Koga biste htjeli za remake Evil dead - a?

Razgovori ugodni o horor temama
Post Reply
undying

Post by undying » 19 Nov 2006, 23:24

Ma nije bitno, jel to Spiderman, Superman ili sta ti ja znam sta.. Bitno je da smisao ostaje isti! Da ne zasluzuje velike uloge!

A$H

Post by A$H » 20 Nov 2006, 00:46

undying wrote:Ma nije bitno, jel to Spiderman, Superman ili sta ti ja znam sta.. Bitno je da smisao ostaje isti! Da ne zasluzuje velike uloge!

je bitno je jer spiderman,superman i takva gamad spadaju pod junake,dok su darman,punisher i ostala ta gamad antijunaci...velika je razlika..a i Bruce bi ga super odigrao...Bruce je dobio veliku ulogu a to je Ash veču od te nemože dobit ni jedan glumac,ili rijetko koji...koliko ti god bio protiv njega(a neznam kaj ti je čovijek napravio kad ga toliko mrziš) ljudi će ga uvijek pamtit,a njgovo ime i uloga će mu uvijek bit spomenuta si god se priča o horrorima,a to je rijetko koji glumac uspio i to pogotovo sa prvim filmom u glumačkoj karijeri..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

Zombiemachine

Post by Zombiemachine » 20 Nov 2006, 09:52

Tako je!

HAIL THE KING, BABY!
Krv je moje svjetlo i moja tama.

john_constantine

Post by john_constantine » 20 Nov 2006, 10:05

Zombiemachine wrote:Tako je!

HAIL TO THE KING, BABY!
Michel puši karu.

undying

Post by undying » 20 Nov 2006, 10:31

A$H wrote:
undying wrote:Ma nije bitno, jel to Spiderman, Superman ili sta ti ja znam sta.. Bitno je da smisao ostaje isti! Da ne zasluzuje velike uloge!

je bitno je jer spiderman,superman i takva gamad spadaju pod junake,dok su darman,punisher i ostala ta gamad antijunaci...velika je razlika..a i Bruce bi ga super odigrao...Bruce je dobio veliku ulogu a to je Ash veču od te nemože dobit ni jedan glumac,ili rijetko koji...koliko ti god bio protiv njega(a neznam kaj ti je čovijek napravio kad ga toliko mrziš) ljudi će ga uvijek pamtit,a njgovo ime i uloga će mu uvijek bit spomenuta si god se priča o horrorima,a to je rijetko koji glumac uspio i to pogotovo sa prvim filmom u glumačkoj karijeri..
U tom gore po njega, jel je uvijek lakse odigrati ulogu negativca :wink: + Vecu ulogu od Evil Dead ne moze dobiti??? Prijatelju to je super smjela recenica :lol: :lol: iz vise razloga... A mozda najveci razlog je sto stavljas taj filma u rang sa najvecim hororima svih vremena!!! Mislim kako staviti Evil Dead u kosh sa recimo remek djelom the Exorcist :lol: +Koji ce ga ljudi pamtiti??? Djeca nafurana na krv i crtane filmove, i horor fanatici koji nemaju temelja za to sto pricaju.....

john_constantine

Post by john_constantine » 20 Nov 2006, 10:48

undying wrote:
A$H wrote:

U tom gore po njega, jel je uvijek lakse odigrati ulogu negativca :wink: + Vecu ulogu od Evil Dead ne moze dobiti??? Prijatelju to je super smjela recenica :lol: :lol: iz vise razloga... A mozda najveci razlog je sto stavljas taj filma u rang sa najvecim hororima svih vremena!!! Mislim kako staviti Evil Dead u kosh sa recimo remek djelom the Exorcist :lol: +Koji ce ga ljudi pamtiti??? Djeca nafurana na krv i crtane filmove, i horor fanatici koji nemaju temelja za to sto pricaju.....
Pravi horor fanatik će zapamtiti oba dva filma: evil dead i egcorzist. :lol:
Michel puši karu.

