fora jedr_gonzo wrote:Ovo je ljudi foršpan...
Top 100 horror trilera po imdb od 2000 +,1890-1999
- bakero
- Studeni
ni s jednim se nećeš zajebat...bakero wrote:stavio sam skidat, manhunter, an american werewolf in London, Haute tension i dead man's shoesdr mladjo wrote:za svaki slučaj raspitaj se prvo ovdje kod nas i pogldaj mesage board na imdb..
Another swig,
One last gulp,
One more tablet to pop,
Anything to get me to start
working on what I’ve been putting off
One last gulp,
One more tablet to pop,
- bakero
Američkog vukodlaka sam davno gleda i usra sam se bio, neku sam ga večer opet pogleda, odličan film, a za ovo ostale ne mogu prijevod da valja!Studeni wrote:ni s jednim se nećeš zajebat...bakero wrote:stavio sam skidat, manhunter, an american werewolf in London, Haute tension i dead man's shoesdr mladjo wrote:za svaki slučaj raspitaj se prvo ovdje kod nas i pogldaj mesage board na imdb..
FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.
- Studeni
tamo negdje pod "titlovi" topicom sam ti napisao kako. stvarno nije teško, bitno je da je korektan FPS titla u pitanju i ne možeš fulati. ako hoćeš poslat' ću ti ja "Haute tension", ja sam ubacio titl u avi fajl...bakero wrote:Američkog vukodlaka sam davno gleda i usra sam se bio, neku sam ga večer opet pogleda, odličan film, a za ovo ostale ne mogu prijevod da valja!Studeni wrote:ni s jednim se nećeš zajebat...bakero wrote: stavio sam skidat, manhunter, an american werewolf in London, Haute tension i dead man's shoes
Another swig,
One last gulp,
One more tablet to pop,
One last gulp,
One more tablet to pop,