Koji ste horror zadnji gledali?
-
Re: Koji ste horror zadnji gledali?
onda drugačije ocjenjujemo filmove...ja na prvo mjesto stavljam OSOBNI doživljaj film i zato mi je npr u top 10 svih vremena teenage mutant ninja turtles: secret of the ooze iako tehnički to nije kvalitetan film već zajebancija i sprdačina...ne želim nikada procjenjivati filmove po tome kako ih kritika ocjenjuje jer tko je zaista kompetentan dati ocjenu bilo kojem filmu? ako nešto voliš, to je velika ocjena, zar ne? pusti glumu, kameru, stil, redatelja, radnju, itd
This is the Zodiac speaking.
- Liske
popayy wrote:Gledao zadnjih 30 minuta Komodo vs Cobra iz 2005. Isuse, bolje da sam 30 minuta buljio u zid.
Boa protiv Pitona je masterpis u usporedbi s ovim.
Meni i prijatelju je taj film bio toliko dosadan da smo brojali koliko je metaka ispalio onaj tip bez mjenjanja sanzera, otprilike je bilo 500 i onda je rekao da bi trebao promjenit, te je ispucao jos 250 (mjenjanje sanzera nikad nije prikazano)
"Najmilostivija stvar na svetu, po meni, je nemogucnost ljudskog uma je da poveze i razume sopstveni sadrzaj."
-H. P. Lovecraft-
-H. P. Lovecraft-
- Michel
Don't Be Afraid of the Dark - stvarno je ovo sranje od filma. Jeobte Del Toro i njegove glupave bajke. Ok, nije on režirao, ali je scenarist ovog filma. I opet se i kod režije vidi njegov potpis. Baš blesavo, nimalo strašno, jezovito. Ona mala gmizava stvorenja izgledaju glupasto i njihovi glasovi
Katie "ne zna glumit" Holmes i njezin lik
mala isto. Jedina misterija mi je Perace. što on ovdje radi 2/10

"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"
- Victor Crowley
Underworld: Awakening, stvarno predobar film. Nijedan nastavak dosad me ninje razočarao.
Whisper, nije ni on loš. Ima onih spooky scena koje volim samo su mogli malo bolje razraditi radnju, ostalo sve dobro.
Whisper, nije ni on loš. Ima onih spooky scena koje volim samo su mogli malo bolje razraditi radnju, ostalo sve dobro.
- Michel
DeadHeads - zombiji koji pričaju
zabavna horor komedija s lošom glumom i lošim forama, ali zabavno je. 5.5/10

- Michel
The Dead (2010) - ovo bi bilo odlično da nema loše glume, pogotovo glavnog glumca. Dijalozi su nekako preobični, glupavi iako ih i nema puno. Sve ostalo je odlično napravljeno i jako sam zadovoljan. Zombiji su mi super, jedni od bojlih koje sam vidio na filmu. Bez ikakve šminke. Kosti im vire, krvavi, jako spori i brutalni. Atmosfera u pustinji jako puno doprinosi ovakvom filmu. Također, nekoliko zbilja originalnih scena po kojima ću pamtiti ovaj film. 7.5/10
- dragonheart
Meni dan danas nevjerojatno kako su fajt koreografije jebeno izvedene u sva 3 nastavka. One lineri frcaju sve u 16, šta se tu ima ne voljeti ? Sve je odlično.Potpis.filmofil wrote:onda drugačije ocjenjujemo filmove...ja na prvo mjesto stavljam OSOBNI doživljaj film i zato mi je npr u top 10 svih vremena teenage mutant ninja turtles: secret of the ooze iako tehnički to nije kvalitetan film već zajebancija i sprdačina...ne želim nikada procjenjivati filmove po tome kako ih kritika ocjenjuje jer tko je zaista kompetentan dati ocjenu bilo kojem filmu? ako nešto voliš, to je velika ocjena, zar ne? pusti glumu, kameru, stil, redatelja, radnju, itd
It's not who I am underneath...
...but what I do that defines me.
http://dragonheart.blog.hr/
...but what I do that defines me.
http://dragonheart.blog.hr/
- hitman_4
Mientras duermes (2011) - odličan film.ok nije tipični horror,više thriller/horror što je genijalan spoj.
9.5/10
9.5/10

