horori od kojih ste se STVARNO prestrašili
-
GreenHornet
-
John_Ryder
-
Gosp.
Hm.
Iako se ne sječam kad sam se gledajuči horrore preplašio u pravom smislu riječi, mogu reči da me uvijek nekako "škakljaju" scene gdje su mala djeca u pitanju. Npr. prije 10ak godina sam gledao neki film, čijeg imena se ne mogu sjetiti, gdje dijete u staklenci počne pričati. To je scena koja me "šokirala" i koje se dan danas sječam.
Iako se ne sječam kad sam se gledajuči horrore preplašio u pravom smislu riječi, mogu reči da me uvijek nekako "škakljaju" scene gdje su mala djeca u pitanju. Npr. prije 10ak godina sam gledao neki film, čijeg imena se ne mogu sjetiti, gdje dijete u staklenci počne pričati. To je scena koja me "šokirala" i koje se dan danas sječam.
Better to reign in Hell than to serve in Heaven.
- majstoro
pa vako:ja kad sam prvi put ugledao jasona odam mi se svidio i tako kad sam zaspo ja sanjo da se on odnekud pojavi i sad dođe do mene a ja počeo osjećati toplinu(upišo sam se u gaće)
a on mi pruži ruku i da mi oružje i tako se pojave freddy i michael myers i tako nasto fajt ja i jason vs freddy i michael mi se tako borili i na kraju došo vrisak i svima nam otkino glave

[url=http://imageshack.us][img]http://img19.imageshack.us/img19/7096/bartgraffiticfchhmy7.gif[/img][/url]
[quote="Donnie Darko"]kupio sam WOW
ima li nade za moj drustveni zivot??[/quote]
[quote="Donnie Darko"]kupio sam WOW
ima li nade za moj drustveni zivot??[/quote]
- skurena
Ti trebaš pomoć, al fakat.majstoro wrote:pa vako:ja kad sam prvi put ugledao jasona odam mi se svidio i tako kad sam zaspo ja sanjo da se on odnekud pojavi i sad dođe do mene a ja počeo osjećati toplinu(upišo sam se u gaće)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a on mi pruži ruku i da mi oružje i tako se pojave freddy i michael myers i tako nasto fajt ja i jason vs freddy i michael mi se tako borili i na kraju došo vrisak i svima nam otkino glave
![]()
[img]http://img185.imageshack.us/img185/9013/1gmfatherfig3sig6sx0ve2jl5.gif[/img]
-
John_Ryder
majstoro wrote:pa vako:ja kad sam prvi put ugledao jasona odam mi se svidio i tako kad sam zaspo ja sanjo da se on odnekud pojavi i sad dođe do mene a ja počeo osjećati toplinu(upišo sam se u gaće)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- Knatchbull
- Wendigo
meni je cijeli film bila paranoja dok sam kao klinac gledao..Knatchbull wrote:potpis... sresao sam se čak i kad sam znao da će se pojavitiGreenHornet wrote:"žena u crnom"
kad uleti lebdeci u sobu i počme vristati...
ovo me također isprepadalo dok sam mali bio
- bakero
taj me je jedini poprilično usra da nisam odmah zaspao nego sam se vrtio po krevetu, prezajeban film, skupljam hrabrost da ga opet pogledamJohn_Ryder wrote:sad neki dan sam gledao shutter, trzo sam se na dost scena,ko klinac...hm...ne sjećam se,ma imun sam na horore
oduvijek valjda.
FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.
-
filmofil