Filmovi Uwe Bolla su remek djela,priznali ili ne-UWE CAR
- HorrorHR
- Site Admin
je gledao sam, makar se malo mičemo od teme, znam da nije bio toliko loš kao prvi, ali da sam imao brdo za pljuvat po njemu. greskom sam ga na 10 dana zaboravio pa nisam htio pisati osvrt bez aktualnih informacija... baciti cu ga opet u pogon, čisto reda radi da se i to pojavi u bazi filmovajigsaw wrote:HorrorHr,a jesi gledao drugi dio odnosno nastavak House of the Dead koji se zove House of the Dead: Dead Aim?
- HorrorHR
- Site Admin
Neznam ja jedva čekam pogledat koji njegov film. Sa istim žarom ih gledam kao neku Nu Image produkciju o ubojitim morskim psimaBad taste wrote:ma,uwe je car.Toliko je los,da je smijesno.
Bas sam dao lovu za pirat bloodrayne,svjestan na sta trosim 12 kn,ali sve to iz ljubavi prema gospodinu Bollu.
Uwini filmovi vrijedit ce milijune za 50 godina,i ja zelim biti spreman
- dragonheart
Evo narode ,nemojte se ljutiti,ja sam samo htio vidjeti koliko zapravo mrzite Bolla,ja sam se regao ponovno kao Kagan i uživao sam u vašem štivu i pljuvanju po UWI
.Nisam nikoga htio raspizditi i naljutiti niti omalovažavati,što se vidi po argumentima koje sam naveo,koji ne bi uvjerili niti 5-ogodišnjaka.
Eto šta da kažem,donio sam odluku da ću napraviti pizdariju prije dočeka,nadam se da se ne ljutite,namjera mi je bila samo zajebancija.
Inače-korisničko ime-Kagan
-password-pennyworth
I ne,ja nisam podvojena ličnost poput harvey Denta,niti volim Bollove filmove.
Ali uglavnom,da kako je pain of salvation rekao "to se netko zajebaje".
Pozdrav svima i sretna nova godina...
Eto šta da kažem,donio sam odluku da ću napraviti pizdariju prije dočeka,nadam se da se ne ljutite,namjera mi je bila samo zajebancija.
Inače-korisničko ime-Kagan
-password-pennyworth
I ne,ja nisam podvojena ličnost poput harvey Denta,niti volim Bollove filmove.
Ali uglavnom,da kako je pain of salvation rekao "to se netko zajebaje".
Pozdrav svima i sretna nova godina...
It's not who I am underneath...
...but what I do that defines me.
http://dragonheart.blog.hr/
...but what I do that defines me.
http://dragonheart.blog.hr/
- Mairosu
- Location: Ministarstvo za istrazivanje ruda i gubljenje vremena
Video ja kroz IP check, ali svejedno, rekoh, mozda vi u hrvatskoj imate shared IPove...pa sam malo opleo za svoju dusu.dragonheart wrote:Evo narode ,nemojte se ljutiti,ja sam samo htio vidjeti koliko zapravo mrzite Bolla,ja sam se regao ponovno kao Kagan i uživao sam u vašem štivu i pljuvanju po UWI![]()
- john_constantine