Koji ste horror zadnji gledali?

Razgovori ugodni o horor temama
Post Reply
megawar888

Re: Koji ste horror zadnji gledali?

Post by megawar888 » 12 Aug 2012, 21:51

Evo sad sam pogledao film When Stranger calls iz 1979.Dosta je solidan iako mi nije nešto strašan.Ovo je više neki triler,a ne horor.Jedino što mi se ne sviđa je što se
SpoilerShow
identitet ubojice otkrije za pola sata.
Ali u glavnom je O.K.
Ocijena:6/10
podužu recenziju pročitajte na mom blogu
http://horrorreviews.blog.hr/2012/08/16 ... s1979.html

Hobotshy

Post by Hobotshy » 12 Aug 2012, 22:33

Devour (2005) - 5/10 ... neiskorišteni potencijal relativno dobre ideje... taman gledljivo ali ne više od toga

Sammy

Post by Sammy » 13 Aug 2012, 17:57

Rosemary's Baby (1968) - Odličan horror klasik, prebolesna atmosfera, jeza, napetost, glazba, završetak, a trajanje mi ni najmanje nije smetalo jer mi je priča bila toliko zanimljiva. - 10/10
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.

megawar888

Post by megawar888 » 13 Aug 2012, 20:33

Sammy

Post by Sammy » 15 Aug 2012, 00:24

The Howling: Reborn (2011) - Blesava je ideja, efekti nula bodova, ali samo zbog Eliane dobiva ocjenu. - 4/10
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.

skitkid

Post by skitkid » 16 Aug 2012, 13:25

moth diaries - neviđeno govno.

Michel

Post by Michel » 16 Aug 2012, 15:32

Airborne (2012) - s vremena na vrijeme se zaželim novijih horora koji imaju jako malu ocjenu i dosta su kritizirani, baš kao ovaj http://www.imdb.com/title/tt1827354/ Mark Hamill, Alan Ford u ovome filmu :lol: obožavam horore u avionima. No, koji su to. Langolieri su sranje, ali se može uživati u njemu. Onaj azijski Phobia ima jednu priču koja se dešava u avionu i imaj onaj noviji koji još nisam gledao, Altitude i ovaj. Vjerojatno ih ima još, ali se ne mogu sjetiti. Ovaj je sranje na kvadrat po očekivanom :lol: radi se o putnicima (mafijaši, geolog, svećenik, vojnici) :lol: desetak putnika koji idu na taj avion i otkrivaju da se nešto dešava, ljudi nestaju i tako. Loše, jako loše, ali opet ne mogu reći da nisam uživao.

8==0/8==========0 (2/10)
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"

cryptkeeper92

Post by cryptkeeper92 » 17 Aug 2012, 02:03

wishmaster 1.dio-dobar film sa par stvarno odvratnih scena,najbolji dio u ovoj "quadrologiji"
nekakva priča je tu,glavni lik jeziv sam po sebi
6.5/10

Michel

Post by Michel » 17 Aug 2012, 15:14

Altitude (2010) - jedan od najglupljih i najlošijih filmova svih vremena bez ikakvog kompromisa :lol: ovo je tako loše, likovi užasni, brdo brdo patetike a tek
SpoilerShow
poljubac spašava stvar, ma vrh :supz: pa ono kad ovaj drži na konopcu frenda. A kao, trebao je biti neki ozbiljan horor.
dajte molim vas horor redatelji ako ovo čitate :zubifale: ujedinite se i napravite NAPOKON DOBAR horor film koji se dešava u avionu. Pa kako možete fulati s time. Atmosfera je ko stvorena za to. Nevrijeme,, u avionu si, klaustrofobija i ubacite neko čudovište. Ajde, napravite molim vas. Jer ovo je užas od filma.

0/10

hitman_4

Post by hitman_4 » 17 Aug 2012, 15:47

Michel wrote:Airborne (2012) - s vremena na vrijeme se zaželim novijih horora koji imaju jako malu ocjenu i dosta su kritizirani, baš kao ovaj http://www.imdb.com/title/tt1827354/ Mark Hamill, Alan Ford u ovome filmu :lol: obožavam horore u avionima. No, koji su to. Langolieri su sranje, ali se može uživati u njemu. Onaj azijski Phobia ima jednu priču koja se dešava u avionu i imaj onaj noviji koji još nisam gledao, Altitude i ovaj. Vjerojatno ih ima još, ali se ne mogu sjetiti. Ovaj je sranje na kvadrat po očekivanom :lol: radi se o putnicima (mafijaši, geolog, svećenik, vojnici) :lol: desetak putnika koji idu na taj avion i otkrivaju da se nešto dešava, ljudi nestaju i tako. Loše, jako loše, ali opet ne mogu reći da nisam uživao.

8==0/8==========0 (2/10)
posjedujem ovo :lol: ,al izbjegavam
Image

Image

Image

Asfodel

Post by Asfodel » 18 Aug 2012, 12:09

Cirque du Freak: The Vampires Assistant - 5/10
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

Lumatev

Post by Lumatev » 18 Aug 2012, 15:26

Airborne (2012)

Glup, dosadan i krajnje amaterski urađen.
Premotavao da preživim do kraja.

