Koji ste horror zadnji gledali?
- Vermillion
Re: Koji ste horror zadnji gledali?
Woman in Black 2012 - 6/10 , Harry Potter ima jedan izraz lica kaj god mu se događalo
- Asfodel
Joj ja jedva čekam da ovo gledamVermillion wrote:Woman in Black 2012 - 6/10 , Harry Potter ima jedan izraz lica kaj god mu se događalo
@Cat - napiši mi tko je seksej lik iz Ginger da ne moram guglat svakog s imdba
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- john_constantine
ma to misli na onog indijanca koji baca sjekiru...
Michel puši karu.
- ZeroX
Pontypool (2008)- 5,5/10
film je počeo odlično. prvih pol sata su mi bili genijalni. ne sjećam se kad me zadnji put neki film toliko uznemirio. Ali onda se naglo dogodi jedan trenutak nakon kojeg sve ode kvragu. Počinje izredavanja nelogičnih scena, neuvjerljivih reakcija, užasnih dijaloga, loše glume. Redatelj je toliko želio prenjeti tu svoju bezveznu i isfuranu poruku da je zapostavio sve ostale aspekte filma. moglo je biti puno bolje.
film je počeo odlično. prvih pol sata su mi bili genijalni. ne sjećam se kad me zadnji put neki film toliko uznemirio. Ali onda se naglo dogodi jedan trenutak nakon kojeg sve ode kvragu. Počinje izredavanja nelogičnih scena, neuvjerljivih reakcija, užasnih dijaloga, loše glume. Redatelj je toliko želio prenjeti tu svoju bezveznu i isfuranu poruku da je zapostavio sve ostale aspekte filma. moglo je biti puno bolje.
"The fear of blood tends to create fear for the flesh."
- Michel
House of 9 - e ljudi, jel gledao ko ovo sranje?
smijao sam se pola filma koliko je ovo loše. Pokušava biti ozbiljno, ali tako loše napravljeno. Imamo 9 ljudi koji su zarobljeni u toj neprobojnoj kući. Denis Hooper kao svećenik
uglavnom, tako loša psihološka strana likova je nešto preloše. Vidimo odmah da pokušavaju naći izlaz, ali ništa od toga. I to je to, u ostatku većeri, idućeg dana jedu i uživaju slušajući muziku te plešu i zabavljaju se
ono, WTF?!?! I onda kreće kao neka kvazi promjena likova na lošu stranu. Uglavnom, moraju se ubiti i kada jedan ostane, dobiva 5 milijuna dolara. Uglavnom, kad imate lošu glumu hoopera, onda možete zamisliti kako glume ostali. Onaj francuz, majko mila
jedino što spašava ovaj film je kraj. Kraj ej zbilja epic
3/10

"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"
- hitman_4
Michel wrote:House of 9 - e ljudi, jel gledao ko ovo sranje?![]()
smijao sam se pola filma koliko je ovo loše. Pokušava biti ozbiljno, ali tako loše napravljeno. Imamo 9 ljudi koji su zarobljeni u toj neprobojnoj kući. Denis Hooper kao svećenik
uglavnom, tako loša psihološka strana likova je nešto preloše. Vidimo odmah da pokušavaju naći izlaz, ali ništa od toga. I to je to, u ostatku većeri, idućeg dana jedu i uživaju slušajući muziku te plešu i zabavljaju se
![]()
ono, WTF?!?! I onda kreće kao neka kvazi promjena likova na lošu stranu. Uglavnom, moraju se ubiti i kada jedan ostane, dobiva 5 milijuna dolara. Uglavnom, kad imate lošu glumu hoopera, onda možete zamisliti kako glume ostali. Onaj francuz, majko mila
jedino što spašava ovaj film je kraj. Kraj ej zbilja epic
3/10

- blindgod
The strangers solidan "house invasion", fora je vidjeti Liv Tyler u ovim vodama
ima dosta dobrih "bu!" scena. stranci su dobro osmišljeni. scena sa gramofonom je prejaka!

- metallicat
Asfodel wrote:Joj ja jedva čekam da ovo gledamVermillion wrote:Woman in Black 2012 - 6/10 , Harry Potter ima jedan izraz lica kaj god mu se događalo
@Cat - napiši mi tko je seksej lik iz Ginger da ne moram guglat svakog s imdba
SpoilerShow

- metallicat
opet je oriđiđi boljeblindgod wrote:The strangers solidan "house invasion", fora je vidjeti Liv Tyler u ovim vodamaima dosta dobrih "bu!" scena. stranci su dobro osmišljeni. scena sa gramofonom je prejaka!

- jigsaw
Madman (1982) - 3/5, iako sam tijekom gledanja uočio dosta toga krivog i dobrog, možemo reći da sam se dobro zabavio gledajući ovaj 80's slasherčić. Unatoč svojim slabostima, mislim da je Madman pokupio i dosta vrlina iz ranijih slashera i fino ih upakovao u tada originalnu priču.
-
malo si prestrog za prom nightjigsaw wrote:Madman (1982) - 3/5, iako sam tijekom gledanja uočio dosta toga krivog i dobrog, možemo reći da sam se dobro zabavio gledajući ovaj 80's slasherčić. Unatoč svojim slabostima, mislim da je Madman pokupio i dosta vrlina iz ranijih slashera i fino ih upakovao u tada originalnu priču.

:supz: :supz:
- john_constantine
i dalje mislim da ima jezovito licemetallicat wrote:Asfodel wrote:Joj ja jedva čekam da ovo gledamVermillion wrote:Woman in Black 2012 - 6/10 , Harry Potter ima jedan izraz lica kaj god mu se događalo
@Cat - napiši mi tko je seksej lik iz Ginger da ne moram guglat svakog s imdbaSpoilerShow
Nathaniel Arcand
![]()

Michel puši karu.
- popayy
The hills Have Eyes ( 1977 )
Original. Dobar, što još reći.
Original. Dobar, što još reći.
- Victor Crowley
Ali pjesmice su zakon, jelda?jigsaw wrote:Madman (1982) - 3/5, iako sam tijekom gledanja uočio dosta toga krivog i dobrog, možemo reći da sam se dobro zabavio gledajući ovaj 80's slasherčić. Unatoč svojim slabostima, mislim da je Madman pokupio i dosta vrlina iz ranijih slashera i fino ih upakovao u tada originalnu priču.

- jigsaw
Odlična glazbaVictor Crowley wrote:Ali pjesmice su zakon, jelda?jigsaw wrote:Madman (1982) - 3/5, iako sam tijekom gledanja uočio dosta toga krivog i dobrog, možemo reći da sam se dobro zabavio gledajući ovaj 80's slasherčić. Unatoč svojim slabostima, mislim da je Madman pokupio i dosta vrlina iz ranijih slashera i fino ih upakovao u tada originalnu priču.