Man from planet x sam gledao prošle godine i znam da sam ga brzo zaboravio. Sva ona ljubavna priča, ma blesavo.
V/H/S (2012) - obožavam omnibuse i smatram da rijetko koji razočara i tako je s ovim. Nije razočarao iako ima loših momenata. Idemo redom.
Prva priča: Amateur Night - ovo je uvjerljivo najjača priča i zbilja nešto prestrašno. Cijelo vrijeme napet, adrenalin raste pa kad horor počne
čim je rekla u onom kafiću
"sviđaš mi se" znao sam da je ona NEŠTO. Nekakav duh ili demon. Ipak ovo drugo

mislim, usrao sam se doslovno kada su bili u onoj sobi pa prvo kad su joj prikazali noge pa kada se polagano pretvara u tog demona i na kraju dobije krila

strašna priča i odlično napravljena. 9/10
Druga priča: Second Honeymoon - dosta slabije od prve priče, nije naročito zanimljiva, ali moram priznat da mi je bilo uznemirujuća ona zadnja scena
kad ljubanica zakolje tog tipa koji spava. Zabije nož u vrat, puno krvi, ovaj se guši. Uznemirujuće
i twist ništa specijalno. Nije loša priča, ali moglo je puno bolje. 6/10
Treća priča: Tuesday the 17th - ovo je stvarno loše. Najslabija priča u filmu. Kao nekakav slasher koji počinje zanimljivo. Dvije djevojke, dva dečka, jezero, šuma, ali...
kada se pojavi onaj ubojica

3/10
Četvrta priča: The Sick Thing That Happened to Emily When She Was Younger - kakav naziv

dobra priča sa par strašnih scena. Dečko i cura se čuju/vide preko skypea i cura počne misliti kako joj je u stanu duh dok dečko gleda sve te događaje. Zanimljivo od početka do kraja i ona scena
kada joj vadi iz leđa ono nešto. Fuj
7/10
Peta priča: 10/31/98 - poslije prve priča najbolja. Mjesto radnje: Noć Vještica, četvorica prijatelja se obuku u kostime i otiđu na party u neku veliku kuću/vilu kad ono nikoga, ili možda je netko tamo? Malo okultizma, duhova, i puno toga. Jako dobra. 8/10
Moram reći da sam jako zadovoljan s ovim filmom. Sveukupna ocjena...
8=======-o
/8==========o (7.5/10)
Kasnije ću ići gledati neki horor iz Amicus produkcije, oko 6:30

taman za dobro jutro. Ne znam za vas, ali ja kad uvijek pogledam horor oko 6, 7 nekako mi je dan ljepši. To mi je inače najbolje vrijeme za slashere

"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"