Zombiemachine

Post by Zombiemachine » 20 Nov 2006, 10:48

@undying
E sad i ti svašta pričaš. Brkaš ukus sa kvalitetom filma. The exorcist je remek djelo ali je to i Evil dead. Razlika je što je The exorcist općeprihvaćen od ljudi koji ne gledaju horrore. Ljudi koji ne gledaju horrore nemaju pojma o horroru, film im se samo može svidjeti ili ne. Ja razumijem što ti želiš reći ali to govoriš pogrešno. Kada je evil dead izašao, film je bio šok. Čak je Stephen King rekao da do tada nije vidio bolji horror i to sa smiješnim budžetom s kojim je snimljen, i prije nego počneš povlačiti paralele niskog budžeta sa Exorcistom ili Texas chainsaw massacre-om, sjeti se da se specijalni efekti u Evil dead-u pojavljuju cijelo vrijeme. Osim toga, u top 50 horrora uvrštena su oba ova filma, što isto puno govori. A tamo je i Braindead. Što bi tek o tome rekao?
A Evil dead je za sobom povukao i čitavu seriju video igrica, stripova, majica, što ga označava kao prepoznatljiv brand u svom žanru. Nemoj to podcjenjivati.

john_constantine

Post by john_constantine » 20 Nov 2006, 10:50

i za razliku od evil dead serijala, egcorzist za sobom ima samo loše nastavke. :lol: I glumicu Lindu Blair koja si je sjebala karijeru. + parodiju na egcorzista gdje i ona glumi. :lol:
Michel puši karu.

undying

Post by undying » 20 Nov 2006, 11:08

Zombiemachine wrote:@undying
E sad i ti svašta pričaš. Brkaš ukus sa kvalitetom filma. The exorcist je remek djelo ali je to i Evil dead. Razlika je što je The exorcist općeprihvaćen od ljudi koji ne gledaju horrore. Ljudi koji ne gledaju horrore nemaju pojma o horroru, film im se samo može svidjeti ili ne. Ja razumijem što ti želiš reći ali to govoriš pogrešno. Kada je evil dead izašao, film je bio šok. Čak je Stephen King rekao da do tada nije vidio bolji horror i to sa smiješnim budžetom s kojim je snimljen, i prije nego počneš povlačiti paralele niskog budžeta sa Exorcistom ili Texas chainsaw massacre-om, sjeti se da se specijalni efekti u Evil dead-u pojavljuju cijelo vrijeme. Osim toga, u top 50 horrora uvrštena su oba ova filma, što isto puno govori. A tamo je i Braindead. Što bi tek o tome rekao?
A Evil dead je za sobom povukao i čitavu seriju video igrica, stripova, majica, što ga označava kao prepoznatljiv brand u svom žanru. Nemoj to podcjenjivati.
Ne brkam ja nista, ja znam! Pogledaj temu "vash najbolji horor" 1 str. gdje upravo govorim kako mogu da priznam samo pricu da je bolja, jel ona je stvar ukusa ali film nikako!!! Upravo sam na toj istoj strani spominjao i specijalne efekte otidji pa pogledaj! King je za "Isijavanje" rekao da je smece i da je razocaran filmom!!! Eeee govoris o jebenih 50 horora!!! Pa toliko kvalitetnih filmova nema akcija (ne, bukvalno shvatiti) a da ima horor :lol: Najbolji horori koji se vrte na skoro svim listama su Psiho, Halloween, Hellraiser, Isijavanje, the Exorcist, Dawn of the Dead, Carrie, Nightmare of Elm Street mozda sam koji zaboravio, ali to je to. Iza tih filmova postoji jedna ogromna RUPA pa tek onda ostali.. Samo sto je za mene zapostavljen "Teksaski Masakr Motornom Pilom" koji za mene spada medju tri najbolja horora svih vremena!

Zombiemachine

Post by Zombiemachine » 20 Nov 2006, 11:26

Naravno da brkaš. "Za tebe" Tcm spada u top 10 a za kritičare ne. Jer kritičari nisu fanovi horrora. Isto tako "za nas većinu" Evil dead spada u vrh. To su samo razlike u mišljenjima, svakom svoje. Ali reći da Bruce Campbell ne zaslužuje uloge je jednostavno pogrešno kako god ti to upakirao.

A$H

Post by A$H » 20 Nov 2006, 11:38

undying wrote:
A$H wrote:

nebi se složio da je ulogu negativca lakše odigrat...rečenica je na mjestu...nemoj shvatit krivo dobio je on još velikih uloga(koje očito nisi vidio)ali ništa neće moć nadmašit ulogu Ash-a...Trilogija Evil Dead zaslužiju bit u rangu sa najvećim horrorima..ajde trojka ide u rang najvećih Horror/Komedija...jel ti znaš koliko je buđet Evil Dead-a bio,koji je to film po redu u karijeri Sam Raimia Bruce Campbella,Tom Sullivana...ne? onda o čem pričamo...da nije bilo Evil Deada...nebi bilo ni ostalih filmova u karijeri Sama...pogledaj koje sad buđete dobiva...ne bez razloga...uspio je isto kao i P. Jackson...a i pogledaj malo dokumentarce o snimanju Evil Dead,pa o raznim konvencijama i meetinzima...da pogledaš malo tko su sve fanovi...onda je Steven Spielberg
prvi djete nafureno na krv i crtiće...a i ti prvi nemaš temelja o tom o ćem pričaš...

