elrania wrote:eo, sebi ko najbolje izdvajam forbiden planet, invasion of the body snatchers, the day the earth stoo still i the thing from another world. zgodno je vidjeti da je većina odrađena! ovaj prvi možda ne oduševi pričom, ali vizualan dojam i atmosfera koju stvara ga po mom tjeraju među sam vrh.
a sad što preporučiti, a da je onak za pogledat'... this island earth, destination moon, when worlds collide.
nikako da se uhvatim incredible shrinking mana, a to bi se moglo uvrstiti među must see.
OT
The Devil Rides Out (1968) - ovo je tak dobro nešt. lee, crna magija, sotone, koze itd. dec, mogo bi si pogledati ovo!
Odlično, ova tri se zapisuju
The Devil Rides out imam, to bih mogao pogledati, još Lee glumi. Skinuo sam prije koji mjesec hamer kolekciju od 26 horora.
Happy Birthday to Me (1981) - možda je do mojih velikih očekivanja, ali prosječan slasher gdje je jedino odličan taj twist. Trebao je biti kraći, predugačko mi je to za jedan slasher iz 80-ih. Likovi su mi bzvz, neke scene poput
vožnje motora, igranja nogometa pa ovi navijaju su toliko glupe

mislim, ne vidim svrhu tih scena.
No, uživao sam jer slasher i da je ne znam koliko loš, uživam. Slepeway Camp drugi i treći dio su mi loši slasheri, ali u isto vrijeme i jako dragi.
8=====o
/8==========o (5/10)
@Shp86
sve što je u originalu je i u američkoj verziji. Čista kopija i to dobra.
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"