Koji ste horror zadnji gledali?
- sikeone
Re: Koji ste horror zadnji gledali?
Horror of Dracula 4/5- klasika sa Christopherom Leeom u ulozi grofa, malo izmjenjeni neki detalji sa obzirom na knjigu ali potpuno nebitno, oldskul štih, dobra gluma i atmosfera. Volim te stare vampirske filmove. Sada nastavljam sa serijalom o Draculi
J...š film u kojem nema tuče
- DEXTER
Altitude - sve pet do zadnjih 15-tak minuta kad film krece u potpuno drugom smjeru..
[img]http://i34.tinypic.com/szd35x.png[/img]
[i][b]America's favorite serial killer.[/b][/i]
[i][b]America's favorite serial killer.[/b][/i]
- Malteras
"Drowning Ghost" (2004)
Dosadan film u kojem su, u nadi da ce biti strasan, ubaceni dobri detalji i dobre scene iz poznatih horora, ali, naravno, to je sve ispalo veoma lose. Losi likovi, gluma cudna... Sve u svemu, lose. Ocjena 4/10
"Saw IV" (2007)
E, ovaj me pozitivno iznenadio. Mnogo je bolji od treceg dijela... Ocjena 5.5/10
Dosadan film u kojem su, u nadi da ce biti strasan, ubaceni dobri detalji i dobre scene iz poznatih horora, ali, naravno, to je sve ispalo veoma lose. Losi likovi, gluma cudna... Sve u svemu, lose. Ocjena 4/10
"Saw IV" (2007)
E, ovaj me pozitivno iznenadio. Mnogo je bolji od treceg dijela... Ocjena 5.5/10
- john_constantine
Vampire hunter D - dobar iako zastarjeli anime s dosta krvavih scena, zanimljive priče, solidnih likova, nasilja, loše akcije i čudovišta. 3/5
Michel puši karu.
- DrugsBunny
House on Haunted Hill (1959) - 8/10... klasik
The Raven (1963) - 6/10... šteta dobre i zanimljive glumačke postave
Opera (1987) - 7/10...Argenta treba pošteno ispizdit zbog ovog filma. Jer je mogao napraviti jedan prenajbolji klasik, a on je to totalno zasrao sitnicama. Nadodat ću još da je glavna glumica preočajna i totalno nezanimljiva. Vrlo slaba sedmica.
The Raven (1963) - 6/10... šteta dobre i zanimljive glumačke postave
Opera (1987) - 7/10...Argenta treba pošteno ispizdit zbog ovog filma. Jer je mogao napraviti jedan prenajbolji klasik, a on je to totalno zasrao sitnicama. Nadodat ću još da je glavna glumica preočajna i totalno nezanimljiva. Vrlo slaba sedmica.
...I wrapped our love in all this foil,
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...
- dr_gonzo
Slobodno preskočite...razočarenje na kvadrat (film sam gledao u fotelji, pa sam skoro i ut zaspao koliko je u nekim djelovima bio naporan)
Altitude (2010)
Altitude (2010)
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
- Jane Doe
Altitude (2010) 6,5/10
meni je bio skroz ok, večinu vremena prilično napeto. sviđaju mi se likovi koje bi jednostavno taj tren našamaro jer šire nervozu, što je ovdje dobro odrađeno. i zahvalna sam što me film poštedio nekog "žešćeg" twista, jer mi je na jednom dijelu naginjalo ka tome. čim se skuži o čemu se zapravo radi, radnja kreće u tom smijeru i za jedan pokušaj no monster SF-a, moram priznat da im je dobro ispalo. gledljivo i zabavno ako možete probavit teže fantaziranje
meni je bio skroz ok, večinu vremena prilično napeto. sviđaju mi se likovi koje bi jednostavno taj tren našamaro jer šire nervozu, što je ovdje dobro odrađeno. i zahvalna sam što me film poštedio nekog "žešćeg" twista, jer mi je na jednom dijelu naginjalo ka tome. čim se skuži o čemu se zapravo radi, radnja kreće u tom smijeru i za jedan pokušaj no monster SF-a, moram priznat da im je dobro ispalo. gledljivo i zabavno ako možete probavit teže fantaziranje

