Koji ste horror zadnji gledali?
- Asfodel
Re: Koji ste horror zadnji gledali?
Frozen - lijepo. Podrobnije u topiću.
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- Jane Doe
The Tattooist (2007) 8/10
po neznam koji puta pogledan, jednostavno mi je film jako dobar i zabavan. sama tematika mi je jako bliska, pa to pridonosi ocjeni. ali sve u svemu, isplati se pogledati, zbog lokacija, dobre priče i uvjerljivo napravljenih tetovaža (jer ipak nisu prave, nego urađene za film) i praznovjerja i plemenskih običaja veznaih za iste.
po neznam koji puta pogledan, jednostavno mi je film jako dobar i zabavan. sama tematika mi je jako bliska, pa to pridonosi ocjeni. ali sve u svemu, isplati se pogledati, zbog lokacija, dobre priče i uvjerljivo napravljenih tetovaža (jer ipak nisu prave, nego urađene za film) i praznovjerja i plemenskih običaja veznaih za iste.

-
Mega piranha - Zanimljivo kako takvo smeće od filma može biti zabavno. Naravno gluma je dno dna kao i cgi a o hrpi nebuloza da i ne govorim.
- DrugsBunny
Dracula (1992) - 7/10
Ravenous (1999) - 7/10
Ravenous (1999) - 7/10
...I wrapped our love in all this foil,
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...
- remike2
Repulsion (1965) - 8/10
But, you know, I knew something must be rotten in Denmark. There was no way you could like me that much. Man, I can't tell you how relieved I was when you took off your dress, you... you didn't have a dick.
- Ašow
pripremam se vec par dana da ga pogledam, jel stvarno tak dobar?remike2 wrote:Repulsion (1965) - 8/10
- remike2
Čuj, dosta mi se svidio, nije možda na nivou drugih remek djela Polanskog, no meni je dosta dobar, pogledaj pa prosudi.Ašow wrote:pripremam se vec par dana da ga pogledam, jel stvarno tak dobar?remike2 wrote:Repulsion (1965) - 8/10
But, you know, I knew something must be rotten in Denmark. There was no way you could like me that much. Man, I can't tell you how relieved I was when you took off your dress, you... you didn't have a dick.
- callac
Saw 2 - po drugi put i ovaj put mi još lošije sjeo...3/10
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- hitman_4
Saw II (2005) - ne znam po koji put ga gledam,sasvim solidan nastavak
7/10
7/10

-
Meni je bio više nego dobar. U svakom slučaju preporučam.Ašow wrote:pripremam se vec par dana da ga pogledam, jel stvarno tak dobar?remike2 wrote:Repulsion (1965) - 8/10
- Jane Doe
Alice, sweet Alice 5/10
Loše, glup twist u filmu, bilo bi bolje bez njega.
The House 6/10
Ok za jednom pogledati...
Phantasm 6,5/10
Dobro, ali ništa posebno. Imam skinuta sva 4 dijela, ali neznam da ću tako skoro pohrlit za nastavkom.
The House 6/10
Phantasm 6,5/10
Dobro, ali ništa posebno. Imam skinuta sva 4 dijela, ali neznam da ću tako skoro pohrlit za nastavkom.

- john_constantine
pogledaj bar dvojku, najbolji nastavak u serijalu, treći je nekako mlak, više horor komedija, a četvrti je totalna nebuloza. Inače, ništa ne propustaš ako ne pogledaš zadnja dva - ako očekuješ odgovore, nema ih. A treći ima zbilja bizaran završetak, scenarist je sigurno bio na teškim drogama.Jane Doe wrote:Alice, sweet Alice 5/10
The House 6/10
Phantasm 6,5/10

Michel puši karu.
- Jane Doe
Ma planiram ih pogledat kad tad, ali nakon tvoje preporuke sada dvojku definitivno budem, pa možda i ostale.john_constantine wrote:pogledaj bar dvojku, najbolji nastavak u serijalu, treći je nekako mlak, više horor komedija, a četvrti je totalna nebuloza. Inače, ništa ne propustaš ako ne pogledaš zadnja dva - ako očekuješ odgovore, nema ih. A treći ima zbilja bizaran završetak, scenarist je sigurno bio na teškim drogama.Jane Doe wrote:Alice, sweet Alice 5/10
The House 6/10
Phantasm 6,5/10

- chatterer
Ašow wrote:
pripremam se vec par dana da ga pogledam, jel stvarno tak dobar?
dosta neuobičajen, osobno volim takve filmove zato mi je i na vrhu što se tiče Polanskog, ali isto tako sam i bio iznenađen što ga je on režirao
- chatterer
Night of the Living Dead (1968) - repriza, nisam dugo gledao, klasik svakako 4/5