Ja sam Titin pionir i sve sto je glupo u startu sijecemHorrorHR wrote:Opusti se malo, udahni malo čistog zraka... Startao si topic, ja sam napisao po mome koju pametnu i sada se buniš. Mislim ako te ne zanimaju razmišljanja drugih koja se kose sa tvojima, čemu uopće sudjeluješ u forumskim raspravama? "Oslobodi ideje", piši blog, zatvori komentare i to je to...undying wrote:Oba se filma bave superinteligencijom svojih ubojica Bufalo Billa, Hanibala i Kevina Spacey-a, oba filma postavlju postavljaju zagonetke i mistiku, atmosfera jako slicna, pa zar nije to sve dovoljno da ih stavim u isti kosh?! Naravno da je! Isto kao sto sam otvorio temu "Slasher" tako sam smatrao da i ova tri filma imaju dosta toga zajednickog! Ajte mi sad recite da nemajuZnaci opustite se, mozak na pashu i napisite koju pametnu....
Tri sestrice (Kad jaganjci utihnu, Sedam, SAW)
- undying
- HorrorHR
- Site Admin
Pa ako direktno referenciraš mene, moj odgovor je bio da ne vidim sličnost i onda sam dalje odgovorio potpuno ontopic o mojim stavom na spomenute filmove. A i sam si kriv ako netko ide u offtopic, posebice radi takvog po nekome "senzacionalističkog" ili "bedastog" ili "provokantskog" naslova.undying wrote:Ja sam Titin pionir i sve sto je glupo u startu sijecem![]()
(sala) + Naravno neka se napise ali ne da sad ode tema u totalno glupom smjeru jesu li ta tri filma sestrice ili nisu-smijesno-objasnio sam da to nisu isti filmovi, ali da imaju nit!!! Kao nemaju
Slično kao da ja stavim topic "Tri brateca (Miracle on 34th Street, The Grinch, Santa Claus Conquers the Martians)
- A$H
o tome ti ja govorim...jesi skužio da apsolutno svakome na forumu sereš i pametuješ...ake se netko ne drži teme nije dobro,ako ti napiše nešto o temi tebi opet nije dobro..jer želiš da svi na forumu imaju isto mišljenje kao i ti...a sad lično pričaj sa horrorom koliko hočeš...jadniče...undying wrote:Jos mi jednom samo uspamaj temu obecajem ti da cu licno sa Horrorohr popricati da te BANUJU!!!!!! Tema je 3 filma napisi sta mislis jebeno o njima-shvatas?!?!?!?!?!?!?!?! Ne! Ok slijedi moj razgovor da te se banuje!!!!A$H wrote:znam,ali ne mislim svoja pametna mišljenja i znanje trošit na nekog seljaka kao što si ti...pogotovo nakon svih onih nedokazanih gluposti koje si napisao u evil dead topicu...![]()
i ne brini ne ljutim se jer misliš da znaš više o filmovima od mene...nego samo volim gledat kako u svakom drugom svom postu ispadneš glup..zato odi pajkt prošla su 22h..![]()
Saw--dobro zamišljen film,ali je mogao bit bolji, sa par gluposti...koje ne drže vodu..kao i glumci...
Se7en--Odličan film,takav mora bit pravi triler,super glumci,priča,atmosfera,tema...sva sreća da mi nije upropašteno uživanje u kraju kao Consu..
Kad Jaganjci utihnu--opet odličan film,glumci,priča...,ali i po temi i atmosferi daleko od Se7en-a(bar meni),ima odličnih scena ali cijelom filmu u kompletu nekaj fali...
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- undying
Govorim za vecinu ovde ne za tebe!+ Znam da se nosim sa ovim jel jako dobro znam sta sam izjavio, i znam da je ispravno a samim tim ako je ispravno, onda sam super pogodio naziv teme-meni se jako svidja!!! Naprimjer ja bi recimo Gradjanin Kejn-a, Taxi driver i Raging bull stavio u isti kosh, jel se filmovi bave psihom glavnog lika, njihovih zivota,ideja!HorrorHR wrote:Pa ako direktno referenciraš mene, moj odgovor je bio da ne vidim sličnost i onda sam dalje odgovorio potpuno ontopic o mojim stavom na spomenute filmove. A i sam si kriv ako netko ide u offtopic, posebice radi takvog po nekome "senzacionalističkog" ili "bedastog" ili "provokantskog" naslova.undying wrote:Ja sam Titin pionir i sve sto je glupo u startu sijecem![]()
(sala) + Naravno neka se napise ali ne da sad ode tema u totalno glupom smjeru jesu li ta tri filma sestrice ili nisu-smijesno-objasnio sam da to nisu isti filmovi, ali da imaju nit!!! Kao nemaju
Slično kao da ja stavim topic "Tri brateca (Miracle on 34th Street, The Grinch, Santa Claus Conquers the Martians)
- Zombiemachine
Na stranu ova tema i sva ova prepucavanja. Undying, kad već imaš vremena visiti na ovom forumu i otvarati topice skoro svaki dan, odi za promjenu pogledati neki horror (da, to su ti oni strašni filmovi di ljudi umiru a ne glumi De Niro) koji se ne zove Halloween, pa se uključi u neke rasprave koje se tiču horrora. Ovo je, koliko ja znam, horror forum a ti, jedan od najaktivnijih članova, konstantno dolaziš u sukobe s ljudima kroz rasprave koje se horrora drže minimalno.
