Koji ste horror zadnji gledali?
-
Re: Koji ste horror zadnji gledali?
Underworld Awakening
dobra akcija, ali priča me nije pretjerano zanimala,
očekiva sam više
5.8/10
dobra akcija, ali priča me nije pretjerano zanimala,
očekiva sam više
5.8/10
-
The Cottage - konačno sam pogledao. Zanimljiv filmić, fora smisao za humor, glazba kroz film je dobra, lokacija snimanja i atmosfera totalno odgovaraju priči. Zadovaoljan sam pogledanim u svakom slučaju.
- xEdgex
Sauna - ne znam sta da kazem
Atmosfera/ugodjaj su me totalno drzali i tjerali da ga gledam do kraja. Jedino me je sama radnja malo sjebala; nisam mogao sve da pohvatam kako treba. Vjerujem da treba da prespavam i da vidim kako cu se sutra osjecati povodom ovoga filma.

Atmosfera/ugodjaj su me totalno drzali i tjerali da ga gledam do kraja. Jedino me je sama radnja malo sjebala; nisam mogao sve da pohvatam kako treba. Vjerujem da treba da prespavam i da vidim kako cu se sutra osjecati povodom ovoga filma.
" All the animals come out at night - whores, skunk pussies, buggers, queens, fairies, dopers, junkies, sick, venal. Someday a real rain will come and wash all this scum off the streets. "
- Decadentor
bas pogledo film i bas ovako nesto mislim o filmu (citaj ljen sam) 7.5/10jeba wrote:The Cottage - konačno sam pogledao. Zanimljiv filmić, fora smisao za humor, glazba kroz film je dobra, lokacija snimanja i atmosfera totalno odgovaraju priči. Zadovaoljan sam pogledanim u svakom slučaju.

-
Burke and Hare - simpa filmić... zna se šta se može očekivati od Pegga
-
"the shortcut"
dobar teen horror za ubiti vrijeme;nista "mudro",ali u nijednom trenu nije dosadan,par finih scena,te dobar twist na kraju.
6/10
dobar teen horror za ubiti vrijeme;nista "mudro",ali u nijednom trenu nije dosadan,par finih scena,te dobar twist na kraju.
6/10
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!
- dragonheart
Ghost Rider 2, 2.5-3/5 Uglavnom film ko film je ono čisto solidan.Ustvari meni barem puno bolji od prvog dijela (onaj Wes Bentley i njegovi demoni su mi bili toliko odvratno gej,emo i karikaturalni da je to za popizdit),ali ovdje su negativci way better,no nešto filmu ipak fali. Kako su redatelji Neveldine/Taylor (Crank 1,2 koji su genijalni,te gamer koji je otužno loš) naravno da je film vrlo maštovito snimljen,ima taj neki gritty filing u filmu. Priča ko priča nažalost ništa posebno,no nisam to ni očekivao... Sada pozitivne stvari : Nicolas Cage je luuuuuuuuuuuuuuuuuuud ajmeeeee i samo to vrijedi vidjeti u kinu,ima dobrih provala, dobar bad guy,vrlo zabavan Idris Elba i nešto sitno zaboravljenog Christopher Lamberta u ulozi svećenika.... Finalna akcija rastura...
U svakom slučaju vrijedi pogledati
U svakom slučaju vrijedi pogledati

It's not who I am underneath...
...but what I do that defines me.
http://dragonheart.blog.hr/
...but what I do that defines me.
http://dragonheart.blog.hr/
- Michel
House of the Wolf Man - posveta starim horor filmovima. Meni je bio poprilično dobar iako ima malu ocjenu i malo glasova, ali zanimljivo je bilo
The Crow - odličan dan danas
The Crow - odličan dan danas

"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"
-
Underworld: Awakening - nisam pretjerano oduševljen... očekujemo peti dio
- Sammy
Final Destination 5 (2011) - Ovo je bilo baš super. Odlično napravljeno, takav treba bit jedan mindless zabavni horror. Smrti su prebrutalne, onu prvu u dvorani nisam mogo vjerovat kako je prejebeno napravljena. Možda da mi je malo bila bolja nesreća na mostu, ali nema veze, dobro je i ovak. - 7/10
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
-
Salvage - očekivao sam više od ovoga, ali na kraju je ispalo razočarenje
- popayy
The Ruins ( 2008 ) - nije loše, početak me totalno zavarao, očekivao generični slasher/monster crap, kad ono 
SpoilerShow

- alecto
alien - bome dobar. čisto mi je neugodno kaj ih još nisam pogledala pa ovih dana planiram sva 4 

we are such stuff as dreams are made on
- Victor Crowley
I meni je ovaj film dobar.popayy wrote:The Ruins ( 2008 ) - nije loše, početak me totalno zavarao, očekivao generični slasher/monster crap, kad onoSpoilerShow

- Sammy
The Woman in Black (2012) - E ovo je bio jeben film. Nisam gledao original tako da nemogu sad uspoređivat, ali ono što sam vidio mi se itekako svidjelo. Stalna napetost i osjećaj nelagode, cimovi originalni i moram priznat da sam poskakivo svako malo te odlična atmosfera i glazba, odlično. Radcliffe rasturio iako mi baš ne paše za takvu ulogu. Uglavnom, ja sam prezadovoljan. - 9/10
Preporuka: ja bi ovo u kino išao gledat, tak da ak se dvoumite, kino..
Preporuka: ja bi ovo u kino išao gledat, tak da ak se dvoumite, kino..
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.