Nisam baš upoznat s pričom o Spidermanu (kao mali sam gledao par nastavaka crtića) ali znam da je negativac u prvom Raimovom nastavku bio bezvezan dok u slučaju Batmana počeviši od Jokera do gomile ostalih ne bih rekao da je takodr_gonzo wrote:Batmana i proglašavaju najboljim superjunakom ikada (šteta što američka publika nije upoznala Zagora)...
Kad malo pogledaš Zagor i Batman dijele skoro istu sudbinu... I za oboje neki govore da su gay (Batman-Robin i Zagor-Čiko)
Ali mene zanima samo jedno kako je Batman (a taj se borio sa Alienom, pa sa Predatorom...pa čak mu je u tandemu bio Tarzan) uspio pobijediti Hulka (najjačeg superjunaka ikad...poslije Silver Surfera; ne znam jel znate ali je Superman u više navrata nokautirao Hulka![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
)
![]()
![]()
![]()
![]()
p.s. - Batman ima i najboljeg negativca svih vremena koji se ikada pojavio u stripu - Jockera (ali je zato imao kao Spiderman vrlo šarolike i ponekad smiješne protivnike)...
Inače biram između Supermana i Batmana - Batmana naravno...
p.s. 2 - a ako bih birao između DC i Marvel svijeta izabrao bih CONANA legendu koji se više najebao nego svi iz ta dva svijeta... (Dylan Dog mu je jedina konkurencija u Europi)
Batman i Superman
- Boby
- dr_gonzo
Spomenut ću samo neke glupave neprijatelje Batmana:
Penguin
Mad Hatter
The Ventriloquist & Scarface
Calendar Man
The Riddler
Ali zato ima jedne od najseksi zločinki u stripu:
Catwoman
Harley Quinn
dok Spiderman ima ovakve glupave protivnike:
Vulture
Electro
Kraven the Hunter
Rhino
Arcade
Hydro-Man
Critical Mass
Hypno-Hustler
ali je zato imao dobru partnericu - Black Cat, Felicia Hardy i vrlo zajebane protivnike poput Sandmana, Venoma i najluđeg Carnagea...
Superman je imao protivnika (Doomsday, i jednom zgodom čak i He-Mana...ostalih se ne mogu niti sjetiti...ah da General Zod), ali jedan je Lex Luthor...
Penguin
Mad Hatter
The Ventriloquist & Scarface
Calendar Man
The Riddler
Ali zato ima jedne od najseksi zločinki u stripu:
Catwoman
Harley Quinn
dok Spiderman ima ovakve glupave protivnike:
Vulture
Electro
Kraven the Hunter
Rhino
Arcade
Hydro-Man
Critical Mass
Hypno-Hustler
ali je zato imao dobru partnericu - Black Cat, Felicia Hardy i vrlo zajebane protivnike poput Sandmana, Venoma i najluđeg Carnagea...
Superman je imao protivnika (Doomsday, i jednom zgodom čak i He-Mana...ostalih se ne mogu niti sjetiti...ah da General Zod), ali jedan je Lex Luthor...
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
- Aryx
- maddjuro
ima jedan nastavak , mislim u stripu, kad superman iz nekog razloga postane evli, i onda moraju upotrjebit kriptonit da ga onesposobe da ga vrate u normalu;
ali ako vaz zanima u filmu i am legend cete vidit jedan zgodan "batman/superman" movie plakat ako gledate pozadinu
ali ako vaz zanima u filmu i am legend cete vidit jedan zgodan "batman/superman" movie plakat ako gledate pozadinu
I may be an idiot, but i am no fool.
- Boby
Ja sam gledal i ima već neko vrijeme; nije mi se svidio. Bio je crtan novom tehnikom zbog koje su likovi izgledali prejednostavno, priča mi se nije dojmila (a kaj se može i očekivati od takve priče) a sam crtić je bio sinkroniziran. Slavko Brankov (crni Jack iz Smogovaca) kao Jokerjigsaw wrote:Jel tko gledao crtić Batman & Superman, sa Jokerom i Luthorom?
