Ovaj post bi nam mogao poslužiti kao podsjetnik za postove koje šaljemo na svojim blogovima, ako kojim slučajem otkrijemo neki novi blog o horor filmovima, može i ako se otrkrije koja dobra recenzija, prikaz novih foršpana, te naravno ako se zna za koju novu i odličnu horor web stranicu...
Napisah novi post o Michaelu Myersu i za sada je ove godine sve o serijalu Noći Vještica...
Moja teorija o Michael Myersu
Novosti...horor blogs, postovi, nove web horor stranice...
- dr_gonzo
Novosti...horor blogs, postovi, nove web horor stranice...
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
- bakero
Re: Novosti...horor blogs, postovi, nove web horor stranice.
nije loše, šta su mu sve radili i on nikako da prestane ubijati!dr_gonzo wrote:Ovaj post bi nam mogao poslužiti kao podsjetnik za postove koje šaljemo na svojim blogovima, ako kojim slučajem otkrijemo neki novi blog o horor filmovima, može i ako se otrkrije koja dobra recenzija, prikaz novih foršpana, te naravno ako se zna za koju novu i odličnu horor web stranicu...
Napisah novi post o Michaelu Myersu i za sada je ove godine sve o serijalu Noći Vještica...
FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.
-
Unreal
Re: Novosti...horor blogs, postovi, nove web horor stranice.
Dobra ideja. Kada si već kod Michaela trebao bi valjda uskoro napisati recenziju novog Halloweena(možda većeras).bakero wrote:nije loše, šta su mu sve radili i on nikako da prestane ubijati!dr_gonzo wrote:Ovaj post bi nam mogao poslužiti kao podsjetnik za postove koje šaljemo na svojim blogovima, ako kojim slučajem otkrijemo neki novi blog o horor filmovima, može i ako se otrkrije koja dobra recenzija, prikaz novih foršpana, te naravno ako se zna za koju novu i odličnu horor web stranicu...
Hmm ma mogao sam recenziju već davno napisati imao sam vremena ,ali uvjek mi je teško se nagovoriti na pisanje makar mi nije dosadno pisati o filmu
- jigsaw
Sve o Jasonu Voorheesu i Friday the 13th franšizi:
http://recenzijefilmova.blog.hr/2007/11 ... html#dan18
http://recenzijefilmova.blog.hr/2007/11 ... html#dan18
- dr_gonzo