ZOMBIE RECRUITS

Razgovori ugodni o horor temama
Post Reply
Dragonrage

Post by Dragonrage » 07 Sep 2007, 14:10

horrorfan wrote:hm imam ja jednu tvornicu u kvartu..zapustenu..inace ja sam autor naslova...moram se pohvalit
A koji je to kvart? Kvatrić možda?
Pa pohvale onda...iako još ćemo vidjeti dal će ostati taj naslov hehe :twisted: :twisted:

Impaler

Post by Impaler » 07 Sep 2007, 15:37

ima u rijeci imho dobrih lokacija, neke istrunule tvornice u industrijskoj zoni,
imas i napustenu neku afaik vojni objekt par kilometara pjege od vrha risnjak u smjeru zapad iirc.
NO FATE

Dragonrage

Post by Dragonrage » 07 Sep 2007, 15:53

Impaler wrote:ima u rijeci imho dobrih lokacija, neke istrunule tvornice u industrijskoj zoni,
imas i napustenu neku afaik vojni objekt par kilometara pjege od vrha risnjak u smjeru zapad iirc.
Eh...ali kad mi je to predaleko...ja sam u Zg-u :wink: :? Ali hvala na prijedlogu :wink: :D

john_constantine

Re: ZOMBIE RECRUITS

Post by john_constantine » 07 Sep 2007, 16:31

Dragonrage wrote:
A$H wrote:ljepo ljepo... 8)

odmah prva rečenica ...vidimo pet - šet ljudi odjevenih u radioaktivna odjela... i asocira me na početak Hills have eyes remake..valjda slučajno.. :lol: ..ok dalje postaje slićno Return of the living dead serijalu... :lol:

sve u svemu nije loše za uvod.. :D
Ako ne uspijem nabaviti za tu scenu nekakav trošni kamiončić napravit ću to u obliku strpa koji će se izmjenjivati sa uvodnom špicom, odnosno imenima ekipe...
ne mora nužno biti kamion. Biti će dovoljan i kombi. :D Glavno da se može smjestiti kontejneri unutra, a i zombi.
Evo, samo da prepišem danas cijeli scenarij s papira na komp. :lol: Mislio sam ti poslati bilježnicu, ali ne bi mogao pročitati moj rukopis. :butthead:
E za trash festival iduće godine, javi mi se i za to, imam baš isto odličnu ideju za trash. :D
Michel puši karu.

Impaler

Post by Impaler » 07 Sep 2007, 16:34

lol, ili olfa trpas teret u bunker od auta, i onda prikazes maketu kamiona.
NO FATE

john_constantine

Post by john_constantine » 07 Sep 2007, 16:34

Impaler wrote:lol, ili olfa trpas teret u bunker od auta, i onda prikazes maketu kamiona.
A da budemo originalni i uzmemo fićeka? :mrgreen:
Michel puši karu.

Donnie Darko

Post by Donnie Darko » 07 Sep 2007, 16:57

maksimir je kvart di je tvornica..mozda znas kod maksimirske ulica unutra al mislim da ce je ubrzo srusit..al ipak best lokacija

Dragonrage

Post by Dragonrage » 07 Sep 2007, 17:22

horrorfan wrote:maksimir je kvart di je tvornica..mozda znas kod maksimirske ulica unutra al mislim da ce je ubrzo srusit..al ipak best lokacija
Hmmm...ne znam za niš kod maksimira...znam samo tam dolje ispod kvatrića da ima jedna...
Ta bi vjerojatno bila dobra za unutrašnje sekvence, ali za ove vani bi mi trebala neka negdje u okolici, prirodi...da nema toliko kuća i zgrada odmah do nje...