@gonzo - zaboravio si Poison Ivy; inače, bez obzira kaj se je zalomio neki bezvezniji negativac animirana serija ih je uvijek uspjevala prikazati zanimljivima jer je svaki imao neko dublje značenje a svaka priča nosila je sa sobom i neku poruku. Drugdje negativci postoje tek toliko da uposle glavnog junaka
- maddjuro
zato sam i nabavio kompletne anmirane batmane (one iz 90-tih)Boby wrote:Ja sam gledal i ima već neko vrijeme; nije mi se svidio. Bio je crtan novom tehnikom zbog koje su likovi izgledali prejednostavno, priča mi se nije dojmila (a kaj se može i očekivati od takve priče) a sam crtić je bio sinkroniziran. Slavko Brankov (crni Jack iz Smogovaca) kao Jokerjigsaw wrote:Jel tko gledao crtić Batman & Superman, sa Jokerom i Luthorom?![]()
@gonzo - zaboravio si Poison Ivy; inače, bez obzira kaj se je zalomio neki bezvezniji negativac animirana serija ih je uvijek uspjevala prikazati zanimljivima jer je svaki imao neko dublje značenje a svaka priča nosila je sa sobom i neku poruku. Drugdje negativci postoje tek toliko da uposle glavnog junaka
- Boby
Je, po meni je toj najbolji Batman serijal; bolji od bilo kojeg filma. Baš ću pogledat jel ga drže na DVD-ima kod nas; ovaj Dark Knight me već debelo navukaoDjuro21 wrote:zato sam i nabavio kompletne anmirane batmane (one iz 90-tih)Boby wrote:Ja sam gledal i ima već neko vrijeme; nije mi se svidio. Bio je crtan novom tehnikom zbog koje su likovi izgledali prejednostavno, priča mi se nije dojmila (a kaj se može i očekivati od takve priče) a sam crtić je bio sinkroniziran. Slavko Brankov (crni Jack iz Smogovaca) kao Jokerjigsaw wrote:Jel tko gledao crtić Batman & Superman, sa Jokerom i Luthorom?![]()
- maddjuro
čisto sumnjam, ako i postoje to su onda oni noviji filmovi, al ako i postoji serija vjerojtno je sinkroniziranaBoby wrote:Je, po meni je toj najbolji Batman serijal; bolji od bilo kojeg filma. Baš ću pogledat jel ga drže na DVD-ima kod nas; ovaj Dark Knight me već debelo navukaoDjuro21 wrote:zato sam i nabavio kompletne anmirane batmane (one iz 90-tih)Boby wrote: Ja sam gledal i ima već neko vrijeme; nije mi se svidio. Bio je crtan novom tehnikom zbog koje su likovi izgledali prejednostavno, priča mi se nije dojmila (a kaj se može i očekivati od takve priče) a sam crtić je bio sinkroniziran. Slavko Brankov (crni Jack iz Smogovaca) kao Joker![]()
- dragonheart
Djuro21 wrote:čisto sumnjam, ako i postoje to su onda oni noviji filmovi, al ako i postoji serija vjerojtno je sinkroniziranaBoby wrote:Je, po meni je toj najbolji Batman serijal; bolji od bilo kojeg filma. Baš ću pogledat jel ga drže na DVD-ima kod nas; ovaj Dark Knight me već debelo navukaoDjuro21 wrote: zato sam i nabavio kompletne anmirane batmane (one iz 90-tih)
1 sezona Bruce Timmovog Batmana je izdana na dvd-u sa engl.audiom i hrv titlovima.Ide na 4 dvd-a
It's not who I am underneath...
...but what I do that defines me.
http://dragonheart.blog.hr/
...but what I do that defines me.
http://dragonheart.blog.hr/
- dragonheart