Dvoboj horror titana Leatherface Vs Jason

Razgovori ugodni o horor temama

Koj vam je bolji?

Poll ended at 29 Nov 2007, 20:41

Jason
9
69%
Letherface
4
31%

Total votes: 13

Aryx

Post by Aryx » 01 Dec 2007, 17:06

Unreal wrote:Nemojte se ljutiti Letherface fanovi,ali meni je on više klan na dvije noge po onom što sam vidio i znam . U orginalu je bio jeziv na početku,ali na kraju dok je nosio odjelo mi je postao malo komičan. U dvojci je totalni debil. Trojku nisam gledao pa ne znam. U četvorci je navodno retardirani transfestit. Nove filmove u serijalu nisam gledao,ali po snjimkama koje sam vidio mi izgleda jebenije nego ikad (još samo da mu je maska bolja jel ova izgleda mi nekako previše lažno izgleda).

Priznat da je orginalniji lik,ali ipak moron kojega su parodirali u nekim djelovima
nije bed , ja samo original cijenima tako da .... sve 5 :D
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.

[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]

Unreal

Post by Unreal » 01 Dec 2007, 17:15

Aryx wrote: nije bed , ja samo original cijenima tako da .... sve 5 :D
Meni je orginal super samo sam reako za lika u filmu opčenito. Meni je onaj autostoper iz orginala malo bolji lik od Letherfacea.

Wendigo

Post by Wendigo » 01 Dec 2007, 17:15

u jedinici mi je ful strašan bio i zato respect. dvojka po meni nije vrijedna spomena, a da ne kažem kako mi je Leatherface bio idiotski isfuran tamo.. u ovim novim nastavcima mi je super, pogotovo u The Begining dok još nije imao kožnu masku.

bakero

Post by bakero » 01 Dec 2007, 17:44

'malom' tommy hewittu bar moš ruku otkinit dok jasonu nitko ne može ništa, a i veća mi je faca od jasona, zato sam i dao glas leatherface-u!

:D
FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.

Post Reply