Koji ste horror zadnji gledali?
- ZeroX
Re: Koji ste horror zadnji gledali?
Absentia (2011)- 5/10
dobra ideja, ali jako loše realizirana. Gubi se u lošem scenariju i lošim dijalozima. Gluma je dosta loša. To šta je indie film ne znači da trebamo imat drugačije kriterije. Ali svaka im čast šta su sa niskim buđetom uspjeli snimit ovako nešto.
dobra ideja, ali jako loše realizirana. Gubi se u lošem scenariju i lošim dijalozima. Gluma je dosta loša. To šta je indie film ne znači da trebamo imat drugačije kriterije. Ali svaka im čast šta su sa niskim buđetom uspjeli snimit ovako nešto.
"The fear of blood tends to create fear for the flesh."
- Lumatev
Iako sam ga pre više od godinu dana gledao, sinoć sam ga greškom skinuo pošto nisam znao da se vodi i kao 'Night Wolf'.hitman_4 wrote:13Hrs (2010) - dosta slab film
4.5/10
SpoilerShow+0.5 zbog zbog gemme atkinskon
Dobar za uspavljivanje i ništa više.
- ZeroX
Grave Encounters (2011) - 5/10
Jedan od najlošijih FF koje sam gledao. Frend i ja smo se kidali od smijeha na sve klišeje koje su iskoristili. Film je jednostavno presmiješan u svom pokušaju da bude uvjerljiv. Neke scene su bile toliko loše da mi je bilo žao redatelja i glumaca.
Jedan od najlošijih FF koje sam gledao. Frend i ja smo se kidali od smijeha na sve klišeje koje su iskoristili. Film je jednostavno presmiješan u svom pokušaju da bude uvjerljiv. Neke scene su bile toliko loše da mi je bilo žao redatelja i glumaca.
"The fear of blood tends to create fear for the flesh."
- Michel
Slažem se, ali koliko su samo toga stavili u taj film. 

"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"
-
Aliens vs Predator - Requiem - sranje sranjasto,ajde ima borba između aliena i predatora,jedini plus,inače bi film dobio 1,ovako 2/10
Predators - ovo je već puno bolje,dobra glumačka postava,jedino mi je brody nekako premekan za ovakve uloge,ali film ima nekakvog smisla i slijeda za razliku od rekvijema,no naravno nije u rangu predatora 1 i 2 , 6/10
Resident Evil - glumi Milla,jedna od dražih glumica,film nije toliko dobar koliko je napuhan,dajem mu istu ocijenu kakvu ima na imdb,6.5/10
Resident Evil - Apocalypse -odmah pogledao nakon jedinice,znači čisti nastavak priče,puno više akcije je plus,minus je dosta nekih nelogičnosti u priči,isto 6.5/10
Predators - ovo je već puno bolje,dobra glumačka postava,jedino mi je brody nekako premekan za ovakve uloge,ali film ima nekakvog smisla i slijeda za razliku od rekvijema,no naravno nije u rangu predatora 1 i 2 , 6/10
Resident Evil - glumi Milla,jedna od dražih glumica,film nije toliko dobar koliko je napuhan,dajem mu istu ocijenu kakvu ima na imdb,6.5/10
Resident Evil - Apocalypse -odmah pogledao nakon jedinice,znači čisti nastavak priče,puno više akcije je plus,minus je dosta nekih nelogičnosti u priči,isto 6.5/10
-
Jeepers Creepers 2 (2003) - solidno, malo lošiji od jedinice zbog par ultraloših likova i njihove glume..5/10
It's in your nature to destroy yourselves...
- john_constantine
Grimm season 1 - djelovala je kao već viđena serija, samo treba dati vremena da se zagrije. Kasnije prestaje imati toliko veze s bajkama i nastanu novi sadržaji s ljudi životinjama i slično, s dosta prostora za sljedeću sezonu i neodgovorenih pitanja, s odličnim final fight u zadnjoj epizodi. Baš dobra i zabavna serija s raznim stvorenjima, zanimljivim slučajevima i likova 4/5
Michel puši karu.
- hitman_4
The Tunnel(2011) - australski blair witch project,samo se radnja odvija u tunelu.ono što ne valju su glavni likovi tj. njihove reakcije u pojedinim trenutcima.nema mi je onu jednu atmosferu/uvjerljivost kakva treba biti u hororcima ovakvog tipa.
5/10
5/10

- dr_gonzo
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
- metallicat
- grobar
Da,stvarno je previše tavih tzv horrora,joooj da se vrate zlatne 80'e.
MAJSTORI ZANATA SVOGA!!!
-
The Devil Inside - očekivao sma dobar, a na kraju sam dobio prosječno loš film. Ova polu dokumentarac fora je totalno isfurana.
- Asfodel
¿Quién puede matar a un niño? - 9/10
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- popayy
The Pact ( 2012 )
Uff, od kud sad ovo, baš ono solidno, totalno iznenađenje. Par creepy scena, smrtno ozbiljni Casper Van Dien i neklasičan ghost story ( da ne spoilam previše ). Nije loše, nije loše. Preporuka od mene.
Uff, od kud sad ovo, baš ono solidno, totalno iznenađenje. Par creepy scena, smrtno ozbiljni Casper Van Dien i neklasičan ghost story ( da ne spoilam previše ). Nije loše, nije loše. Preporuka od mene.