1/10

V/H/S (2012)

Nisam gledao trailer pa nisam ni znao šta me očekuje, ali sam u svojoj glasi verovatno mislio da će biti totalno drugačiji zaplet.
Na kraju odgledah i da me neko pita šta sam gledao, ne znam ni sam kako bih opisao film.
Skoro sve priče u filmu nemaju ni malo originalnosti. Ideja je zanimljiva, ali film bi bio daleko bolji da je imao kvalitetnije segmente.
Mislim da se filma nakon nedelju dana neću ni sećati.

3/10

Michel

Post by Michel » 18 Aug 2012, 18:24

Cube - ovo sam danas gledao prvi put. Uhvatio sam par scena prije koju godinu, ali zaboravio kako ću i ovaj film ubrzo zaboraviti, nadam se. Radnja je originalna, dobro zamišljena, ali kada imaš takve likove koji loše glume, za koje te briga kada umru, onda originalnost ne igra nikakvu ulogu. Zamke jesu zanimljive i dobre, ali ono što me razočaralo su ti likovi i njihovo loše prikazivanje ludosti.

8=====o/8==========o (5/10)

xEdgex

Post by xEdgex » 18 Aug 2012, 23:56

The Poughkeepsie Tapes (2007)
SpoilerShow
Definitivno nije najgori mockumentary/found footage koji sam gledao. Par stvari; uzasno me je nerviralo eksperimentisanje sa kamerom ( ali na kraju sam se nekako i navikao na to ); film ima jako brutalnog ubojicu ! :ANAL: ; fillm ima par jako creepy scena; al' kada bi morao izdvojiti nesto, to je definitivno brutalni kraj, tj. pronalazenje " slave-a " ( scena kada se pocese "rukom" i sama ta cinjenica koliko je psihicki sjebana ostala :jawbreaker:) . Ne bi ga preporucio kao nesto sto obavezno morate pogledati, ali ako nemate nista trenutno na hard disku niti inspiracije sta biste skinuli, a ovo vam je promaklo, moja preporuka. Ne ocekujte remek djelo je najvazniji savjet!
" All the animals come out at night - whores, skunk pussies, buggers, queens, fairies, dopers, junkies, sick, venal. Someday a real rain will come and wash all this scum off the streets. "

Michel

Post by Michel » 19 Aug 2012, 02:47

The Cabin in the Woods - nakon 4 mjeseci došao je i taj dan :) ne sjećam se kad sam tako neki horor čekao. I meni najbolji u posljednjih desetak godina (švedski o vampirima) sam tek saznao kad je došao na torrente, a ovaj čekam 4 jebena mjeseca da izađe i jeli se isplatilo? DA!!! :supz: razbijačina samo takva. Meni je nevjerojatno kako je sve to upakirano u samo sat i pol. Film daje odlične kritike ne samo na horor žanr već i na društvo. Ostalo u spoileru
SpoilerShow
Sav taj veliki brat, ti obredi koje imaju sve zemlje od japana, švedske do amerike su kritika na sav taj pokvareni sustav. Ovdje je to američka vlada. Možete to zvati urotom, ali sva ta kontrola je stvarna. Najbolji dio filma je definitivno kada sva ta čudovišta ubiju te lutkare, sve te koji kontroliraju. Baš me zanima kako su ga shvatili stvarni ljudi koji upravljaju sa svijetom :lol: ma brutalno. Onda, kritika na horor žanr. Vidio sam onaj post sa imdb-a kojeg je stavio forumaš xEdgex i to je pun pogodak. Sa te strane, ti lutkari su redatelji/producenti koji horor žanr vide samo kao nekakvu šablonu, uvijek po istim klišejima. Ovdje ti likovi, njih 5 glume kako bi normalan čovjek glumio u stvarnosti. Ono kad kaže da se moraju držati zajedno pa ti lutkari (redatelj) pusti plin i onda kaže "moramo se razdvojiti" tako je u svim horor filmovima :zubifale: ili kad vode ljubav u šumi pa lutkari (redatelj) pusti onu nekakvu maglu za koju pretpostavljam da je nekakav plin od kojeg se napališ :zubifale: inače bi totalno drugačije bili da ovi nisu kontrolirali. I na kraju udarac svima njima. I horor redateljima, producentima pa sve do društva, pravih lutkara. Izađe BOG i uništi sve :supz:
Toliko simbolike, kritike u sat i pol i sve lijepo zapakirano, genijalno. Atmosfera vrhunska, uživancija. I naravno, sve te reference na ostale horor filmove. Lat den ratte komma in i Cabin in the Woods, dva najbolja horora unazad 10 godina ako ne i više, barem za mene. A znao sam, ma koliko horor žanr je na dnu danas, od svih tih silnih horora, mora jedan biti odličan.

8=========o/8==========o (9/10)

Post Reply