Koji ste horror zadnji gledali?
- Lumatev
Re: Koji ste horror zadnji gledali?
ATM (2012)
Baš kao što je neko ranije napisao, solidan film ali definitivno nešto nedostaje.
Gluma je prilično dobra, a interesantan je zaplet, zapravo mesto na kome se skoro ceo film odvija.
Baš kao što je neko ranije napisao, solidan film ali definitivno nešto nedostaje.
Gluma je prilično dobra, a interesantan je zaplet, zapravo mesto na kome se skoro ceo film odvija.
- hitman_4
-
"the hamiltons"
jako dobar.svi elementi filma su dobri,osim sto su fakat trebali pojasniti pricu malo bolje.
7/10
jako dobar.svi elementi filma su dobri,osim sto su fakat trebali pojasniti pricu malo bolje.
7/10
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!
- Decadentor
Pit and the Pendulum (1961) - Fora film iako sam ocekivao vise i nesto drukcije (klasicnu ekranizaciju price), atmosfera tu, vincent tu, sve je tu
7/10

- cactus
ATM (2012)
Gledljivo sa dobrom idejom ali nedorađenim scenarijem,solidnom glumon i nekoliko napetih trenutaka. Dovoljno za zabavu. 7/10
Gledljivo sa dobrom idejom ali nedorađenim scenarijem,solidnom glumon i nekoliko napetih trenutaka. Dovoljno za zabavu. 7/10
Taktika je kad znaš što da radiš kad nešto može da se uradi.
Strategija je kad znaš šta da radiš kad ništa ne može da se uradi.
Strategija je kad znaš šta da radiš kad ništa ne može da se uradi.
-
tako nešto sam i ja mislio, ali imam osjećaj da nedostaje nečega u filmucactus wrote:ATM (2012)
- Victor Crowley
Saw III, nije loš.
- Michel
The Devil's Rock - pravo malo iznenađenje od filma. Obožavam demone u hororima. Atmosfera super, klaustrofobija na vrhuncu, malo likova, odlično zadnje ubojstvo, ma stvarno biser među tim hororima 8/10
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"
- klompa
The Devil' s Ground
grupa studenata ide u šumu...ajde, ovaj put imaju neki razlog, a da nije opijanje i drogiranje.
priča mi se čak i sviđala. za razliku od rednecka, gluma studenata je ok, nije da ih zamrziš nakon 10 minuta filma.
sve mi je bilo ok s obzirom da nisam očekivao puno od filma, ali na kraju su stvarno malo pretjerali s "iznenađenjima". nekad stvarno važi manje je više. ubojica nije za pamćenje, ubojstva su "prepristojna", ali mi je ok što su mu uz mačetu dodali i pušku u ruke
šteta za kraj, ali za mene nije neko smeće od filma, možda zato jer patim na ovakve filmove. za ubit sat i pol, bez razmišljanja i prevelikih očekivanja
grupa studenata ide u šumu...ajde, ovaj put imaju neki razlog, a da nije opijanje i drogiranje.
priča mi se čak i sviđala. za razliku od rednecka, gluma studenata je ok, nije da ih zamrziš nakon 10 minuta filma.
sve mi je bilo ok s obzirom da nisam očekivao puno od filma, ali na kraju su stvarno malo pretjerali s "iznenađenjima". nekad stvarno važi manje je više. ubojica nije za pamćenje, ubojstva su "prepristojna", ali mi je ok što su mu uz mačetu dodali i pušku u ruke

- popayy
I'll Always Know What You Did Last Summer ( 2006 )
Ovo je toliko bezveze da je to za plakati. Ali rasplet, ajde trunčica pozitivnosti.
Ovo je toliko bezveze da je to za plakati. Ali rasplet, ajde trunčica pozitivnosti.
-
I ja pogledao "ATM";film je stvarno aktualan,trebalo bi topic otvorit...
vrlo dobar!
zanimljiva prica,mjesto radnje,fina doza crnog humora,poprilicno napet,dobro prikazana bezizlazna situacija,villian totalni sadisticki ludjak.doduse ima dosta kliseja+sto su trebali (bolje) pojasniti zasto to radi,jer ni sami kraj nisam skontao bas.
7,5/10

vrlo dobar!
zanimljiva prica,mjesto radnje,fina doza crnog humora,poprilicno napet,dobro prikazana bezizlazna situacija,villian totalni sadisticki ludjak.doduse ima dosta kliseja+sto su trebali (bolje) pojasniti zasto to radi,jer ni sami kraj nisam skontao bas.
7,5/10
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!
- Michel
Dark Souls - Norveški horor, katastrofa. Premotavao sam neke dijelove. Ni A od atmosfere, gluma očajna, baš loše 2/10
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"
- popayy
ATM - ajde nije loše ali ništa više od toga. Malo previše rupa i situacija koje živciraju ali bar nije dosadan u tih 80 min. I nisam skužio kraj ako se ima što za skužit.
-
Botched - jebeno dobar i zanimljiv film. Nakon 15 minuta sam mislio da je riječ o sranju od filma, kad ono ispalo jedan od boljih i zanimljivih horor/komedija koje sam gledao. Svakako se isplati pogledati film, bolestan je i dopadljiv na svoj poseban način.