Koji ste horror zadnji gledali?
- Info
Re: Koji ste horror zadnji gledali?
Nightmare Detective - baš dobar azijski horor sa par jezovitih scena. Napet cijelo vrijeme, ima onu hladnu atmosferu, preporuka 7.5/10
"I saved your life Jesse... are you gonna save mine?"
http://www.youtube.com/watch?v=582TR2N_sPM
http://www.youtube.com/watch?v=582TR2N_sPM
- Asfodel
Kansen - vrlo dobro, više u topicu
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- john_constantine
Dracula Has Risen from the Grave - pomalo dosadnjikav film s obzirom da je riječ o drugom režiseru. I malo blesava, ali dobra završnica. 3/5
Michel puši karu.
- john_constantine
Taste the Blood of Dracula - odličan film, s malo više akcije, zanimljive radnje, odlične glume i likova, puno nasilja i odličnog Drakule s prekrasnim curama. 4/5
Još mi je ostalo tri filma, Legend of 7 golden vampires sam ionako već pogledao.
Još mi je ostalo tri filma, Legend of 7 golden vampires sam ionako već pogledao.
Michel puši karu.
-
GreenHornet
"Fire in the sky"
Nemam bas nijednu zamjerku,dobar film,ali me isto tako nista extra nije impresioniralo.Mozda onih par minuta na sve.brodu,poprilicno scary.
6,5/10
Nemam bas nijednu zamjerku,dobar film,ali me isto tako nista extra nije impresioniralo.Mozda onih par minuta na sve.brodu,poprilicno scary.
6,5/10
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!
- Malteras
They Live (1988)- film o globalizaciji upakovan u hardcore maco akciju:) Nije horor, iako ga svrstavaju cesto u tu grupu, ali cisto da stavim ovdje...
Ocjena 6.5/10
Ocjena 6.5/10
- metallicat
- john_constantine
Scars of Dracula - baš odličan film s vrhunskim krvavim početkom. Krupni kadrovi mrtvaca, dosta krvi i nasilja s kraćom scenom komadanja leša, dobra finalna borba i zanimljiva radnja, a ostalo sve standardno kod hammer filmova. Jedino je blesavo bilo kod scene s Drakulinim očima, katastrofa. 4/5
Još samo dva filma, bar se opet vraća Van Hellsing.
Još samo dva filma, bar se opet vraća Van Hellsing.
Michel puši karu.
- dr_gonzo

The Reptile (1966)
- kad smo već kod Hammerovih filmova, evo jednog od slabijih, alipak se da pogledati ali da nije tih jebenih očiju kod Žene Zmije bilo bi puno bolje...
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
- Asfodel
Funny Games - kad sam osjetila neodoljivu potrebu da ponovno pogledam remake, odlučila sam ne biti lijeno đubre i konačno vidjeti original. Sve pohvale rečene onda stoje i za ovaj
(iako sam potajno sumnjala da mu u smislu nekih kerefeka i uglancanosti nešto fali za razliku od novijeg, međutim ne). Najefektnija stvari su opet Naked City i dugi kadrovi koji ne mare za gledatelja. I Ulrich Muhe, aww kako je to dobroćudna faca da ga ne mogu ne voljeti i suosjećati s njegovim likovima 
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- john_constantine
meni je original puno bolji, više je realniji gdje obitelj izgleda kao svaka druga za razliku od nepotrebnog ušminkanog copy paste plagijata...Asfodel wrote:Funny Games - kad sam osjetila neodoljivu potrebu da ponovno pogledam remake, odlučila sam ne biti lijeno đubre i konačno vidjeti original. Sve pohvale rečene onda stoje i za ovaj(iako sam potajno sumnjala da mu u smislu nekih kerefeka i uglancanosti nešto fali za razliku od novijeg, međutim ne). Najefektnija stvari su opet Naked City i dugi kadrovi koji ne mare za gledatelja. I Ulrich Muhe, aww kako je to dobroćudna faca da ga ne mogu ne voljeti i suosjećati s njegovim likovima
Michel puši karu.
- Josef K
Rosemary's Baby - 9/10
- Victor Crowley
A Bay of Blood; Mario Bava na svom djelu! Dobar film, fine scene ubojstava. 8/10
-
jeba
Scream 4 - zadovoljan sam, nije me razočarao
- john_constantine
Sleepaway camp - Definitivno najsmješniji slasher film od početka do kraja. Ultraloša gluma tako da mi je cijeli film bio kao nekakva horor komedija, prebrutalna ona scena u WC - u. Scene smrti su čak i dobre s dosta killova. Ali gluma, a tek odjeća kroz cijeli film, naročito ono što nose na bejzbol utakmici. Završetak me ubio iako sam već par puta skužio foru već u sredini filma. Presmiješno slasher ostvarenje. 4/5
Sleepaway camp 2 - Baš debilan, ali zabavan nastavak prepun killova, više nego u prošlom nastavku i to u prvoj minuti. Tek ta "usrana smrt", he. Ima dosta brutalnih killova, naročito prekrvava završnica, s par dobrih fora i lošom glumom. Jedino pri kraj pada na kvaliteti i postaje dosadan... 3/5
Sleepaway camp 3 - Glup i iritatno loš nastavak kojega spašavaju tek otkačene scene smrti kao scena s kosilicom i glavna glumica koja kolje sve živo. 2/5
Sleepaway camp 2 - Baš debilan, ali zabavan nastavak prepun killova, više nego u prošlom nastavku i to u prvoj minuti. Tek ta "usrana smrt", he. Ima dosta brutalnih killova, naročito prekrvava završnica, s par dobrih fora i lošom glumom. Jedino pri kraj pada na kvaliteti i postaje dosadan... 3/5
Sleepaway camp 3 - Glup i iritatno loš nastavak kojega spašavaju tek otkačene scene smrti kao scena s kosilicom i glavna glumica koja kolje sve živo. 2/5
Michel puši karu.