Koji ste horror zadnji gledali?
- alecto
Re: Koji ste horror zadnji gledali?
the devil inside - ostavio je dojam, iako nije neko remek djelo. volim filmove te tematike i svidio mi se način na koji je prikazana.
we are such stuff as dreams are made on
- Sammy
Apollo 18 (2011) - Puno bolje od očekivanog. Jako dobra kamera, prigodna tjeskobna atmosfera, solidno trajanje i orginalna ideja. - 7/10
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
- boyko
The Ward (2010) - slabo.twist milijun put već viđen.. 5/10
The Human Centipede II (Full Sequence) (2011) - bolesno smiješan. umiral sam na nekim scenama
6/10
The Human Centipede II (Full Sequence) (2011) - bolesno smiješan. umiral sam na nekim scenama

''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
- Asfodel
Sveto mesto - jako atmosferično i posebno iskustvo koje sam trebala i prije gledati 

I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- Decadentor
Asfodel wrote:Sveto mesto - jako atmosferično i posebno iskustvo koje sam trebala i prije gledati

- Wendigo
ovo je u planu već godinama.Asfodel wrote:Sveto mesto - jako atmosferično i posebno iskustvo koje sam trebala i prije gledati
- xEdgex
Upravo pogledao. Totalnijeba wrote:Botched - jebeno dobar i zanimljiv film. Nakon 15 minuta sam mislio da je riječ o sranju od filma, kad ono ispalo jedan od boljih i zanimljivih horor/komedija koje sam gledao. Svakako se isplati pogledati film, bolestan je i dopadljiv na svoj poseban način.

" All the animals come out at night - whores, skunk pussies, buggers, queens, fairies, dopers, junkies, sick, venal. Someday a real rain will come and wash all this scum off the streets. "
- Decadentor
Jebemti sad me zanimaxEdgex wrote:Upravo pogledao. Totalnijeba wrote:Botched - jebeno dobar i zanimljiv film. Nakon 15 minuta sam mislio da je riječ o sranju od filma, kad ono ispalo jedan od boljih i zanimljivih horor/komedija koje sam gledao. Svakako se isplati pogledati film, bolestan je i dopadljiv na svoj poseban način.haos
+ jako sexy crnka

- xEdgex
Kako nas je lagano navuci; ima klanja, ima zena - KUPUJEM ! Pa makar umirao od gladiDecadentor wrote:Jebemti sad me zanimaxEdgex wrote:Upravo pogledao. Totalnijeba wrote:Botched - jebeno dobar i zanimljiv film. Nakon 15 minuta sam mislio da je riječ o sranju od filma, kad ono ispalo jedan od boljih i zanimljivih horor/komedija koje sam gledao. Svakako se isplati pogledati film, bolestan je i dopadljiv na svoj poseban način.haos
+ jako sexy crnka
![]()

" All the animals come out at night - whores, skunk pussies, buggers, queens, fairies, dopers, junkies, sick, venal. Someday a real rain will come and wash all this scum off the streets. "
-
samo pogledaj, nećeš se razočaratDecadentor wrote:Jebemti sad me zanimaxEdgex wrote:Upravo pogledao. Totalnijeba wrote:Botched - jebeno dobar i zanimljiv film. Nakon 15 minuta sam mislio da je riječ o sranju od filma, kad ono ispalo jedan od boljih i zanimljivih horor/komedija koje sam gledao. Svakako se isplati pogledati film, bolestan je i dopadljiv na svoj poseban način.haos
+ jako sexy crnka
![]()
film je jebeni kaos i jako dobra zajebancija
-
Moze li na PM link za skidanje? Nigde ne mogu da nadjem film...Asfodel wrote:Sveto mesto - jako atmosferično i posebno iskustvo koje sam trebala i prije gledati

- Victor Crowley
Night of the Dribbler 

- Michel
Twin Peaks: Fire Walk with Me - tko je ubio Lauru Palmer? Razmišljao sam gdje da ga stavim, ipak ovdje. Ima def. horor scena, horor atmosferu. Dugo sam odgađao ovaj film, seriju pogledao davnih godina. Hm, Laura je ovdje baš bitch
narkomanka i što sve ne. Cooper se jako malo pojavljuje. Zanimljivo je bilo gledati taj zadnji tjedan prije ubojstva. Lijepo se je bilo muzike sjetiti, pogotovo u onim emotivnim trenucima. 7/10

"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"
- Decadentor
Botched -
dafuq??
Dosta zanimljiv i humoristican, jednom ce se gledat s ekipom 

- xEdgex
Nakon 4 godine Cannibal Holocaust opet. Drago mi je da sam mu opet dao priliku, jer sam sada definitivno vidio sta lezi ispod svih tih gore scena.