- Michel
Pa da, onda def. drugačije ocjenjujemo filmove. Što je u redu, bilo bi glupo da svako razmišlja istofilmofil wrote:onda drugačije ocjenjujemo filmove...ja na prvo mjesto stavljam OSOBNI doživljaj film i zato mi je npr u top 10 svih vremena teenage mutant ninja turtles: secret of the ooze iako tehnički to nije kvalitetan film već zajebancija i sprdačina...ne želim nikada procjenjivati filmove po tome kako ih kritika ocjenjuje jer tko je zaista kompetentan dati ocjenu bilo kojem filmu? ako nešto voliš, to je velika ocjena, zar ne? pusti glumu, kameru, stil, redatelja, radnju, itd

Meni ti je dosta važno ovo boldano u tvom postu i jednostavno ne mogu to pustiti samo tako. Pa tako koliko znam većina ocjenjuje. Recimo, ima stvarno loših filmova koji bi i tebi bili stvarno loši. Recimo onaj Megashark vs octopus. Baš ono, katastrofa, ali ja to volim. Prvoklasna zabava uz društvo

Uglavnom, kužimo se. Moju ljubav, osjećaje prema fridayu 13 i sličnim filmovima neće nikakva ocjena izmijeniti ma koliko bila mala. I sigurno ću ih svrstati među najdraže filmove. Najbolje nikako. Najbolji su mi baš oni koji sadrže sve ovo boldano

- Michel
Killer Klowns from Outer Space - prvi put gledao ovo
znao sam sve o filmu jer sam čuo dosta puta da je kultan i da je jedna od najboljih horor komedija 80-ih i sad nakon pogledanog mogu se složiti s tim. Klauni izgledaju odlično. U isto vrijeme smiješni i zastrašujuće. Ona scena s klinkom pa kad ju zove. Bolesno dobra scena
ili onaj njihov pas
prvoklasna zabava 7/10

- jigsaw
Prom Night (1980) - 2,5/5, totalno razočarenje. Prvih 60 minuta mi je najduže prolazilo, jebeni užas, predugo upoznavanje s likovima, monotona radnja, tek zadnjih pola sata dobijemo nešto više od prosjeka. Užasno sam ljut na film, a ne znam zašto 

-
The Ward(2010)-
6/10, i to samo zbog plavusice.
6/10, i to samo zbog plavusice.

- Michel
Solstice - 5 tinejđera, vikendica, party. Sve je upućivalo na zabavan slasher kad ono, moj omiljeni podžanr, ghost horor. I da, film je sranje
nema nikakve atmosfere, misterija je bezveze, gluma loša i iritantna. Ima nekakav jadan twist na kraju koji je uvreda za moždane vijuge. Jedino što je dobro je izgled duha kojeg inače ne volim kad se vidi u cjelosti, ali ovdje je ok. 4/10

- popayy
Ma totalno bezveze, pogledao sam ga kad je izašao i mislim da se apsolutno ništa ne sjećam, toliko o tome.Michel wrote:Solstice - 5 tinejđera, vikendica, party. Sve je upućivalo na zabavan slasher kad ono, moj omiljeni podžanr, ghost horor. I da, film je sranjenema nikakve atmosfere, misterija je bezveze, gluma loša i iritantna. Ima nekakav jadan twist na kraju koji je uvreda za moždane vijuge. Jedino što je dobro je izgled duha kojeg inače ne volim kad se vidi u cjelosti, ali ovdje je ok. 4/10
- DakotaSkye
the ugly (1997) - not bad
"We survive by remembering but sometimes we survive by forgetting."