REC 2 - dvojku tek jučer pogledao. Dobar no nema više one napetosti iz prvog dijela. Bilo mi je nekako kroz jedno uho nutra, kroz drugo van 6/10
Koji ste horror zadnji gledali?
- Michel
Re: Koji ste horror zadnji gledali?
Baš čudan ukus imaš
al dobro, to je stvarno stvar ukusa i o tome se ne raspravlja. Al evo, ti si prva koja kaže da su 1. i 2. dio iza zadnja dva
REC 2 - dvojku tek jučer pogledao. Dobar no nema više one napetosti iz prvog dijela. Bilo mi je nekako kroz jedno uho nutra, kroz drugo van 6/10
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"
-
filmofil
meni je baš obrnuto...2,1,3,4alecto wrote:upravo pogledala četvorku, i poredala bi ovako: 4,3,1,2. s tim da su mi 3 i 4 tu negdje.
This is the Zodiac speaking.
- alecto
hvala?filmofil wrote:meni je baš obrnuto...2,1,3,4alecto wrote:upravo pogledala četvorku, i poredala bi ovako: 4,3,1,2. s tim da su mi 3 i 4 tu negdje.baš si weirdo
we are such stuff as dreams are made on
-
filmofil
ljubitelj bilo kojeg alien filma je moj prijatelj
inače, ko ti je ova preseksi žena na avataru?
inače, ko ti je ova preseksi žena na avataru?
This is the Zodiac speaking.
- alecto
- yaps
The Woman in Black (2012) 4/10 - Ja sam izgleda jedini, kome se ovaj film nije dopao. Ceo film mi je prošao u iščekivanju da vidim nešto, a nisam video ništa. Dopala mi se atmosfera u engleskom seocu i to je to, ostalo ništa. Za mušku ulogu mogli su da nadju nekog muškarca, a ne Daniela Radcliffe. Insidious (2010) je od ovih novijih sa temom duhova, bar za mene, za klasu iznad.
- Victor Crowley
Resident Evil - Apocalypse, nije loš previše.
- DeadDispatcher90
Near Dark... Iznimno ugodno iznenađenje. Vrijeme za skidanje ostalih klasika iz osamdesetih.
Revenge solves everything
- Sammy
Alien serijal - 7.25/10
SpoilerShow
Alien (1979) – inace ne volim SF-ove filmove, tj. uopce ih negledam, ali ovo mi je bilo odlicno. Pocetak malo prespor i prenaporan stim sci-fi forama, ali kasnije postaje sve napetije i napetije i pretvara se u pravi horror. Zadovoljan sam i iznenaden jer nisam puno ocekivao od SF-a – 9/10
Aliens(1986) - U rangu jedinice, ima odlične likove, dobru atmosferu, efekte, puno akcije, ali stvarno mi je bio predug. – 9/10
Alien³ (1992) - Dosta slabiji u odnosu na prva dva, dobro je počeo, ali postaje biti predosadan i nezanimljiv negdje oko sredine, ali imao je svoje trenutke koji su ga izvukli. – 6/10
Alien: Resurrection (1997) - Ovo je tako nepotreban nastavak. Uglavnom lošiji od svih dosad, ništ posebno. – 5/10
Aliens(1986) - U rangu jedinice, ima odlične likove, dobru atmosferu, efekte, puno akcije, ali stvarno mi je bio predug. – 9/10
Alien³ (1992) - Dosta slabiji u odnosu na prva dva, dobro je počeo, ali postaje biti predosadan i nezanimljiv negdje oko sredine, ali imao je svoje trenutke koji su ga izvukli. – 6/10
Alien: Resurrection (1997) - Ovo je tako nepotreban nastavak. Uglavnom lošiji od svih dosad, ništ posebno. – 5/10
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
- john_constantine
pa da... i mene čudi to... Očekivao bi da joj je dvojka loše sjela radi drugačije atmosfere i više akcije, a onda vidim četvorka na prvom mjestu. Ono, WTF? Meni je to, kao i većini, najlošiji nastavak usprkos genijalnoj ideji o Ripley i njezinom novom izdanju, ali prenaglašeni crni humor, bolesna atmosfera i njegov čudan stil...filmofil wrote:meni je baš obrnuto...2,1,3,4alecto wrote:upravo pogledala četvorku, i poredala bi ovako: 4,3,1,2. s tim da su mi 3 i 4 tu negdje.baš si weirdo
da, baš weirdo.
Michel puši karu.
- alecto
upravo ovo boldano mi se svidjelojohn_constantine wrote:pa da... i mene čudi to... Očekivao bi da joj je dvojka loše sjela radi drugačije atmosfere i više akcije, a onda vidim četvorka na prvom mjestu. Ono, WTF? Meni je to, kao i većini, najlošiji nastavak usprkos genijalnoj ideji o Ripley i njezinom novom izdanju, ali prenaglašeni crni humor, bolesna atmosfera i njegov čudan stil...filmofil wrote:meni je baš obrnuto...2,1,3,4alecto wrote:upravo pogledala četvorku, i poredala bi ovako: 4,3,1,2. s tim da su mi 3 i 4 tu negdje.baš si weirdo
da, baš weirdo.
cons ne volim ni ja tvoj ukus u filmovima pa neću tak reagirat na tvoje postove
i mir u svijetu. callac, sori na offtopičarenju.
- Decadentor
La noche del terror ciego (1972) aka Tombs of the blind dead - Film o "zombijima" koji me poprilicno iznenadio krajem 7/10
Btw cover <3
Btw cover <3

- john_constantine
alecto - nisam mislio weirdo radi ukusa, nego da voliš takve filmove čim ti je 4 i 3 na prvim mjestima, s obzirom da imaju baš takvu bolesnu atmosferu. 
Michel puši karu.
- dr_gonzo