ajde da cujem... osjecate li se nesretno? ovdje kazu da ...

Razgovori ugodni o horor temama
Truba

Post by Truba » 31 Jul 2007, 13:29

nesretan sam kad vidim ogromnu nepismenost na ovom sajtu
www.lasetta.net :axe:

dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 31 Jul 2007, 13:33

Truba wrote:nesretan sam kad vidim ogromnu nepismenost na ovom sajtu
Nemoj se samo ubiti zbog toga :lol: , opusti se i uživaj nije to zadaćnica :wink:
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "

- Charles Bukowski -

Truba

Post by Truba » 31 Jul 2007, 14:18

neću se ubt zašo se ja stidjem umjesto drugi

:twisted: :P
www.lasetta.net :axe:

annwn

Post by annwn » 31 Jul 2007, 15:25

Pa da...istina...nikad nisam potpuno sretna, uvijek nekej zajebem i onda sam u bedu...a
I inače sam osoba koja nikad nije sretna....Jako sam deprisivna..

elrania

Post by elrania » 31 Jul 2007, 17:14

hah, pubertet
neki odrastu i nauce gledati na svijet drugacije, neki odrastu i jos uvijek ostanu zivjeti u onom zbitom stanju u kojem su bili

poznam brdo ljudi koji su nesretni, koji su sami sebi dosadni te ni ne gledaju horrore...
dapace, kazu da im je taj zanr nezanimljiv
poznam takoder dosta ljudi koji su svojom neutemeljenom depresijom osudili sebe na zatvorenost koja im ne dopusta da shvate da krajnji gothic nacin zivota i razmisljanja nije jedini izlaz za njihove izmucene licnosti od 18. godina
emo... *twinch*
ti pak gledaju horrore, jer sve sto je mracno i gore je "njohovo"
...
takve krajnosti najvise iskacu i najlakse se zapaze i prisvoje te se smatraju reprezentativnim
mama mi je u medicini te mi je par puta dosla i pocela zapitkivati sto samnom nije u redu... (skuzila da igram d&d i nisu joj se svidjeli monsteri ni sva ona anti d&d propaganda koja je bila na tvu neko vrijeme... ovaj ubio tog i tog, a inace je aktivni igrac te igre i to je sigurno povod...)
ista stvar s horrorima...
povod za tugu, depresiju i neuravnotezeno ponasanje su same individue koje pate od toga, te nacin na koji su zivjele, kako su naucene zivjeti te kako su na kraju krajeva izabrale zivjeti
nestabilnu osobu ce i obican tom i jerry navesti da nekoga ubije nakon sto vidi da ga ovaj udre sjekirom
nasilje koje se prikazuje u crticima koje gledaju djeca i prije no sto prohodaju se ni ne vidi, a grakne se na prvu stvar koja se ne svidi vecini. a vecina ce postati jos veca, jer je preveliki broj povodljivih ljudi kojima nije bitno iskustvo vec rijec nekog na nekom polozaju
filmovi ne stvaraju manijake, oni samo daju ideju za ono sto bi oni vjerojatno prije ili kasnije napravili, na drugaciji nacin. osoba moze biti i strucnjak za sudsku medicinu i zivjeti zdravim zivotom, a moze biti i knjiznicar, silovatelj. sve je ovo stvar individue, a ne grupacije na osnovu pretpostavke

sto se srece i tuge u horrorima tice... ja to pak ne vidim. osobno, nisam narocito sretna osoba, ali gledanje horrora ne zadovoljava moju tugu time da se ja osjecam toplije oko srca kad netko nekoga ubije
smatram da vise istinskih tugovatelja ima u "drama" krugovima.
heh, nametnutih stereotipa je uvijek bilo i bit ce. za neke ovaj clanak zbilja vrijedi, generalizacija koju radi ne drzi vodu
to ko kad su rekli da su ljudi koji vole sladoled od jagode veliki emotivci i takorec, romanticari...mozda i jesu neki, ali takoder se moze pronaci par za koje vrijedi da ako vole brze aute, onda sigurno obozavaju peglati... a nigdje ne vidim da su donjeli i taj famozni zakljucak
meh... idem gledat crtice...

Wendigo

Post by Wendigo » 03 Aug 2007, 14:23

nije problem u horrorima. problem je u ljudima.. tko voli, (i može podnjeti) nek izvoli..
gledam horrore već 19-20 godina (recimo od 1 osnovne :lol: ) i još nisam nikoga zabio sjekirom niti mi je isto palo na pamet.. i zato gospodo znanstvenici manite se "čorava posla" i bacite se na proučavanje lijeka za sidu i rak ili rješite problem globalnog zatopljenja, a nas koji volimo horror, fantasy i ostale "zle" oblike zabave pustite da uživamo kad već vi ne stignete.. :-P

Donnie Darko

Post by Donnie Darko » 03 Aug 2007, 14:36

hahah...suckers
Ja uvijek na sve gledam pozitivno i ne sjecam se kad sam zadnji put bio nesretan(bio sam jednom ali potpuno opravdano)
Tako da zajebi sve lose osjecaje i okreni se dobrima...
Kako bi moja ex razrednica rekla:Podrav Suncu!(sto god to znacilo)

elrania

Post by elrania » 03 Aug 2007, 14:42

horrorfan wrote: Kako bi moja ex razrednica rekla:Podrav Suncu!(sto god to znacilo)
god damn hippies :mrgreen:

sikeone

Post by sikeone » 03 Aug 2007, 23:39

glup članak sa standardnom pretpostavkom da nakon što netko pogleda neki gore više puta automatski znači da je u podsvjesti manijakalni perverzni mazohist i ubojica :twisted:

Post Reply