Koji ste horror zadnji gledali?

Razgovori ugodni o horor temama
Post Reply
Vermillion

Re: Koji ste horror zadnji gledali?

Post by Vermillion » 25 Apr 2012, 21:50

Woman in Black 2012 - 6/10 , Harry Potter ima jedan izraz lica kaj god mu se događalo

Asfodel

Post by Asfodel » 25 Apr 2012, 22:00

Vermillion wrote:Woman in Black 2012 - 6/10 , Harry Potter ima jedan izraz lica kaj god mu se događalo
Joj ja jedva čekam da ovo gledam

@Cat - napiši mi tko je seksej lik iz Ginger da ne moram guglat svakog s imdba
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

john_constantine

Post by john_constantine » 25 Apr 2012, 22:10

ma to misli na onog indijanca koji baca sjekiru...
Michel puši karu.

ZeroX

Post by ZeroX » 25 Apr 2012, 22:13

Pontypool (2008)- 5,5/10

film je počeo odlično. prvih pol sata su mi bili genijalni. ne sjećam se kad me zadnji put neki film toliko uznemirio. Ali onda se naglo dogodi jedan trenutak nakon kojeg sve ode kvragu. Počinje izredavanja nelogičnih scena, neuvjerljivih reakcija, užasnih dijaloga, loše glume. Redatelj je toliko želio prenjeti tu svoju bezveznu i isfuranu poruku da je zapostavio sve ostale aspekte filma. moglo je biti puno bolje.
"The fear of blood tends to create fear for the flesh."

Michel

Post by Michel » 25 Apr 2012, 22:47

House of 9 - e ljudi, jel gledao ko ovo sranje? :lol: :lol: smijao sam se pola filma koliko je ovo loše. Pokušava biti ozbiljno, ali tako loše napravljeno. Imamo 9 ljudi koji su zarobljeni u toj neprobojnoj kući. Denis Hooper kao svećenik :lol: uglavnom, tako loša psihološka strana likova je nešto preloše. Vidimo odmah da pokušavaju naći izlaz, ali ništa od toga. I to je to, u ostatku većeri, idućeg dana jedu i uživaju slušajući muziku te plešu i zabavljaju se :lol: :lol: ono, WTF?!?! I onda kreće kao neka kvazi promjena likova na lošu stranu. Uglavnom, moraju se ubiti i kada jedan ostane, dobiva 5 milijuna dolara. Uglavnom, kad imate lošu glumu hoopera, onda možete zamisliti kako glume ostali. Onaj francuz, majko mila :lol: jedino što spašava ovaj film je kraj. Kraj ej zbilja epic :supz: 3/10
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"

hitman_4

Post by hitman_4 » 26 Apr 2012, 00:47

Michel wrote:House of 9 - e ljudi, jel gledao ko ovo sranje? :lol: :lol: smijao sam se pola filma koliko je ovo loše. Pokušava biti ozbiljno, ali tako loše napravljeno. Imamo 9 ljudi koji su zarobljeni u toj neprobojnoj kući. Denis Hooper kao svećenik :lol: uglavnom, tako loša psihološka strana likova je nešto preloše. Vidimo odmah da pokušavaju naći izlaz, ali ništa od toga. I to je to, u ostatku većeri, idućeg dana jedu i uživaju slušajući muziku te plešu i zabavljaju se :lol: :lol: ono, WTF?!?! I onda kreće kao neka kvazi promjena likova na lošu stranu. Uglavnom, moraju se ubiti i kada jedan ostane, dobiva 5 milijuna dolara. Uglavnom, kad imate lošu glumu hoopera, onda možete zamisliti kako glume ostali. Onaj francuz, majko mila :lol: jedino što spašava ovaj film je kraj. Kraj ej zbilja epic :supz: 3/10

:zubifale:
Image

Image

Image

blindgod

Post by blindgod » 26 Apr 2012, 01:23

The strangers solidan "house invasion", fora je vidjeti Liv Tyler u ovim vodama :supz: ima dosta dobrih "bu!" scena. stranci su dobro osmišljeni. scena sa gramofonom je prejaka!

metallicat

Post by metallicat » 26 Apr 2012, 18:00

Asfodel wrote:
Vermillion wrote:Woman in Black 2012 - 6/10 , Harry Potter ima jedan izraz lica kaj god mu se događalo

SpoilerShow
Image
Image
ImageNathaniel Arcand
:mrgreen: :mrgreen:
Image

metallicat

Post by metallicat » 26 Apr 2012, 18:01

blindgod wrote:The strangers solidan "house invasion", fora je vidjeti Liv Tyler u ovim vodama :supz: ima dosta dobrih "bu!" scena. stranci su dobro osmišljeni. scena sa gramofonom je prejaka!
opet je oriđiđi bolje :butthead: :mrgreen:
Image

jigsaw

Post by jigsaw » 27 Apr 2012, 00:44

Madman (1982) - 3/5, iako sam tijekom gledanja uočio dosta toga krivog i dobrog, možemo reći da sam se dobro zabavio gledajući ovaj 80's slasherčić. Unatoč svojim slabostima, mislim da je Madman pokupio i dosta vrlina iz ranijih slashera i fino ih upakovao u tada originalnu priču.

Wheel Smith

Post by Wheel Smith » 27 Apr 2012, 02:49

jigsaw wrote:Madman (1982) - 3/5, iako sam tijekom gledanja uočio dosta toga krivog i dobrog, možemo reći da sam se dobro zabavio gledajući ovaj 80's slasherčić. Unatoč svojim slabostima, mislim da je Madman pokupio i dosta vrlina iz ranijih slashera i fino ih upakovao u tada originalnu priču.
malo si prestrog za prom night :wink:
:supz: :supz:

john_constantine

Post by john_constantine » 27 Apr 2012, 05:03

metallicat wrote:
Asfodel wrote:

SpoilerShow
Image
Image
ImageNathaniel Arcand
:mrgreen: :mrgreen:
i dalje mislim da ima jezovito lice :zubifale:
Michel puši karu.

popayy

Post by popayy » 27 Apr 2012, 10:12

The hills Have Eyes ( 1977 )

Original. Dobar, što još reći.

Victor Crowley

Post by Victor Crowley » 27 Apr 2012, 10:22

jigsaw wrote:Madman (1982) - 3/5, iako sam tijekom gledanja uočio dosta toga krivog i dobrog, možemo reći da sam se dobro zabavio gledajući ovaj 80's slasherčić. Unatoč svojim slabostima, mislim da je Madman pokupio i dosta vrlina iz ranijih slashera i fino ih upakovao u tada originalnu priču.
Ali pjesmice su zakon, jelda? :D

jigsaw

Post by jigsaw » 27 Apr 2012, 11:13

Victor Crowley wrote:
Ali pjesmice su zakon, jelda? :D
Odlična glazba :)

Post Reply