p.s.
Ne moraš mi odgovarati, jer se u ovaj topic ne vraćam.
p.s.
Ne moraš mi odgovarati, jer se u ovaj topic ne vraćam.
Krv je moje svjetlo i moja tama.
- undying
Ne moras biti toliko mudar da bi znao koja tri filma imaju nesto zajednicko, ali nije to bit, nego A$H i Zombie malo zezaju Constantina, navlace ga da kaze kao po obicaju gomilu gluposti da bi mu se smijali iza ledja, a ja kao pravi drug sad to otkrivam drugu Constantinu- Inace bez tih kvazi sala su jako bistri momci......Impaler wrote:ja isto mislim da ta tri filma imaju nesto zajednicko npr:
izbaci uljeza:
1-saw
2-seven
3-kad jaganjci utihnu
4-texashki masakr motornom pilom
- john_constantine
undying wrote:Ne moras biti toliko mudar da bi znao koja tri filma imaju nesto zajednicko, ali nije to bit, nego A$H i Zombie malo zezaju Constantina, navlace ga da kaze kao po obicaju gomilu gluposti da bi mu se smijali iza ledja, a ja kao pravi drug sad to otkrivam drugu Constantinu- Inace bez tih kvazi sala su jako bistri momci......Impaler wrote:ja isto mislim da ta tri filma imaju nesto zajednicko npr:
izbaci uljeza:
1-saw
2-seven
3-kad jaganjci utihnu
A boli me kurac ako mi se oni smiju iza leđa i navlače me. Već sam se navikao na to u svom životu, pa me briga. A to što pišem toliko toga, ja jednostavno imam dva najbolja hobija - pisanje i filmovi. Pa sam to i napisao, pa me briga jesu li to gluposti ili nisu. Ja uživam u tome, a ti misli što hoćeš.
- A$H
undying wrote:Ne moras biti toliko mudar da bi znao koja tri filma imaju nesto zajednicko, ali nije to bit, nego A$H i Zombie malo zezaju Constantina, navlace ga da kaze kao po obicaju gomilu gluposti da bi mu se smijali iza ledja, a ja kao pravi drug sad to otkrivam drugu Constantinu- Inace bez tih kvazi sala su jako bistri momci......Impaler wrote:ja isto mislim da ta tri filma imaju nesto zajednicko npr:
izbaci uljeza:
1-saw
2-seven
3-kad jaganjci utihnu
e Horror mislim da bi sad bilo vrijeme da se uključiš,jer ovakve lažne i neutemeljene optužbe neču tolerirat...
ustvari boli me kurac i za undayinga i ovaj site...još sam na 10 hr i stranih siteova o horrorima i stvarno nigdje nisam vidio nekog tko je totalni debil kao undying,tak da se nemam namjeru zajebavat sa njim..sretno i zbogom..idem di je ekipa bolja i pametnija di raspravljamo ko ljudi do kraja,a ne otvori se tema i u startu nema argumenata pa po običaju piše gluposti(bez uvrede pojedincima,ne nisi među njima undying)
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- undying
Constantin:
Sta se primas covjece!!! Sala.... Sale se sa tobom malo..
A$H:
Ajde dobro pogledaj svoje argumente na ovoj temi a pogledaj moje(ustvari pogledaj gdje hoces..), covjece smijesni su...... + Bas sam sa jednim od admina pricao o tvom avataru, i dosli smo do zakljucka da nije primjeren jednom javnom servisu... Pitas li se ti sta ako ovo djeca gledaju, nije svejedno, zbog toga dobro razmisli hoces li ga jos furati, mozda ti bude odstranjen!
Sta se primas covjece!!! Sala.... Sale se sa tobom malo..
A$H:
Ajde dobro pogledaj svoje argumente na ovoj temi a pogledaj moje(ustvari pogledaj gdje hoces..), covjece smijesni su...... + Bas sam sa jednim od admina pricao o tvom avataru, i dosli smo do zakljucka da nije primjeren jednom javnom servisu... Pitas li se ti sta ako ovo djeca gledaju, nije svejedno, zbog toga dobro razmisli hoces li ga jos furati, mozda ti bude odstranjen!
