Koji ste horror zadnji gledali?
- Josef K
Re: Koji ste horror zadnji gledali?
Meni je dobar isto. I nije mi strašan nego simpatičan 

- Michel
Vidiš, što su ukusi
meni je Poltergeist odličan horor. Pun legendarnih scena i odlične horor atmosfere + ona baba s onim glasom
The Innocents - odličan horor iz 60-ih. Po meni onaj klinac je u rangu onog Damiena iz Omena. Baš jeziv, bolestan malo. Oni poljupci
Atmosfera prekrasna, duhovi također. 9/10

The Innocents - odličan horor iz 60-ih. Po meni onaj klinac je u rangu onog Damiena iz Omena. Baš jeziv, bolestan malo. Oni poljupci

SpoilerShow
mislim na kinca i Deborah. Za to vrijeme i danas je malo šok.
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"
- Wendigo
Kakvog klauna? Ne sjecam ga se..filmofil wrote:poultergeist loš film?come on, sad ga ne želim više nikad reprizirati jer sam imao noćne more od onog klauna i to je baš lijepa uspomena iz djetinjstva

- john_constantine
Wendigo wrote:Kakvog klauna? Ne sjecam ga se..filmofil wrote:poultergeist loš film?come on, sad ga ne želim više nikad reprizirati jer sam imao noćne more od onog klauna i to je baš lijepa uspomena iz djetinjstva
SpoilerShow

Michel puši karu.
- Liske
I Saw The Devil - poslije Oldboya ocekivao sam vise, no u svakom slucaju nije za baciti 7/10
"Najmilostivija stvar na svetu, po meni, je nemogucnost ljudskog uma je da poveze i razume sopstveni sadrzaj."
-H. P. Lovecraft-
-H. P. Lovecraft-
- popayy
Ne kužim, što poslije Olboya ??? Radi jednog glumca.Liske wrote:I Saw The Devil - poslije Oldboya ocekivao sam vise, no u svakom slucaju nije za baciti 7/10
- john_constantine
tema osvete + glumac.popayy wrote:Ne kužim, što poslije Olboya ??? Radi jednog glumca.Liske wrote:I Saw The Devil - poslije Oldboya ocekivao sam vise, no u svakom slucaju nije za baciti 7/10
Michel puši karu.
- popayy
Tako bi jedno 50-ak azijskih filmova ( različitih žanrova ) od 2003. na ovamo popljuvao uspoređujući ih s Parkovom osvetničkom trilogijom. Mislim kako je kod I Saw The Devil glavni razlog usporedbe Min-sik Choi u glavnoj ulozi. Što je po meni totalno bezveze.john_constantine wrote:tema osvete + glumac.popayy wrote:Ne kužim, što poslije Olboya ??? Radi jednog glumca.Liske wrote:I Saw The Devil - poslije Oldboya ocekivao sam vise, no u svakom slucaju nije za baciti 7/10
-
a možda mu je oldboy toliko digao standarde za korejske filmove slične tematike da je jednostavno očekivao više
iako se slažem da je glupo ulazit u gledanje nekog filma na taj način

This is the Zodiac speaking.
- Liske
filmofil wrote:a možda mu je oldboy toliko digao standarde za korejske filmove slične tematike da je jednostavno očekivao višeiako se slažem da je glupo ulazit u gledanje nekog filma na taj način
Upravo to, samo nisam ulazio u ovaj film sa Oldboyem u glavi, samo sam ocekivao bolji twist od istog rezisera, no daleko od toga da je los film naprotiv....
"Najmilostivija stvar na svetu, po meni, je nemogucnost ljudskog uma je da poveze i razume sopstveni sadrzaj."
-H. P. Lovecraft-
-H. P. Lovecraft-
- john_constantine
nije isti režiser...Njih dvojica su snimala drugačije filmove.Liske wrote:filmofil wrote:a možda mu je oldboy toliko digao standarde za korejske filmove slične tematike da je jednostavno očekivao višeiako se slažem da je glupo ulazit u gledanje nekog filma na taj način
Upravo to, samo nisam ulazio u ovaj film sa Oldboyem u glavi, samo sam ocekivao bolji twist od istog rezisera, no daleko od toga da je los film naprotiv....
Michel puši karu.
- Liske
Sta li sam ja onda citao online ccc, eto ispa covjek glup ni kriv ni duzanjohn_constantine wrote:nije isti režiser...Njih dvojica su snimala drugačije filmove.Liske wrote:filmofil wrote:a možda mu je oldboy toliko digao standarde za korejske filmove slične tematike da je jednostavno očekivao višeiako se slažem da je glupo ulazit u gledanje nekog filma na taj način

-H. P. Lovecraft-
-H. P. Lovecraft-
-
Aliens (1986) - odličan nastavak aliena,nabijen akcijom sa odličnom vivericom u glavnoj ulozi,9/10
The Devil Inside - dosta brutanih i jezivih scena,veliki plus,ali prejadan kraj i potpuno glup način na 5/10
The Devil Inside - dosta brutanih i jezivih scena,veliki plus,ali prejadan kraj i potpuno glup način na
SpoilerShow
koji se demon prebacivao iz jedne u drugu osobu
- jigsaw
Terror Train (1980) - 3/5, i dalje mislim da je film zaslužio ovakvu ocjenu, ima dosta rupa, nelogičnih scena i neprofesionalnih momenata, ali opet nije ni toliko loš. U najmanju ruku mi je bio zabavan, te cijelo vrijeme iščekujete neke dobre scene u vlaku, no međutim, većina toga je ostala samo u zamišljanju i teoriji. Moglo je puno bolje...ali je moglo i gore.
- Wendigo
the woman in black (2012)
jako ugodno iznenađenje - 4/5
jako ugodno iznenađenje - 4/5