A$H

Post by A$H » 20 Nov 2006, 11:44

undying wrote:
Zombiemachine wrote:@undying
Ne brkam ja nista, ja znam! Pogledaj temu "vash najbolji horor" 1 str. gdje upravo govorim kako mogu da priznam samo pricu da je bolja, jel ona je stvar ukusa ali film nikako!!! Upravo sam na toj istoj strani spominjao i specijalne efekte otidji pa pogledaj! King je za "Isijavanje" rekao da je smece i da je razocaran filmom!!! Eeee govoris o jebenih 50 horora!!! Pa toliko kvalitetnih filmova nema akcija (ne, bukvalno shvatiti) a da ima horor :lol: Najbolji horori koji se vrte na skoro svim listama su Psiho, Halloween, Hellraiser, Isijavanje, the Exorcist, Dawn of the Dead, Carrie, Nightmare of Elm Street mozda sam koji zaboravio, ali to je to. Iza tih filmova postoji jedna ogromna RUPA pa tek onda ostali.. Samo sto je za mene zapostavljen "Teksaski Masakr Motornom Pilom" koji za mene spada medju tri najbolja horora svih vremena!
da i svatko ima prvo na svoj najbolji horror bez obzira koliki tom filmu bio buđet ili koliko god bio poznat/razvikan..na listama ne brini na listi top 50 na netu je i Evil Dead 2 nije važno koje mjesto(jer svakome je na nekom drugom) ali je među njima...primjer pogledaj samo na Imdb...u iznenađenja...tamo je...ali nema masakra motornom pilom,pitam se zakaj...eto za je taj film zapostavljen...ima razlog zakaj je...ali Evil Dead nije..

undying

Post by undying » 20 Nov 2006, 11:45

Zombiemachine wrote:Naravno da brkaš. "Za tebe" Tcm spada u top 10 a za kritičare ne. Jer kritičari nisu fanovi horrora. Isto tako "za nas većinu" Evil dead spada u vrh. To su samo razlike u mišljenjima, svakom svoje. Ali reći da Bruce Campbell ne zaslužuje uloge je jednostavno pogrešno kako god ti to upakirao.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ja sam rekao da ne brkam u vezi price i specijalnih efekata jel sam to ja jos davno rekao i savjetovao te da pogledas temu na kojoj sam to rekao- da nelupas bez veze :wink: + Teksaski spada u sam vrh najboljih horora- top 10! Rekao sam da ga zanemaruju za razliku od ovih koje sam naveo, nikako da ga ne cijene! To je smijesno!!! Bez obzira sto je film Z produkcije uradjen je 74 i utabao je put mnogim hororima poslije njega a to se jos kako cijeni!!! + Zaboravio sam napomenuti fantasticnu glumu koja se prezentuje u Teksaskom!!!

undying

Post by undying » 20 Nov 2006, 11:57

+Zaboravi:
Naravno da zasluzuje ulogu u Evil Deadu jel film je za mene tesko smece i ko je rekao da ne zasluzuje u takvom filmu mjesto??? :lol: Ja sam rekao da ako hocete bolji, jaci i siri film da pogledate da se mora kompletno sve mijenjati!!! Ako hocu da se zabavim pogledacu nastavke Indiane Jonsa nikako blesavi film kao Evil Dead!

Zombiemachine

Post by Zombiemachine » 20 Nov 2006, 11:59

Da i? Teksaški je utabao put mnogima a hoćeš reći da Evil dead nije?
Meni je osobno Tcm bolji od Evil dead-a, ali to ne znači da Evil dead nema svoje prednosti. Uostalom filmovi o kojima se govori nisu uopće usporedivi, jedino im je zajedničko da su horror. I uopće mi nije jasno što želiš sa ovom polemikom. Počeo si s time da Bruce Campbell ne zaslužuje uloge i da Evil dead nije dobar a završio sa branjenjem Tcm. Pa ko uopće napada Tcm ili Exorcista? To su super filmovi a Evil dead je baš tamo s njima, u vrhu.

Post Reply