ma možda volim najviše neku vrstu miksa,onako lik koj priča,ali ne priča previše toga humoristično(freddy,chucky tip) i nepotrebnog nego da ima pametno napisane i cool dijaloge(dracula ili pinhead su dobri primjeri). Od silent tipova ubojca mi je Jason uz Matt Cordella najdraži.hmmm pitam se zakaj Cordella nije dobio veliki status kao ostali popularni likovi?Wendigo wrote:Unreal wrote:ma ne treba se oko ovoga toliko svađati,ipak stvar ukusa. neki vole šutljive hladnokrvne ubojce,dok neki vole brbljave sa više luđakog ponašanja.
ja volim i jedne i druge.
Koji tip ubice u slasher filmu vas plasi?
-
Unreal
- Wendigo
Unreal wrote:ma možda volim najviše neku vrstu miksa,onako lik koj priča,ali ne priča previše toga humoristično(freddy,chucky tip) i nepotrebnog nego da ima pametno napisane i cool dijaloge(dracula ili pinhead su dobri primjeri). Od silent tipova ubojca mi je Jason uz Matt Cordella najdraži.hmmm pitam se zakaj Cordella nije dobio veliki status kao ostali popularni likovi?Wendigo wrote:Unreal wrote:ma ne treba se oko ovoga toliko svađati,ipak stvar ukusa. neki vole šutljive hladnokrvne ubojce,dok neki vole brbljave sa više luđakog ponašanja.
možda zato što nema brdo (nepotrebnih) nastavaka.
- Boby
Znaš, o ubojicam možeš najbolje pričati tek nakon što pogledaš Hitchcockov "Psycho". Objektivno gledajući, Norman Bates ne samo da je najbolji i najrealističniji ubojica već je jedan od najznačajnijih likova uopće viđenih na filmu što su već potvrdile mnoge liste u časopisima filmske tematike. On je, kako kažeš, lik koji normalno priča, nije humorističan a tko ga ne poznaje nikad ne bi rekao da bi mogao ikome nauditiUnreal wrote:ma možda volim najviše neku vrstu miksa,onako lik koj priča,ali ne priča previše toga humoristično(freddy,chucky tip) i nepotrebnog nego da ima pametno napisane i cool dijaloge(dracula ili pinhead su dobri primjeri). Od silent tipova ubojca mi je Jason uz Matt Cordella najdraži.hmmm pitam se zakaj Cordella nije dobio veliki status kao ostali popularni likovi?Wendigo wrote:Unreal wrote:ma ne treba se oko ovoga toliko svađati,ipak stvar ukusa. neki vole šutljive hladnokrvne ubojce,dok neki vole brbljave sa više luđakog ponašanja.
-
Unreal
ma i filmovi nisu baš uspješni i popularni. jesi več pogledao nastavke?Wendigo wrote:Unreal wrote:ma možda volim najviše neku vrstu miksa,onako lik koj priča,ali ne priča previše toga humoristično(freddy,chucky tip) i nepotrebnog nego da ima pametno napisane i cool dijaloge(dracula ili pinhead su dobri primjeri). Od silent tipova ubojca mi je Jason uz Matt Cordella najdraži.hmmm pitam se zakaj Cordella nije dobio veliki status kao ostali popularni likovi?Wendigo wrote:
možda zato što nema brdo (nepotrebnih) nastavaka.šala.. pa maniac cop nije "popularan" kod mainstream publike kao freddy, michael i jason npr.
ma pogledat ću jednom,ali sada imam druge planoveZnaš, o ubojicam možeš najbolje pričati tek nakon što pogledaš Hitchcockov "Psycho". Objektivno gledajući, Norman Bates ne samo da je najbolji i najrealističniji ubojica već je jedan od najznačajnijih likova uopće viđenih na filmu što su već potvrdile mnoge liste u časopisima filmske tematike. On je, kako kažeš, lik koji normalno priča, nije humorističan a tko ga ne poznaje nikad ne bi rekao da bi mogao ikome nauditi
-
filmofil
yeaaah...jedan ali vrijedanundying wrote:filmophil
ne vrijedi se sa djecakom raspravljati - slazem se sa tobom u vecini stvari..
al dobro...nisam ni mislio da ću razuvijeriti ikoga u bilo čemu jer kad ljudi stvore neki stav onda ga ne puštaju makar ti to pobio nadsvemirskim argumentima...lets move on
This is the Zodiac speaking.
- Wendigo
nisam još pogledao, imam previše toga za pogledati, a ne znam od kud početi..Unreal wrote:ma i filmovi nisu baš uspješni i popularni. jesi več pogledao nastavke?Wendigo wrote:Unreal wrote: ma možda volim najviše neku vrstu miksa,onako lik koj priča,ali ne priča previše toga humoristično(freddy,chucky tip) i nepotrebnog nego da ima pametno napisane i cool dijaloge(dracula ili pinhead su dobri primjeri). Od silent tipova ubojca mi je Jason uz Matt Cordella najdraži.hmmm pitam se zakaj Cordella nije dobio veliki status kao ostali popularni likovi?
možda zato što nema brdo (nepotrebnih) nastavaka.šala.. pa maniac cop nije "popularan" kod mainstream publike kao freddy, michael i jason npr.
ma pogledat ću jednom,ali sada imam druge planoveZnaš, o ubojicam možeš najbolje pričati tek nakon što pogledaš Hitchcockov "Psycho". Objektivno gledajući, Norman Bates ne samo da je najbolji i najrealističniji ubojica već je jedan od najznačajnijih likova uopće viđenih na filmu što su već potvrdile mnoge liste u časopisima filmske tematike. On je, kako kažeš, lik koji normalno priča, nije humorističan a tko ga ne poznaje nikad ne bi rekao da bi mogao ikome nauditi
btw.. psiha pogledaj obavezno!
- Freddy
hahafilmophil wrote:yeaaah...jedan ali vrijedanundying wrote:filmophil
ne vrijedi se sa djecakom raspravljati - slazem se sa tobom u vecini stvari..![]()
![]()
al dobro...nisam ni mislio da ću razuvijeriti ikoga u bilo čemu jer kad ljudi stvore neki stav onda ga ne puštaju makar ti to pobio nadsvemirskim argumentima...lets move on
You can kill a rapper, but not his music.
You can kill an actor but not his work.
You can kill a poet but not his poetry.
You can kill a Tupac but he'll live in our hearts forever.
Rest In Peace, PAC, Thug love 4 you...
You can kill an actor but not his work.
You can kill a poet but not his poetry.
You can kill a Tupac but he'll live in our hearts forever.
Rest In Peace, PAC, Thug love 4 you...