Return to Castle Wolfenstein
- john_constantine
Wolfestein 3D - koliko sam ju samo puta završio.
A return of wolfenstein je imao dobru animaciju na početku igre, a sama igra, solidna uz poneke teške dijelove. Ali samo sam jedanput prešao i nikad više. E pamtim onu iritatnu stealth misiju koja me najviše naživcirala koliko je loše izvedena. 
Michel puši karu.
- john_constantine
- bakero
a i to što kažeš!john_constantine wrote:ajde, ne kompliciraj - bar je pozitivno da ne snima uwe boll.bakero wrote:igra je bila odlična, a i film će valjda, samo da ubace one paranormalne aktivnosti i zombije....![]()
FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.
- Scarface
- bakero
- dr_gonzo
No.1 igra u zadnij par godina....ugođaj, nacisti, zombiji, oružje, zajebane nacističke kuje koje je teško ubiti, roboti zombiji, vikinški zombiji koji se štite štitom i metci se odbijaju...ma legendarna igra...jedna od naj igara koja ima fenomenalne snajper puške (nema boljeg od mene kad treba u pokretu snajperom ubiti)...
Ma igra san je 100 puta do sada (malo se igara može tim podičit: Nox, Half-Life 1,2, ST: Elite Force 1 i 2, Serius Sam 1 i 2, Evil Dead igrice, AvP igrice, Diablo, Stronghold, CoD 1 i 2, MoH, Šah...)
Ako film bude kao Hellboy početak mi smo svi na konju...
Ma igra san je 100 puta do sada (malo se igara može tim podičit: Nox, Half-Life 1,2, ST: Elite Force 1 i 2, Serius Sam 1 i 2, Evil Dead igrice, AvP igrice, Diablo, Stronghold, CoD 1 i 2, MoH, Šah...)
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
- A$H
dr_gonzo wrote:No.1 igra u zadnij par godina....ugođaj, nacisti, zombiji, oružje, zajebane nacističke kuje koje je teško ubiti, roboti zombiji, vikinški zombiji koji se štite štitom i metci se odbijaju...ma legendarna igra...jedna od naj igara koja ima fenomenalne snajper puške (nema boljeg od mene kad treba u pokretu snajperom ubiti)...
si siguran
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- Scarface
A$H wrote:dr_gonzo wrote:No.1 igra u zadnij par godina....ugođaj, nacisti, zombiji, oružje, zajebane nacističke kuje koje je teško ubiti, roboti zombiji, vikinški zombiji koji se štite štitom i metci se odbijaju...ma legendarna igra...jedna od naj igara koja ima fenomenalne snajper puške (nema boljeg od mene kad treba u pokretu snajperom ubiti)...
si siguran![]()
A ti?
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- A$H
totalno...kao i u stvarnosti u airsoftu tako i u igrama u klanovima kojima sam bio za igre (CoD2,AA,W:ET,CS:S) uvijek sniper u timu..nema veze jel neprijatelj trči ili je u skoku kroz prozor..pada mrtav..Ghostface wrote:A$H wrote:dr_gonzo wrote:No.1 igra u zadnij par godina....ugođaj, nacisti, zombiji, oružje, zajebane nacističke kuje koje je teško ubiti, roboti zombiji, vikinški zombiji koji se štite štitom i metci se odbijaju...ma legendarna igra...jedna od naj igara koja ima fenomenalne snajper puške (nema boljeg od mene kad treba u pokretu snajperom ubiti)...
si siguran![]()
A ti?![]()
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- Scarface
A$H wrote:totalno...kao i u stvarnosti u airsoftu tako i u igrama u klanovima kojima sam bio za igre (CoD2,AA,W:ET,CS:S) uvijek sniper u timu..nema veze jel neprijatelj trči ili je u skoku kroz prozor..pada mrtav..Ghostface wrote:A$H wrote:
si siguran![]()
A ti?![]()
Meni su Counter strike i Call of duty dobro išli. U zadnje vrime slabije igran igrice, sad kad je izaša PS 3 uzet ću dvojku i vratit se u štih, oduvik mi je bilo draže igrat na konzolama nego na kompu.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.