- Dragonrage
Ajd ne budu budala...smiri strasti, gdi češ?!! Jednosatvno ignoriraj onog tko ti ne paše i gotovoA$H wrote:undying wrote:Ne moras biti toliko mudar da bi znao koja tri filma imaju nesto zajednicko, ali nije to bit, nego A$H i Zombie malo zezaju Constantina, navlace ga da kaze kao po obicaju gomilu gluposti da bi mu se smijali iza ledja, a ja kao pravi drug sad to otkrivam drugu Constantinu- Inace bez tih kvazi sala su jako bistri momci......Impaler wrote:ja isto mislim da ta tri filma imaju nesto zajednicko npr:
izbaci uljeza:
1-saw
2-seven
3-kad jaganjci utihnu
e Horror mislim da bi sad bilo vrijeme da se uključiš,jer ovakve lažne i neutemeljene optužbe neču tolerirat...
ustvari boli me kurac i za undayinga i ovaj site...još sam na 10 hr i stranih siteova o horrorima i stvarno nigdje nisam vidio nekog tko je totalni debil kao undying,tak da se nemam namjeru zajebavat sa njim..sretno i zbogom..idem di je ekipa bolja i pametnija di raspravljamo ko ljudi do kraja,a ne otvori se tema i u startu nema argumenata pa po običaju piše gluposti(bez uvrede pojedincima,ne nisi među njima undying)
- undying
Ajde Dragonrage pusti ribu neka ide... Zamisli ti samo kad bi se Clint, Stiv, Pacino i ekipa povukli!!! Zato ce na forumu da ostanu samo revolverasi, poput mene i tebe Dragon!!! Ribe nam ne trebaju...Dragonrage wrote:Ajd ne budu budala...smiri strasti, gdi češ?!! Jednosatvno ignoriraj onog tko ti ne paše i gotovoA$H wrote:undying wrote: Ne moras biti toliko mudar da bi znao koja tri filma imaju nesto zajednicko, ali nije to bit, nego A$H i Zombie malo zezaju Constantina, navlace ga da kaze kao po obicaju gomilu gluposti da bi mu se smijali iza ledja, a ja kao pravi drug sad to otkrivam drugu Constantinu- Inace bez tih kvazi sala su jako bistri momci......
ustvari boli me kurac i za undayinga i ovaj site...još sam na 10 hr i stranih siteova o horrorima i stvarno nigdje nisam vidio nekog tko je totalni debil kao undying,tak da se nemam namjeru zajebavat sa njim..sretno i zbogom..idem di je ekipa bolja i pametnija di raspravljamo ko ljudi do kraja,a ne otvori se tema i u startu nema argumenata pa po običaju piše gluposti(bez uvrede pojedincima,ne nisi među njima undying)![]()
![]()
- john_constantine
No, kvragu, kamo ćeš? Bez tebe neće biti zabavno.A$H wrote:undying wrote:Ne moras biti toliko mudar da bi znao koja tri filma imaju nesto zajednicko, ali nije to bit, nego A$H i Zombie malo zezaju Constantina, navlace ga da kaze kao po obicaju gomilu gluposti da bi mu se smijali iza ledja, a ja kao pravi drug sad to otkrivam drugu Constantinu- Inace bez tih kvazi sala su jako bistri momci......Impaler wrote:ja isto mislim da ta tri filma imaju nesto zajednicko npr:
izbaci uljeza:
1-saw
2-seven
3-kad jaganjci utihnu
- undying
Neces se vise imati kome smijati jel? Stidi se podcjenjujes A$H-a!!john_constantine wrote:No, kvragu, kamo ćeš? Bez tebe neće biti zabavno.A$H wrote:undying wrote: Ne moras biti toliko mudar da bi znao koja tri filma imaju nesto zajednicko, ali nije to bit, nego A$H i Zombie malo zezaju Constantina, navlace ga da kaze kao po obicaju gomilu gluposti da bi mu se smijali iza ledja, a ja kao pravi drug sad to otkrivam drugu Constantinu- Inace bez tih kvazi sala su jako bistri momci......
ustvari boli me kurac i za undayinga i ovaj site...još sam na 10 hr i stranih siteova o horrorima i stvarno nigdje nisam vidio nekog tko je totalni debil kao undying,tak da se nemam namjeru zajebavat sa njim..sretno i zbogom..idem di je ekipa bolja i pametnija di raspravljamo ko ljudi do kraja,a ne otvori se tema i u startu nema argumenata pa po običaju piše gluposti(bez uvrede pojedincima,ne nisi među njima undying)A i rekli smo si da ćemo jedanput na piće.