Koji ste horror zadnji gledali?
-
Re: Koji ste horror zadnji gledali?
Grave Encounters (2011) - solidan ghost wannabe Blair Witch...glavna mana mu je nedostatak produkcijskih sredstava i nesrazmjer u glumačkoj kvaliteti glumaca (jedan glumi ko da je retardiram,dok je drugi vrlo solidan)..ali sve u svemu, ima tu dosta spooky scena i prepada pa bih ga ipak preporučio..6/10
It's in your nature to destroy yourselves...
-
Husk - Sasvim solidan 5/10
-
American Werewolf in London
obožavam ovaj film
10/10
obožavam ovaj film
10/10
-
The Thing (2011) - sasvim solidan film,koji se ne može stavit u istu rečenicu s prethodnikom, ali sam ipak zadovoljan. čak me ni toliko osporavani CGI nije toliko razočarao.. izdvojio bi dvije stvari u filmu,a to su vic s početka filma i kraj, koji mi je dobro napravljen iako svi već znamo kako završava
7/10

It's in your nature to destroy yourselves...
- Asfodel
Paranormal Activity 3 - najbolji dio
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- popayy
House of Wax ( 2005 ) - faking stupid, neznam što me tjeralo. Ipak ima neki minimum nečega što ovaj film čini boljim od Prom Nighta, Sorority Rowa i sl.
- Vermillion
Upravo sam ovo odgledao a ti si za mene napisao prakticki isto sto bi ja napisao i ista ocjena 7/10Shp86 wrote:The Thing (2011) - sasvim solidan film,koji se ne može stavit u istu rečenicu s prethodnikom, ali sam ipak zadovoljan. čak me ni toliko osporavani CGI nije toliko razočarao.. izdvojio bi dvije stvari u filmu,a to su vic s početka filma i kraj, koji mi je dobro napravljen iako svi već znamo kako završava7/10
pogledao sam jos Rise of the Planet of the Apes - dalo bi se sad tu raspravljat da to u biti nije horror, ali za mene je horror cim majmun zna pricat i preuzme svijet

-sve u svemu dajem mu "samo" 7.5/10" zbog moje vječite mrznje prema CGI.
- Victor Crowley
The Thing (2011). Ma predobar, nisam vjerovao da će mi se svidjeti. 9/10
Abandoned. Smeće. 4/10
Abandoned. Smeće. 4/10
- Jane Doe
The Fly (1986) - odličan
The Fly 2 (1989) - srednja žalost, al ono, kad je tu da se gleda
Demoni 2 (1986) - odličan nastavak, meni osobno bolji od jedinice
The Fly 2 (1989) - srednja žalost, al ono, kad je tu da se gleda
Demoni 2 (1986) - odličan nastavak, meni osobno bolji od jedinice

- dr_gonzo
Parents (1989)
- odličan film koji ima sve na svom mjestu, malo humora, malo horora, malo jeze i dobar đir 50-tih godina prošloga stoljeća...a tek glazba ajme
- odličan film koji ima sve na svom mjestu, malo humora, malo horora, malo jeze i dobar đir 50-tih godina prošloga stoljeća...a tek glazba ajme

"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
-
The thing 2011 - dobar, nisam puno očekivao radi kvalitete originla, ali bio mi je skroz ok za pogledat... dobar krajolik, snježna atmosfera, taman ono što volim
-
Megan is missing - brutalan pogled na realnu situaciju...film je blago degutantan, ali fora za pogledat... i dalje ne volim filmove koji imaju dokumentaristički pristup, cijelo vrijeme imam osjećaj da mi netko hoće prodat muda pod bubrege
-
Grave encounters - ponovno moram napomenuti da mi se ne sviđa dokumentaristički pristup, ali moram i prizanti da je riječ o zapravo dobrom filmu. E sad... tu bi se dalo raspraviti o tome iz koliko su točno filmova preuzete scene i prvenstveno ideje (meni pada minimalno 5 filmova na pamet), ali mislim da je sve korektno odrađeno. Svakako za pogledati.
Moram još samo napomenuti da me od snimanja iz ruke zaboli glava, ali baš doslovno.
Moram još samo napomenuti da me od snimanja iz ruke zaboli glava, ali baš doslovno.
- xEdgex
Rise of the planet of the apes 9/10.
Da ovo jeste sci-fi ALI sam slijed dogadjaja u filmu je nesto najstrasnije sto sam ikada vidio ! Rimejk sam gledao; a i neke starije filmove; te seriju jer se jedno vrijeme na hrtu pustala. Od svega toga jedino me je ovaj uspio skroz ufurati u tu atmosferu; vjerovatno radi toga jer je prequel i posmatras kako se sve desava postepeno.
Dugogodisnja fascinacija Darwinom/teorijom evolucije; te posebno majmunima me je vjerovatno natjerala da dam ovako veliku ocjenu; tako da se ne uzdate nista previse u moj subjektivni stav
Bilo kako bilo; odavno me neki film nije natjerao da se osjecam " nemocno/prepadnuto " prilikom gledanja nekih scena.
(Zeljno iscekujem nastavak kada ce stvari jos vise da se izmaknu kontroli !)
I da;CGI je vjerovatno bio neophodan radi same atmosfere i scena.
Da ovo jeste sci-fi ALI sam slijed dogadjaja u filmu je nesto najstrasnije sto sam ikada vidio ! Rimejk sam gledao; a i neke starije filmove; te seriju jer se jedno vrijeme na hrtu pustala. Od svega toga jedino me je ovaj uspio skroz ufurati u tu atmosferu; vjerovatno radi toga jer je prequel i posmatras kako se sve desava postepeno.
Dugogodisnja fascinacija Darwinom/teorijom evolucije; te posebno majmunima me je vjerovatno natjerala da dam ovako veliku ocjenu; tako da se ne uzdate nista previse u moj subjektivni stav

Bilo kako bilo; odavno me neki film nije natjerao da se osjecam " nemocno/prepadnuto " prilikom gledanja nekih scena.
SpoilerShow
scena sa NO! je epska
(Zeljno iscekujem nastavak kada ce stvari jos vise da se izmaknu kontroli !)
I da;CGI je vjerovatno bio neophodan radi same atmosfere i scena.

" All the animals come out at night - whores, skunk pussies, buggers, queens, fairies, dopers, junkies, sick, venal. Someday a real rain will come and wash all this scum off the streets. "
-
Mother's day - ajd može proć pod horor, ima neke karakteristike. Uvodna scena je totalno oldskulerska... Film je čisto ok, ali mi ovakva tematika nikako ne odgovara. Rebeca de Mornay je odradila jako dobru ulogu.