Wendigo

Post by Wendigo » 07 Sep 2007, 17:30

Dragonrage wrote:
horrorfan wrote:maksimir je kvart di je tvornica..mozda znas kod maksimirske ulica unutra al mislim da ce je ubrzo srusit..al ipak best lokacija
Hmmm...ne znam za niš kod maksimira...znam samo tam dolje ispod kvatrića da ima jedna...
Ta bi vjerojatno bila dobra za unutrašnje sekvence, ali za ove vani bi mi trebala neka negdje u okolici, prirodi...da nema toliko kuća i zgrada odmah do nje...
ima onaj Riz preko puta Maksimirske šume (bar brijem da je napuštena lol..)
btw, jesi razmišljao možda o onoj nedovršenoj bolnici koja se vidi s desne strane ceste kad ideš prema Karlovcu? (otprilike negdje "preko puta" Jaruna..)

Dragonrage

Post by Dragonrage » 07 Sep 2007, 17:39

Wendigo wrote:
Dragonrage wrote:
ima onaj Riz preko puta Maksimirske šume (bar brijem da je napuštena lol..)
btw, jesi razmišljao možda o onoj nedovršenoj bolnici koja se vidi s desne strane ceste kad ideš prema Karlovcu? (otprilike negdje "preko puta" Jaruna..)
Nemam pojma za to?!
Trebalo bi se zaletiti i vidjeti to...a budem ovih dana malo potražio po gradu i okolici pa ćemo vidjeti kaj ću naći :D

Donnie Darko

Post by Donnie Darko » 07 Sep 2007, 18:35

inace da pricam o rizu

maddjuro

Post by maddjuro » 07 Sep 2007, 18:53

Dragonrage wrote:
Djuro20 wrote:znam super lokaciju,
ona napuštena bolnica reskovac na sljemenu, to je ruševna napuštena građevina, super za zombie filmove.
Odlično!! :D Imaš možda negdje kakve fotke od toga...ili ako možeš na kakvoj karti sljemena to zaokružiti tak da mogu to pronaći :wink: :D :D
A$H wrote:a ja mislio da ti već znaš da se kod mene može svega nabavit.. :lol:
Sad te fakat ozbiljno pitam...kaj bi mogao nabaviti nekakav kamiončić?? Nećemo ga naravno razbiti..to će se efektima raditi, samo da ga imamo za ove scene kada se vadi nešto s njega i kad se ekipa vozi u njemu :wink:
sory nemam slike, to je već dugo zapušteno, vidio sam je par puta kad sam se vozio žičarm, mislim da se može tam s autom doć, negdje na pola puta
I may be an idiot, but i am no fool.

Dragonrage

Post by Dragonrage » 07 Sep 2007, 19:06

Djuro20 wrote:
Dragonrage wrote:
Djuro20 wrote:znam super lokaciju,
ona napuštena bolnica reskovac na sljemenu, to je ruševna napuštena građevina, super za zombie filmove.
Odlično!! :D Imaš možda negdje kakve fotke od toga...ili ako možeš na kakvoj karti sljemena to zaokružiti tak da mogu to pronaći :wink: :D :D
A$H wrote:a ja mislio da ti već znaš da se kod mene može svega nabavit.. :lol:
Sad te fakat ozbiljno pitam...kaj bi mogao nabaviti nekakav kamiončić?? Nećemo ga naravno razbiti..to će se efektima raditi, samo da ga imamo za ove scene kada se vadi nešto s njega i kad se ekipa vozi u njemu :wink:
sory nemam slike, to je već dugo zapušteno, vidio sam je par puta kad sam se vozio žičarm, mislim da se može tam s autom doć, negdje na pola puta
Hmmm...a niš, budem se ja još raspitao. To mi se ovako po opisu čini kao savršena lokacija :D

john_constantine

Post by john_constantine » 07 Sep 2007, 19:07

e zanima me kako ćeš s krvavim scenama? nabaviti ćeš iznutrice iz klaonica kao peter jackson za film bad taste? :wink:
Michel puši karu.

Dragonrage

Post by Dragonrage » 07 Sep 2007, 19:10

john_constantine wrote:e zanima me kako ćeš s krvavim scenama? nabaviti ćeš iznutrice iz klaonica kao peter jackson za film bad taste? :wink:
Bez brige...to ću riješit...imam već par ideja :wink: :D
Ali naravno...otvoren sam za prijedloge...zato smo i tu hehe :wink: :D :D

Post Reply