A koji je to kvart? Kvatrić možda?horrorfan wrote:hm imam ja jednu tvornicu u kvartu..zapustenu..inace ja sam autor naslova...moram se pohvalit
Pa pohvale onda...iako još ćemo vidjeti dal će ostati taj naslov hehe
ne mora nužno biti kamion. Biti će dovoljan i kombi.Dragonrage wrote:Ako ne uspijem nabaviti za tu scenu nekakav trošni kamiončić napravit ću to u obliku strpa koji će se izmjenjivati sa uvodnom špicom, odnosno imenima ekipe...A$H wrote:ljepo ljepo...![]()
odmah prva rečenica ...vidimo pet - šet ljudi odjevenih u radioaktivna odjela... i asocira me na početak Hills have eyes remake..valjda slučajno....ok dalje postaje slićno Return of the living dead serijalu...
sve u svemu nije loše za uvod..
Hmmm...ne znam za niš kod maksimira...znam samo tam dolje ispod kvatrića da ima jedna...horrorfan wrote:maksimir je kvart di je tvornica..mozda znas kod maksimirske ulica unutra al mislim da ce je ubrzo srusit..al ipak best lokacija
ima onaj Riz preko puta Maksimirske šume (bar brijem da je napuštena lol..)Dragonrage wrote:Hmmm...ne znam za niš kod maksimira...znam samo tam dolje ispod kvatrića da ima jedna...horrorfan wrote:maksimir je kvart di je tvornica..mozda znas kod maksimirske ulica unutra al mislim da ce je ubrzo srusit..al ipak best lokacija
Ta bi vjerojatno bila dobra za unutrašnje sekvence, ali za ove vani bi mi trebala neka negdje u okolici, prirodi...da nema toliko kuća i zgrada odmah do nje...
Nemam pojma za to?!Wendigo wrote:ima onaj Riz preko puta Maksimirske šume (bar brijem da je napuštena lol..)Dragonrage wrote:Hmmm...ne znam za niš kod maksimira...znam samo tam dolje ispod kvatrića da ima jedna...horrorfan wrote:maksimir je kvart di je tvornica..mozda znas kod maksimirske ulica unutra al mislim da ce je ubrzo srusit..al ipak best lokacija
Ta bi vjerojatno bila dobra za unutrašnje sekvence, ali za ove vani bi mi trebala neka negdje u okolici, prirodi...da nema toliko kuća i zgrada odmah do nje...
btw, jesi razmišljao možda o onoj nedovršenoj bolnici koja se vidi s desne strane ceste kad ideš prema Karlovcu? (otprilike negdje "preko puta" Jaruna..)
sory nemam slike, to je već dugo zapušteno, vidio sam je par puta kad sam se vozio žičarm, mislim da se može tam s autom doć, negdje na pola putaDragonrage wrote:Odlično!!Djuro20 wrote:znam super lokaciju,
ona napuštena bolnica reskovac na sljemenu, to je ruševna napuštena građevina, super za zombie filmove.Imaš možda negdje kakve fotke od toga...ili ako možeš na kakvoj karti sljemena to zaokružiti tak da mogu to pronaći
![]()
![]()
![]()
Sad te fakat ozbiljno pitam...kaj bi mogao nabaviti nekakav kamiončić?? Nećemo ga naravno razbiti..to će se efektima raditi, samo da ga imamo za ove scene kada se vadi nešto s njega i kad se ekipa vozi u njemuA$H wrote:a ja mislio da ti već znaš da se kod mene može svega nabavit..![]()
Hmmm...a niš, budem se ja još raspitao. To mi se ovako po opisu čini kao savršena lokacijaDjuro20 wrote:sory nemam slike, to je već dugo zapušteno, vidio sam je par puta kad sam se vozio žičarm, mislim da se može tam s autom doć, negdje na pola putaDragonrage wrote:Odlično!!Djuro20 wrote:znam super lokaciju,
ona napuštena bolnica reskovac na sljemenu, to je ruševna napuštena građevina, super za zombie filmove.Imaš možda negdje kakve fotke od toga...ili ako možeš na kakvoj karti sljemena to zaokružiti tak da mogu to pronaći
![]()
![]()
![]()
Sad te fakat ozbiljno pitam...kaj bi mogao nabaviti nekakav kamiončić?? Nećemo ga naravno razbiti..to će se efektima raditi, samo da ga imamo za ove scene kada se vadi nešto s njega i kad se ekipa vozi u njemuA$H wrote:a ja mislio da ti već znaš da se kod mene može svega nabavit..![]()