Koji ste horror zadnji gledali?
- Victor Crowley
Re: Koji ste horror zadnji gledali?
Mask Maker. Kako volim ovakve filmove
90% filma je kopija Petka 13og a 10% Teksaškog Masakra, a ja za takvim filmovima ludim. 8/10
- Asfodel
Wake Wood - preporučljivo. Više u topicu..
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- Victor Crowley
Cemeterio del Terror - onako, nije baš nešto. 6/10
- Jane Doe
- Victor Crowley
Quarantine I; volim ovakve filmove iz jedne kamere kao realnost. Dobar film. 8/10
Quarantine II; nije razočarao, sasvim dobar film. Može i njemu 8/10
Quarantine II; nije razočarao, sasvim dobar film. Može i njemu 8/10
-
GreenHornet
"The Reaping"
Mene je ovo ugodno iznenadilo,nije mi jasno odakle toliko negativnih kritika.Ove vjerske teme su mi vazda scary u horrorima,pogotovo ova jer se o posastima radi+kod mene omiljena lokacija-gradic u zabiti koji tajnu krije.Takoder par jezivih scena kroz film,pogotovo kad se vraca u proslost.Ugodaj mi je dosta dobro napravljen,bas se osjeca da ce se nesto "vise" dogodit.Takoder par twistova koje nisam predvidio.Doduse,mogao je komotno biti 10 min kraci,pred sami kraj su malo pretjerali i mogla se ipak prica/neke stvari iz price mrvicu razjasniti.
7,2/10
Mene je ovo ugodno iznenadilo,nije mi jasno odakle toliko negativnih kritika.Ove vjerske teme su mi vazda scary u horrorima,pogotovo ova jer se o posastima radi+kod mene omiljena lokacija-gradic u zabiti koji tajnu krije.Takoder par jezivih scena kroz film,pogotovo kad se vraca u proslost.Ugodaj mi je dosta dobro napravljen,bas se osjeca da ce se nesto "vise" dogodit.Takoder par twistova koje nisam predvidio.Doduse,mogao je komotno biti 10 min kraci,pred sami kraj su malo pretjerali i mogla se ipak prica/neke stvari iz price mrvicu razjasniti.
7,2/10
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!
- Asfodel
Películas para no dormir: La habitación del niño - jednostavno, a opet odlično i efektno
Ništa neviđeno, no svejedno. Bravo Iglesia. Skidam još jedan iz "serijala"... 8/10
- Josef K
House on Haunted Hill - 8/10
Još jedna filmčina bez topica.
Elrania, baci se na posao

Elrania, baci se na posao
- elrania
bože me sačuvaj, pa to zbilja nema topic :križase:Zadro wrote:House on Haunted Hill - 8/10
Elrania, baci se na posao![]()
aj aj, bude ga dobio. sve s vincentom zaslužuje topic
- Lumatev
Vinyan (2008)
Pre bih ga svrstao u dramu iako ga mnogi sajtovi stavljaju u kategoriju horor filmova.
Glumački sjajno odrađena, teška priča o paru koji kreće u suludu potragu za detetom koje je 'nestalo' u toku cunamija.
Na stranu što filmovi ovog tipa nemaju neku veliku dinamiku i nekom su dosadni, meni se jako dopao a sam kraj jeste strašan.
Pre bih ga svrstao u dramu iako ga mnogi sajtovi stavljaju u kategoriju horor filmova.
Glumački sjajno odrađena, teška priča o paru koji kreće u suludu potragu za detetom koje je 'nestalo' u toku cunamija.
Na stranu što filmovi ovog tipa nemaju neku veliku dinamiku i nekom su dosadni, meni se jako dopao a sam kraj jeste strašan.
- Asfodel
Películas para no dormir: Para entrar a vivir - traje nešto kraće od klasičnih sat i pol, ali zato dosta lijep i realističan teror
Nije sad ništa specijalno i inventivno, ali ok za preporuku što pogledati kad padne mrak..
- john_constantine
Poultrygeist: Night of the Chicken Dead - stvarno bolestan i prezabavan film, bez političke korektnosti, s žestokim crnim humorom, galonom dreka, krvi i utrobe, s najbrutalnijim scenama nasilja, lošom glumom, bizarnim glazbenim točkama, s dobrim specijalnim efektima, s eksplicitnim prizorima spolnih organa na sve moguće načine i stražnjice, brutalno zabavne maske i luda završnica. Film za koji treba imati želudac, ali baš zabavno ostvarenje....4/5
Michel puši karu.
- Info
The X Files - zbog par scena može se bez beda svrstat ovdje. Uvijek sam volio prvi film zato što je napet od početka do kraja, dogodi se kao i obično par neočekivanih informacija te jedna neočekivana smrt jako važnog lika. Također ovaj film donosi nešto novo, vanzemaljce i to jako brutalne koji se nikad nisu u 5 sezona prikazali. Uvijek su to bili oni mali koji su surađivali sa sindikatom (Smoking Man, The Well-Manicured Man i ostala kompanija). Taj vanzemaljac je odmah prikazan i u prvoj epizodi 6. sezone, odličan nastavak. Zadnja scena je epic kada saznaju da su se x-filesi ponovno otvorili. 8/10
"I saved your life Jesse... are you gonna save mine?"
http://www.youtube.com/watch?v=582TR2N_sPM
- Info
Za ovo prvi put čujemjohn_constantine wrote:Poultrygeist: Night of the Chicken Dead - stvarno bolestan i prezabavan film, bez političke korektnosti, s žestokim crnim humorom, galonom dreka, krvi i utrobe, s najbrutalnijim scenama nasilja, lošom glumom, bizarnim glazbenim točkama, s dobrim specijalnim efektima, s eksplicitnim prizorima spolnih organa na sve moguće načine i stražnjice, brutalno zabavne maske i luda završnica. Film za koji treba imati želudac, ali baš zabavno ostvarenje....4/5
"I saved your life Jesse... are you gonna save mine?"
- john_constantine
jesi li ikada gledao koji film od Trome? Tako da znaš što te zapravo očekuje.Info wrote:Za ovo prvi put čujemjohn_constantine wrote:Poultrygeist: Night of the Chicken Dead - stvarno bolestan i prezabavan film, bez političke korektnosti, s žestokim crnim humorom, galonom dreka, krvi i utrobe, s najbrutalnijim scenama nasilja, lošom glumom, bizarnim glazbenim točkama, s dobrim specijalnim efektima, s eksplicitnim prizorima spolnih organa na sve moguće načine i stražnjice, brutalno zabavne maske i luda završnica. Film za koji treba imati želudac, ali baš zabavno ostvarenje....4/5i ima ok ocjenu na imdb-u. Skida se
Michel puši karu.