Koji ste horror zadnji gledali?
-
-
Re: Koji ste horror zadnji gledali?
Los ojos de Julia (Julia's eyes) - skroz dobro
- john_constantine
I Saw the Devil - Korejci definitivno rade najbolje filmove na temu osvete. Odlična priča s napetom radnjom i neočekivanim preokretom, sve do emotivnog završetka. Zastrašujuće scene nasilja, tema o osveti u kojoj više ne znaš tko je zapravo čudovište, i dosta akcije kroz cijeli film. Usprkos trajanju od 2 sata i 20 minuta, vrijeme prođe vrlo brzo. Jedino slaba razrada likova, ali vrhunsko, žestoko i teško ostvarenje. 5/5
Michel puši karu.
-
Grave Encounters - 7/10,odlični cimovi,bolje nego paranormalna aktivnost
-
http://www.imdb.com/title/tt1727358/
ODLIČAN!Vrlo ugodno iznenadenje s obzirom na nisku ocjenu.
Jedina mana je sto je donekle predvidljiv ali s obzirom na lokaciju i tijek radnje razumljivo.
8,5/10
ODLIČAN!Vrlo ugodno iznenadenje s obzirom na nisku ocjenu.
Jedina mana je sto je donekle predvidljiv ali s obzirom na lokaciju i tijek radnje razumljivo.
8,5/10
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!
-
Nine miles down - netko je napisao da je dobar, pa sam ga skinuo... mene nije pretjerano oduševio, iako... ideja je dosta dobra
- popayy
Definitivno jedan od najjačih filmove prošle godine. Ko ne pogledajohn_constantine wrote:I Saw the Devil - Korejci definitivno rade najbolje filmove na temu osvete. Odlična priča s napetom radnjom i neočekivanim preokretom, sve do emotivnog završetka. Zastrašujuće scene nasilja, tema o osveti u kojoj više ne znaš tko je zapravo čudovište, i dosta akcije kroz cijeli film. Usprkos trajanju od 2 sata i 20 minuta, vrijeme prođe vrlo brzo. Jedino slaba razrada likova, ali vrhunsko, žestoko i teško ostvarenje. 5/5

Inače pogledao The Woman i uglavnom sam zadovoljan.
-
Veliki sam ljubitelj korejanskih filmova, sve sto oni naprave, bilo to drama, komedija horor, sve mi leze is ve mi valja.john_constantine wrote:I Saw the Devil - Korejci definitivno rade najbolje filmove na temu osvete. Odlična priča s napetom radnjom i neočekivanim preokretom, sve do emotivnog završetka. Zastrašujuće scene nasilja, tema o osveti u kojoj više ne znaš tko je zapravo čudovište, i dosta akcije kroz cijeli film. Usprkos trajanju od 2 sata i 20 minuta, vrijeme prođe vrlo brzo. Jedino slaba razrada likova, ali vrhunsko, žestoko i teško ostvarenje. 5/5
- hitman_4
- Victor Crowley
The Gate II, nije razočarao.
- Fräulein Unbekann
Insidious. Baš mi je bio dobar 

- Victor Crowley
Alien. Malo se podsjetit klasike.
- Lumatev
Panic Button (2011)
Dobro za ubiti vreme i ništa više od toga.
Dobro za ubiti vreme i ništa više od toga.
- DeadDispatcher90
The Faculty... Prvi put gledao 1999e. Vraćao se kući iz škole (treći razred osnovne) i našao VHS doma... Ubacio u videorekorder, pogledao i oduševio se. Prvi put ga pogledao jučer nakon 12 godina.
Revenge solves everything
- Victor Crowley
Ja sam ga isto nedavno gledao.DeadDispatcher90 wrote:The Faculty... Prvi put gledao 1999e. Vraćao se kući iz škole (treći razred osnovne) i našao VHS doma... Ubacio u videorekorder, pogledao i oduševio se. Prvi put ga pogledao jučer nakon 12 godina.

Aliens sam pogledao sinoć.