Revenge Of Chucky 2008 (Childs Play 6)
-
Unreal
Bilo bi cool da naprave šesti dio ako imaju namjeru prije remeaka samo da ube Chucky pa da onda započnu ispočetka,ali ipak hmm odakle ti infoirmacija za šesti nastavak ja je nisam nigdje vidio ,a onaj poster bi mogao biti fake.
Što se tiće remeaka mislim da Don Mancini ne bi trebao režirati film budući da se nije iskazao u Seed of Chuckyu kao redatelj.
Što se tiće remeaka mislim da Don Mancini ne bi trebao režirati film budući da se nije iskazao u Seed of Chuckyu kao redatelj.
- dodo
nije ništa fakeUnreal wrote:Bilo bi cool da naprave šesti dio ako imaju namjeru prije remeaka samo da ube Chucky pa da onda započnu ispočetka,ali ipak hmm odakle ti infoirmacija za šesti nastavak ja je nisam nigdje vidio ,a onaj poster bi mogao biti fake.
-
Unreal
mislim da ne izlazi šesti dio. meni ništa puno ne znači ako si našao na nekoj bezveznoj stranici najavu za 6 dio jer mogu se svakave glasine pokrenuti kao ona Leprechaun vs Chucky. Na bloody-disgusting,dread centralu,wikipediji i imdbu(koje nisu neke bezvezne stranice,osim imdb koj nema dobre izvore ponekaddodo wrote:nije ništa fakeUnreal wrote:Bilo bi cool da naprave šesti dio ako imaju namjeru prije remeaka samo da ube Chucky pa da onda započnu ispočetka,ali ipak hmm odakle ti infoirmacija za šesti nastavak ja je nisam nigdje vidio ,a onaj poster bi mogao biti fake.
Što se tiće remeaka mislim da Don Mancini ne bi trebao režirati film budući da se nije iskazao u Seed of Chuckyu kao redatelj.našao sam na nekoj stranici a tamo je i poster ali ga nisam stavio.
sada neznam više koja stranica jer sam pun k tražio.
šesti dio treba izači 2008 znači prije remake pa tako može početi sve ispočetka
- dodo
ma nije to jedina stranica ima ih ber još tri.Unreal wrote:mislim da ne izlazi šesti dio. meni ništa puno ne znači ako si našao na nekoj bezveznoj stranici najavu za 6 dio jer mogu se svakave glasine pokrenuti kao ona Leprechaun vs Chucky. Na bloody-disgusting,dread centralu,wikipediji i imdbu(koje nisu neke bezvezne stranice,osim imdb koj nema dobre izvore ponekaddodo wrote:nije ništa fakeUnreal wrote:Bilo bi cool da naprave šesti dio ako imaju namjeru prije remeaka samo da ube Chucky pa da onda započnu ispočetka,ali ipak hmm odakle ti infoirmacija za šesti nastavak ja je nisam nigdje vidio ,a onaj poster bi mogao biti fake.
Što se tiće remeaka mislim da Don Mancini ne bi trebao režirati film budući da se nije iskazao u Seed of Chuckyu kao redatelj.našao sam na nekoj stranici a tamo je i poster ali ga nisam stavio.
sada neznam više koja stranica jer sam pun k tražio.
šesti dio treba izači 2008 znači prije remake pa tako može početi sve ispočetka
) nisam ništa vidio. poster nije loš ,ali je vjerojatno fake(mogao bi dragonrage napraviti takav poster i još bolji). mislim da još nemaju namjeru za nastavak ako rade na remeaku koj je večinom namjenjen za mlađu generaciju.
-
Unreal
- dodo
stvarno mi se više neda tražiti po netu. koga zanima če provjeriti isto ko i ja.to sam jučer navečer stavio ko če se sjetiti tih stranica.Unreal wrote:ma svejedno mislim da sam ja čuo negdje za ovaj tkz nastavak još prije,ma to ti je glasina. na svakakvim stranicama piše da rade freddy vs jason vs ash ali ništa od togadodo wrote: ma nije to jedina stranica ima ih ber još tri.tražio sam dva sata pa sam sve vidio.
- AlabamaSmokeOne
- Freddy
prava američka obiteljUnreal wrote:Ma meni njegova žena i sin su išli malo na živce u peticiAlabamaSmokeOne wrote:ma chuckya su sredile zene...postao komican lik otkako se ozenio
You can kill a rapper, but not his music.
You can kill an actor but not his work.
You can kill a poet but not his poetry.
You can kill a Tupac but he'll live in our hearts forever.
Rest In Peace, PAC, Thug love 4 you...
- Freddy
pa naravno da jedinica najača....uvjekdodo wrote:meni je jedinicaDjuro21 wrote:četvorka mi je bila nadasve duovita, dok mi se petica, izizev nekih scena(kao ona s fangoriom), nije previše dopala
You can kill a rapper, but not his music.
- dragonheart
Meni je dvojka uvjerljivo najbolji dio.
Scene u tvornici igračaka na kraju,efekti,humor,gotovo stripovsko kadriranje i ponašanje likova dok je meni trojka na vojnoj akademiji golo govno,a četvorku je ipak radio Ronny Yu,a 5-ica je ok sam zbog nekih forica i Jennifer Tilly...
Scene u tvornici igračaka na kraju,efekti,humor,gotovo stripovsko kadriranje i ponašanje likova dok je meni trojka na vojnoj akademiji golo govno,a četvorku je ipak radio Ronny Yu,a 5-ica je ok sam zbog nekih forica i Jennifer Tilly...
It's not who I am underneath...
...but what I do that defines me.
http://dragonheart.blog.hr/
...but what I do that defines me.
http://dragonheart.blog.hr/
- dodo
Meni je jedinica najača ima nekako pravi horror ugođaj a drugi mi je isto tako odličan tamo ima više akcije jurnjave smijeha treči mi je golo govno ali možeš se nasmijati nekim forama a i četvrti i peti mi baš nisu ali usvakom slučaju bolji nego treči.Šesti če vjerojatno biti isti ko zadnja dva uglavnom zabavno za pogledat.dragonheart wrote:Meni je dvojka uvjerljivo najbolji dio.