Koji je to film?

Razgovori ugodni o horor temama
Post Reply
_ esz _

Re: Koji je to film?

Post by _ esz _ » 24 Jun 2010, 23:48

Film iz 80tih ili s početka 90tih...
U glavnom na nekom otoku se održava rave party, posjetioci tog otoka usred rave partya se počnu suočavati sa zombijima i tad počinje pravi party... :D

e sad kak bi se to zvalo ???
HVALA UNAPRIJED !
... what we are looking for is looking for us ...

Decadentor

Post by Decadentor » 25 Jun 2010, 01:38

_ esz _ wrote:Film iz 80tih ili s početka 90tih...
U glavnom na nekom otoku se održava rave party, posjetioci tog otoka usred rave partya se počnu suočavati sa zombijima i tad počinje pravi party... :D

e sad kak bi se to zvalo ???
HVALA UNAPRIJED !

ovo mi jedino pada na pamet
http://www.imdb.com/title/tt0317676/
iako je godina daleko od navedene...
Image

_ esz _

Post by _ esz _ » 25 Jun 2010, 10:41

fala pokusaju ali nije nazalost.
Ovo čak nisam ni pogledao što si naveo , ali koliko vidim po komentarima na imdb ovaj film je katastrofa. svi mu daju ocijenu 1 ili najviše 2/10.
Ako ima još tko kakvu ideju slobodno neka predloži!
Hvala
... what we are looking for is looking for us ...

illnath93

Post by illnath93 » 25 Jun 2010, 18:34

Je li netko gledao ovaj film: radnja se odvija na nekom izoliranom otoku, neka časna ubija cure... Toj časnoj su ubili dijete, pa se sad želi osvetiti.Pravi se da ne može hodati i ima kolekciju porculanskih lutki kojima je izvadila oči... To je sve čega se sjećam..Bio je na HRT-u prije 5-6 god..
Ako je itko gledao, može li mi reći kako se zove? Mislim da je kod nas bio preveden kao otok straha ili otok smrti..
Zahvaljujem, unaprijed.

remike2

Post by remike2 » 25 Jun 2010, 18:45

illnath93 wrote:Je li netko gledao ovaj film: radnja se odvija na nekom izoliranom otoku, neka časna ubija cure... Toj časnoj su ubili dijete, pa se sad želi osvetiti.Pravi se da ne može hodati i ima kolekciju porculanskih lutki kojima je izvadila oči... To je sve čega se sjećam..Bio je na HRT-u prije 5-6 god..
Ako je itko gledao, može li mi reći kako se zove? Mislim da je kod nas bio preveden kao otok straha ili otok smrti..
Zahvaljujem, unaprijed.
Da nije možda ovo,
http://www.imdb.com/title/tt0277910/
But, you know, I knew something must be rotten in Denmark. There was no way you could like me that much. Man, I can't tell you how relieved I was when you took off your dress, you... you didn't have a dick.

illnath93

Post by illnath93 » 25 Jun 2010, 19:00

Mislim da je taj. Puuuuuno hvala! :D

remike2

Post by remike2 » 25 Jun 2010, 19:02

illnath93 wrote:Mislim da je taj. Puuuuuno hvala! :D
Nema na čemu. :wink:
But, you know, I knew something must be rotten in Denmark. There was no way you could like me that much. Man, I can't tell you how relieved I was when you took off your dress, you... you didn't have a dick.

Asfodel

Post by Asfodel » 26 Jun 2010, 15:00

Aaa sad sam se tog sjetila, meni bio baš kul filmičac. Puno bolji od prvog dijela :D
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

illnath93

Post by illnath93 » 26 Jun 2010, 21:03

Da, samo sto sam ga ja jako davno gledala, ali mi je ostao u pamćenju kao jako dobar.

DrugsBunny

Post by DrugsBunny » 30 Jun 2010, 11:33

Kako se zove ona dokumentarna emisija u kojoj pretpostavljaju kako će izgledati biljni/životinjski svijet u budućnosti?
Znam da je prije nekolko godina bilo na tv-u i da mi je bilo relativno zanimljivo.
...I wrapped our love in all this foil,
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...

