Da, na sreću...Boby wrote:Zato buš to nadoknadio s četvorkom Slagalice, ne?jigsaw wrote:Prvi horror koji sam gledao bio je Friday the 13th original, horror u kinu nikada nisam gledao
vaš prvi horror film
- bakero
jebena faca, jebena frizura, jeben lik, za usrat se u gaće!Wendigo wrote:Arnold je mean bastard u jedinici..Unreal wrote:Orginalan Alien mi je vjerojatno bio prvi,no prvi film koj me zbilja uplašio je bio Terminator dok sam imao 5 godina
FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.
- Aryx
ne sjecam se koji mi je bio prvi bas , ali medu prvima najvise pamtim Silver Bullet i Killer Clowns From Outer Space , ovaj drugi sam pogledoa barem 30 puta kao mali

There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
- Studeni
srebrni metak.....sad baš da li je skroz prvi ili ne.....ali, sjećam se jedan od prvih-imao sam oko 8-9 godina.....film se zvao "Video smrt"-(tako je bar bilo u videoteci)....tada nije bilo originala već su se iznajmljivale kopije....lega i ja smo to kod njega gledali...sjećam se da ga je on dobro podnio, a ja sam bio poprilično uplašen...poslije me znao plašiti s tim filmom
inače, radilo se o nekim zombijima koji iskaču iz TV-a, ako se ne varam....
Another swig,
One last gulp,
One more tablet to pop,
Anything to get me to start
working on what I’ve been putting off
One last gulp,
One more tablet to pop,
Anything to get me to start
working on what I’ve been putting off
- HorrorHR
- Site Admin
Oh yes - Video Dead, nedavno je na DVD izašao, jedva čekam pogledatStudeni wrote:.film se zvao "Video smrt"-(tako je bar bilo u videoteci)....tada nije bilo originala već su se iznajmljivale kopije....lega i ja smo to kod njega gledali...sjećam se da ga je on dobro podnio, a ja sam bio poprilično uplašen...poslije me znao plašiti s tim filmom![]()

- elrania
- elrania
- dodo
Menii je najača scena iz 1 bila kad ga je u krevet povukao toga se još i dan danas najviše sječamelrania wrote:uu, sjecam se dobro kad sam to gledala s nekih 8-9 god da mi je mama ugasila tv na scenu kad je freddy zabijao kandzu u uho jednom od likova u the final nightmare (cini mi se) jer nije mogla vise podnjet da gledam takvo nesto
- A$H
da prva uloga Johnny Depp-adodo wrote:Menii je najača scena iz 1 bila kad ga je u krevet povukao toga se još i dan danas najviše sječamelrania wrote:uu, sjecam se dobro kad sam to gledala s nekih 8-9 god da mi je mama ugasila tv na scenu kad je freddy zabijao kandzu u uho jednom od likova u the final nightmare (cini mi se) jer nije mogla vise podnjet da gledam takvo nesto
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!