yorka mislim..lik fura neki kriz..isto 90 te....
-
john_constantine
horrorfan wrote:ovako dva teska......
2. ime ima veze sa apokalipsom il amrmagedonom ,glumi isto slican lik ko onom iz Highlandera i on moa zaustavit da se otvore nek vrata u podzemlju (kao vrag je unutra) new yorka mislim..lik fura neki kriz..isto 90 te....
Hm, ovo je valjda prophecy?
Michel puši karu.
-
maddjuro
koji e ono film iz , mislim, 80-tih had se oko zemje nadvije kekakva svemirska prašina il tako nešto, pa onda strojevi, auti i sve što je na struju oživi i počme ubijat ljude??
I may be an idiot, but i am no fool.
-
john_constantine
HorrorHR wrote:Aryx wrote:joj upravo se sjetio, nekog filma u dvorcu. kao ekipa ide nekim busem u sklopu neke agenciju odmoriti se u nekom dvorcu. tamo im vlasnici agenciji kao prireduju duhove vitezove bez glave i takve stvari ali fake , nakon nekog vremena sve postane stvarno , neka khorror komedija ? anyone help
Mogu sam potvrditi da nije.

Michel puši karu.