- Bub
The Loved Ones (2009) - 9/10
Jedan bolesno dobar film, naglasak na bolesno.
Jedan bolesno dobar film, naglasak na bolesno.
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- Jane Doe
The loved ones (2009) 10/10
prejeben film !!!!
nisam ništa očekivala i stvarno me iznenadio. Lola je super, cura je odglumila slatku psihopatu za 10. nemam ni jedne zamjerke, film koji svakako treba pogledati. odlično !!! pravi torture horror, Mum & dad + hostel
prejeben film !!!!
nisam ništa očekivala i stvarno me iznenadio. Lola je super, cura je odglumila slatku psihopatu za 10. nemam ni jedne zamjerke, film koji svakako treba pogledati. odlično !!! pravi torture horror, Mum & dad + hostel

- john_constantine
Vampire Hunter D: Bloodlust - zabavan i odličan anime s puno boljom animacijom, likovima, sjajnom akcijom, čudovištima i zanimljivije priče. 4/5
Michel puši karu.
-
The loved ones - također 10/10,isto me podsjetio na mum&dad,samo puno bolji
-
re-animator 6/10
ne volim ja baš te medicinske eksperimentalne horore, al ovaj mi se čak svidio, imali su dobre šeme kao npr tijelo odvojeno od glave ili onaj bal mrtvaca na kraju
ne znam dal ću se bacit na nastavke, al kolko sam vidio na imdbu isplati se, jeffrey combs je u cijeloj trilogiji
ne volim ja baš te medicinske eksperimentalne horore, al ovaj mi se čak svidio, imali su dobre šeme kao npr tijelo odvojeno od glave ili onaj bal mrtvaca na kraju

SpoilerShow
uvijek sam se pitao zašto se nastavak zove bride of re-animator, al nakon onakvog kraja provalio sam napokon i taj misterij 

This is the Zodiac speaking.
- metallicat
- DrugsBunny
I ja skidam upravo 

...I wrapped our love in all this foil,
- Jane Doe
Taste the blood of Dracula 7/10
možda i najbolji vampirski film s Lee-om. sjećam se da sam ga gledala ko mala, pa sam očekivala kako će mi se sada manje svidjeti, ali ne, jako dobar film.
Night of the demons (2009) 7,5/10
neke su stvari mogle biti bolje odrađene, zato mu nedam višu ocjenu. gledajući trailer očekivala sam teže smeće, a zapravo film je jako dobar, zabavan, jako mi se svidio. tako, ne usručavajte se pogledati ga, uz original i dvojku, naravno.
Dracula (1992) 10/10
ovaj film sam gledala nebrojeno puta i svaki puta uživam u njemu. definitivno najbolja ekranizirana prića o Draculi, prava bajka o vječnoj i nemogućoj ljubavi. Oldman je za moj pojam idealan glumac za utjelovljenje Dracule
možda i najbolji vampirski film s Lee-om. sjećam se da sam ga gledala ko mala, pa sam očekivala kako će mi se sada manje svidjeti, ali ne, jako dobar film.
Night of the demons (2009) 7,5/10
neke su stvari mogle biti bolje odrađene, zato mu nedam višu ocjenu. gledajući trailer očekivala sam teže smeće, a zapravo film je jako dobar, zabavan, jako mi se svidio. tako, ne usručavajte se pogledati ga, uz original i dvojku, naravno.
Dracula (1992) 10/10
ovaj film sam gledala nebrojeno puta i svaki puta uživam u njemu. definitivno najbolja ekranizirana prića o Draculi, prava bajka o vječnoj i nemogućoj ljubavi. Oldman je za moj pojam idealan glumac za utjelovljenje Dracule