Robert Sikert

Post by Robert Sikert » 01 Jul 2010, 22:07

Tražim original naziv filma koji je prije dvadesetak godina bilo moguće iznajmiti u videotekama pod imenom "Nove smrti", na coveru je bila svatovska torta na katove i mislim na vrhu makete mladenaca u krvi... koliko me pamćenje služi radilo se o nekakvoj ženi koja je izgorila do kosti i ona se osvećuje ljudima/ili ih samo ubija... sjećam se scene kada jedan glumac vidi tu ženu i onda trči, te se osvrne da vidi ide li za njim, tako da ne vidi da trči prema testeri..i CAP... ode glava...

Drugi film koji tražim je isto bilo moguće dići na VHS-u, gledao sam to kao klinac, radi se o nekakvim vratima pakla koja se nalaze u nekoj kući, pa glavi junak padne kroz njih i nađe se u nekakvom paklenom rudniku gdje voze džipovi, a glavni demon sve gleda kroz nekakvo stolno povećalo...

I treći film - ljudi su zatvoreni u jednoj kući koju je ospjeo vrag, jedan lik pokušava motorkom razrezati prozore, ali kada ga "obuzme vrag", sam sebi presiječe ruku motorkom - a jedan koji uspije izići, upadne u živo blato pred kućom, gdje stoji i vražji kip...

Evo i četvrti - pao mi je sada na pamet - radi se o ouiji ploči za zvanje duhova, koja priziva demone, znam da je naziv bio "Demonska ploča"

Evo i peti - krenulo mi je sada :) - ovo je bilo na HTV-u u Noćnoj smjeni, Meštar je još vodio to, kod nas preveden kao Kukac, ali ga ne mogu naći na IMDB-u, :( uglavnom nekakvog kukca koji usmrti jednog starca klinci u bolnici nahrane kemikalijama i on naraste do divovskih proprocija, a bolnicu stavljaju u karantetnu radi zaraze...

john_constantine

Post by john_constantine » 01 Jul 2010, 22:09

Robert Sikert wrote:
Evo i peti - krenulo mi je sada :) - ovo je bilo na HTV-u u Noćnoj smjeni, Meštar je još vodio to, kod nas preveden kao Kukac, ali ga ne mogu naći na IMDB-u, :( uglavnom nekakvog kukca koji usmrti jednog starca klinci u bolnici nahrane kemikalijama i on naraste do divovskih proprocija, a bolnicu stavljaju u karantetnu radi zaraze...
ovo zadnje i ja tražim, ali bezuspješno... Kvragu i tim prijevodima.
Michel puši karu.

boyko

Post by boyko » 01 Jul 2010, 22:12

Robert Sikert wrote:I treći film - ljudi su zatvoreni u jednoj kući koju je ospjeo vrag, jedan lik pokušava motorkom razrezati prozore, ali kada ga "obuzme vrag", sam sebi presiječe ruku motorkom - a jedan koji uspije izići, upadne u živo blato pred kućom, gdje stoji i vražji kip...
možda Evil Dead II - http://www.imdb.com/title/tt0092991/
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''

john_constantine

Post by john_constantine » 01 Jul 2010, 22:13

boyko wrote:
Robert Sikert wrote:I treći film - ljudi su zatvoreni u jednoj kući koju je ospjeo vrag, jedan lik pokušava motorkom razrezati prozore, ali kada ga "obuzme vrag", sam sebi presiječe ruku motorkom - a jedan koji uspije izići, upadne u živo blato pred kućom, gdje stoji i vražji kip...
meni ne nalikuje na niti jedan nastavak evil dead, iako asocira na to.
Michel puši karu.

DrugsBunny

Post by DrugsBunny » 01 Jul 2010, 22:14

boyko wrote:
Ja bi isto rekao Evil Dead 2, ali me jako zbunjuje navodni vražji kip :?
...I wrapped our love in all this foil,
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...

Post Reply