To ne znaš, ali bogme ni ja to ne znam. Pogledo sam pun k westerna kao mali i to, ne sjećam se više nijednog kak se zoveBoby wrote:Sve to stoji ali Drugs ovaj film nije gledao pa mu ga zato preporučih

Kako god, gleda se.

To ne znaš, ali bogme ni ja to ne znam. Pogledo sam pun k westerna kao mali i to, ne sjećam se više nijednog kak se zoveBoby wrote:Sve to stoji ali Drugs ovaj film nije gledao pa mu ga zato preporučih
Vjeruj mi, kada ga sada pogledaš nikada ga nećeš zaboraviti. I vrlo vjerojatno nećeš vidjeti bolji western sve do trenutka dok ne pogledaš "Good, Bad and Ugly" (naravno, ako već nisi).DrugsBunny wrote:To ne znaš, ali bogme ni ja to ne znam. Pogledo sam pun k westerna kao mali i to, ne sjećam se više nijednog kak se zoveBoby wrote:Sve to stoji ali Drugs ovaj film nije gledao pa mu ga zato preporučih![]()
Kako god, gleda se.
Ne, pitanje je svima upućeno. A za tebe, bilo bi previše čudno da si gledao.Boby wrote:Nadam se da mene ne pitaš jer gledao ga nisam
Gledao sam ga kao mali, isto ga moram reprizirati u skorašnje vrijeme.Boby wrote:Vjeruj mi, kada ga sada pogledaš nikada ga nećeš zaboraviti. I vrlo vjerojatno nećeš vidjeti bolji western sve do trenutka dok ne pogledaš "Good, Bad and Ugly" (naravno, ako već nisi).DrugsBunny wrote:To ne znaš, ali bogme ni ja to ne znam. Pogledo sam pun k westerna kao mali i to, ne sjećam se više nijednog kak se zoveBoby wrote:Sve to stoji ali Drugs ovaj film nije gledao pa mu ga zato preporučih![]()
Kako god, gleda se.
A zasto govoris kao da je svima to najbolji western. Recimo, meni su bolji westerni gdje glumi Wayne i vjerujem da ima jos ljudi kojima su ti bolji tako da ovo sto si ti rekao nije objektivno kao i moje misljenje.Boby wrote:Vjeruj mi, kada ga sada pogledaš nikada ga nećeš zaboraviti. I vrlo vjerojatno nećeš vidjeti bolji western sve do trenutka dok ne pogledaš "Good, Bad and Ugly" (naravno, ako već nisi).DrugsBunny wrote:To ne znaš, ali bogme ni ja to ne znam. Pogledo sam pun k westerna kao mali i to, ne sjećam se više nijednog kak se zoveBoby wrote:Sve to stoji ali Drugs ovaj film nije gledao pa mu ga zato preporučih![]()
Kako god, gleda se.